- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
естественооо \/
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ахахахах, и как се справя котката?Първоначално написано от Whisskas
По темата- случвало ми се е, когато имам някакво яко настроение, хах.![]()
И аз обичам страшно много да танцувам, не само си танцувам, но и си измислям стъпки и танци. Аз предпочитам да танцувам в дискотека, не ме е срам, когато има много хора, дори си прекарвам страхотно, но жалко че не ходя често.
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Дам, заедно с папагала ми. Той е мн музикален и мн обича да се клати заедно с мен![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
az sashto mnogo obi4am da si tancuvam kogato nqma nikoi vkashti.muzikata si zavisi ot nastroenieto mi
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз си денсам из къщи - на по-динамични песнички естествено.
DA dadadadadadadada!!!!
Обожавам. От 5 годишна до 6 клас майка ми ме водеше по разни танцови школи. И естествено сега ми се отразява. Като чуя музика много трудно се сдържам да не стана да денсам. А какво остава вкъщи на спокойствие и сама като остана.
da mn mi e zabavno da go pravq![]()
![]()
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Да, много обичам!
Като бяхме по-малки със сестра ми даже си измисляхме танци на някои песни и ни беше много забавно!![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
като съм сама като си надуя музичка и ходейки из стаите си разденсвам, абе забавно е![]()
"Целувка за лека нощ"
да бе и азтака....1 си готвих и си денсих...и една приятелка се сцепи от смях... \/
![]()
![]()
аха...особено зависи от настроението...но пък редовно пея-не може да чуя някоя песен дето знам и да не пея-не ставаааа![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
когато ги нема наште надувам целия кв. и танцувам като луд понякога и с компания.А понякога и в леглото с гаджето ми.
Повече ми се танцува в дискотеката, ама и у нас, чат пат си танцувам
Ами може, като съм сама и няма кой да ме гледа, че иначе...маалии
И аз си танцувам по някога...като нямам какво да правя или просто,когато ми се танцува.На радиопо радиото музиката е най не ангажираща и мога да си денся суууупер много време
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Да
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами аз не съм танцувала скоро,но танцувам да.Но задължително да съм сама.
da, nai-redovno go pravq!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
редовно го провя това
разпускам си по тази начин
мноого е готино де надеш музиката
и да почнеш да севъртиш като пумпал насам натам
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е