- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
estestveno!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
mdaa i sporedmen nqma znachenie muzikata vajnoto e da ti haresva i da stava kupona dori i da sum samaПървоначално написано от LofYou
Разбира се![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ми да,танцувам си![]()
Да съм в добро настроение и да има готинка музика
и защо не![]()
ест че си танцувам![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Понякога изтрещявам в нас и си правя пого аз срещу стената.Странно обикновенно тя побеждава.![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Dali tancivaaaaam!!Tova e meko kazano, az ne samo tancuvam , a ponqkoga dori prekalqvam! \/ Obojavam da tancuvam i se vazpolzvam ot vseki moment , kokito mi se predostavq!Tova si se istinsko zabavlenie, pomaga ti razpusne6!!!kara te da zabravi6 za vsi4ki lo6i ne6ta i ti pomaga da se ponese6 v ritama na TANCAAAAAAA!Ponqkoga dori sasedkata ot dolu tropa po tyrbata za da namalq muzikata , no ako ne se 4uva nqma kupon!!!Obojavam da tancuuuuuuvam!!!Za tova hodq i na tanci
![]()
ама разбира се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
=D>Първоначално написано от AnGeL^of^HeLL
хе-хе... Никога не ми доскучава в нас, когато няма с кой да изляза и няма никой вкъщи. Именно по тази причина. Вече смятам да се запиша на някви танци, че ако някой "случайно" ме види може да ме помисли за олиго
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ami da pravq go i mislq 4e e mn priqtnoi zabavno nz koi ne go pravi ne moje nikoi da ne go e pravil po ne vednuj!ami na razli4na muzika vseki out vednuj moje da e na disko dr put na pop-folk ma nai-4esto kato 4eli na pop-folk \/
da mnogo qsno mi az mnogo obi4am da si densa!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
...
Дам, много често ми се случва...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ми ,аз лично танцувам!Пускам си яка музика и танцувам час-два-три...докато не ми писне![]()
Не мога да не слушам музика,това е!Даже да съм изморена понякога и да не денса,то дъна музиката до дупка!
И мога да танцувам ВСИЧКО!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Ами то става без аз да усетя.Надул съм музиката и от самия такт почвам да си танцивам ама ако ме види някой верно ще си помисли ,че не съм добре
![]()
![]()
dance dance dancemn obicham da si razcykvam v nas, ama kato sym samichka, na max muzikata i pred ogledaloto
golqma veselba pada
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
След 5-6 години усилено трениране на Латиноамерикански (така наречените "спортни") танци... не се сдържа и азчесто се отпускам... музиката е неделима част от живота ми... и танците заедно с нея
и не само вкъщи... и по дискотеки и купони избухвам много
![]()
Оо, да, всеки ден! Просто не пропускам! Ама като чуя някоя яка песничка и не издържамна ден поне по 2 часа си танцувам и хубавото му е, че хем ми е весело, хем топя калориики
![]()
Да,понякога на някой як хаус или техно![]()
ооох редовно. просто е голям кеф. ми... най-често на техно и рок музика предполагам танцувам- тъй като слушам тези два жанра.Първоначално написано от Пепии
но не ми харесва като нахлува вътре родителите ми. и най често ядат една възглавница - това е най-милия начин да им триеш усмихнатото подигравателно изражение.![]()
мнооо ясно някой път така си ми избиват някви изблици на лудост че просто няма начин и почвам яко да си денса в нас и не ме грее от никой и от нищо
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!