- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
Божеее по цял ден си танцувам и си предсатавям че има публика и някой път си обличам някоя по така хубава дрешка и се чувствам страхотно...![]()
ами аз ходя на спортни танци.. няма как да не денся в къщи.трябва да репетирам![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Не.Нито вкъщи, нито където и да било. Не обичам да танцувам.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз много обичам да танцувам. Хода на народни танци и когато се прибера обичам да показвам на майка ми новите движения. Но моля ви не ми се смейте. Знам, че повечето от вас нехаресват народните танци. Но относно музиката обожавам да танцувам.
Пхах и аз такаПървоначално написано от blackeye
луда работа.. само че не се обличам .. просто си танцувам и си представям че има публика
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да танцувам модерен балет и трябва да си уча стъпките понякога сама си щурея и баща ми само ми се кара че тропамИ ми вика стига си се кълчила
![]()
По цял ден..Ръководя момичешка група по модерни танци..![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Ама разбира се!![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
дам, обожавам, ама май не ми се отдават танците ;д
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Танцувам, пея... подскачам си. Редовносъм със слушалките в уши и дъни яко музикааа...
Всеки ден.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
не.
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
не си падам по танците.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
а не бе .. особено като пусна някоя дива rock или metal песен .. така яко си издивявамммм .. ммм![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Просто се чудя на хората под нас как ме траят![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
а моите са пеканиПървоначално написано от bloodyF
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.