- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
mn qsno 4e tancuvam...daje sq tursq\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ nekude det da hodq da tancuvam BRACKDANCE ili HIP-HOP DANCE nekude v bs...BTW koito znae da mi kaje..:]
haha pyskam si house musics..i nqma vtora kato men otkacham v nas![]()
И аз много често си денса в къщи и не само когато съм сама,ама трябва да съм в добре настроение и с весела музика![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
Хах леле а аз си мислех, че съм единственаИ аз страшно много обичам ей така да си танцувам в стаята- това ми е един вид разпускане след гаден ден
Танцувам си така откакто се помня и е страшно забавно- както казаха по-горе поне един път дневно, зада спя спокойно
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
обожавам да танцувам когато съм сама...а когатто не съм пак много оби4ам...)
az su6to postoqnno si tancuvam .daje do predi malko tancuvah na nqkfa pesen na raptilea ina4e sa6to obi4am da se pravq na pevica kato sum sama ;P
аз не танцувам,а
всеки път се разбивам зверски.
най-често на Ей Си Ди Си,голЕм транс ей!
после не си чувствам врата по една седмица.
ама то призвание.![]()
ами дам![]()
![]()
И аз много обичам като см самада си танцувам та чак се разпявам (още се чудя как полилея още си е на мястото и прозорците са здрави), а когато не съм сама си затварям вратите и пак си танцувам
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
emi kam nqma da spa q mn qsno 4e si tancuvam i vikam nqkoi priqteli i mom4eto koeto haresvam ama to neznaeee![]()
da,ponqkoga,kato ne me marziiiii![]()
Даааа, много обичам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
дааа доста танцувам...но само когато съм сама![]()
Еми най-вече обичам на хип-хоп песнички![]()
ооо разбира се . Танците са ми в кръвта. Чуя ли музика и направо си избухвамМного обичам да танцувам и в нас не се спирам
![]()
Ах, че кой не?
Човек се развихря точно, когато е самЩото танцува за да докаже на себе си, че може. Моята стая скоро я направиха с ламиниран паркет и е идеална за танцуване ... като надуя музиката и денсам като лудите сам
![]()
о0.. аз редовно си танцувам в нас... ама трябва да съм сама ,защото не съм особено тиха...на различни песни ,според настроението ми
)
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Има дискотеки за таа работа.. Сама не ми е толкова забавно!![]()
Музиката, която слушам, не е особено танцувална, въпреки опитите, които се правят в тази насока.![]()
Напоследък все по рядко, предпочитам да спортувам или да изкляза навън ако имам излишна енергия, отколкото да се кълча вкъщи.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Nevazmojno e kogato sum si v kashti da nqma muzika, a qsno 4e ponqkoga posqgam i kam tancite![]()
![]()
Samo nqkoi da ne se izlaje da gleda...
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
ооо да, 98% от пътите в кото съм сама си надувам музичка на фул и си денся :P