- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
Tancuvala sam si nqkolko pati i na poo barzi4ki pesni4ki![]()
Надуваш музиката до дупка и си устройваш сам купон
Хубавото е че не чуваш съседите а те си звънят......
___to Be Continued___
На SLIPKNOT не се танцува, АМА ЗДРАВАТА СЕ КУФЕЕ!
СА си зех и нови колонки и съседите по добре да си направат изолация!![]()
![]()
![]()
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
оооо да постоянно когато мога и не само като съм сама.Дори някой да има в къщи танцувам,тренирам латино танци и трябва да си опражнявам движенията.
Мдааа редовно го правя това, за да си избивам натрупаната агресия или за забавление. Общо взето всякаква музика, зависи от настроението..![]()
Dali si tancuvam liAmi az kato si pusna muzi4ka nqma kak da ne zatancuvam i zapeq-tva mi e navik
Kato si q usilq do dupka i otvarqm vsi4ki vrati i po4vam prez vsi4ki stai qkoooo \
/ A ina4e na kva muzi4ka-ami 6tom muzikata e do dupka na vsi4ko,ina4e nai-mnoo na BENASSI BROSSSSSS \
/
NON STOP
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
ахах еми дааа редовнооо даже хоихоих секи път разли4но ... попринцип не слу6ам 4ерно но на него си танцувам най-добрее ...
или на габба много яко изтре6тявам хоихо или на метал ...)))
Mnogo qsno :P dori i peq 6tot kato sam v daskalo ili nekade drygade i kat zapeq i pla6a horata axaxa 6tot si peq nekvi baladki a galsut mi nestava za takuf tim myzika.Dori pomnq 4e edin put kom6ikata idva da mi prai zabelejka 4e nogo sam tropal AXXAXAXA \
/ \
/ \
/
аз като гледам само момичетата си танцуват сами. и аз го правя![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Samo da ostana sama v ka6ti i vednaga muzika do dupka i ludi tanci!!! tova mi e lubimoto zanimanie![]()
![]()
nezavisimo kakva muzika slu6am napravo se razmazvam ot tanci
![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
tancuvam si da...ama gledam da nqmam publika 6otot moito tancuvane grani4i s "djaskane"![]()
Da,vinagi kogato mi e veselo i sum v nastroenie![]()
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Samo ponqkoga.
Samo da ostana sama v ka6ti i vednaga muzika do dupka i ludi tanci!!! tova mi e lubimoto zanimanie \/ =D> \
/ nezavisimo kakva muzika slu6am napravo se razmazvam ot tanci
![]()
![]()
[/quote]
животът е игра,
играй я въпреки,
че знаеш,че съдията е подкупен!!!!!!
Еми аз като слушам музика обикновенно играя и най-много да си клатя главата в ритъма и понякой път си и пея..но да стана да ти танцувам невЪр![]()
Естествено.
.
Задължително! Само да съм сама и в къщи става купон \/
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Tancuvam si redovno veche poveche ot 5 godini napravo sum vlubena v tancite i muzikata (nqma zna4enie kakva)![]()
![]()
![]()
Да танцувам винаги когато съм сам това ми дига настроението![]()
Да много обичам, но сега не ми остава много време![]()
Преди като бяхме по-малки със сестра ми и с една приятелка си правихме танци на различни песни и беше много интересно![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара