- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA ili PROTIV sexa za 1 no6t?
vie kakvo mislite?
против
az sum za .... nqma nishto lo6o ot tova
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
az sum za, tva si e trupka. Bih iskala da mi se slu4i, no da ne mi stava navik![]()
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
Твърдо ПРОТИВ!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Без да се обиждате, но лично според мен много малко са момичетата, които биха паднали до това ниво. Такива са само ........
da 6te se nameri az sam "za" no da ne se slu4va 4esto
Против![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Mi po princip sym PROTIV. Padam si po serioznite neshta.No si ima momenti na nqkvo silno fizichesko privlichane,v koito...shto pyk ne.V smisyl... sega mu e padnalo da se jivee taka che pravete kakvoto vi e na momenta.I vse pak za sexa za edna nosht-ok nali bil si na kef,napravil si go,no da ne ti stava navik :P
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Първоначално написано от TeditoOoo
е по-добро от това къде го има?!?![]()
Да правиш секс с някой много готин ( все пак щом те е привлякал значи става) и той да не иска от теб да му казваш неща, които не мислиш или пак да ти звъни по 10 пъти по тел...![]()
Не съм к****,имам си сериозен приятел, обаче секса за една нощ си е част от живота, изневярата също!!!
chestno kazano az sym "za" no samo s predpazni sredstva![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Мноу си задръстенаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Ха-ха... За. Както писах в една предна тема- няма лошо да си направиш кефа...![]()
За какво ниво говорим?Първоначално написано от Aleandra
Може и да съм задръстена, но поне не съм от тези, които си лягат с мъжете за 1 вечер. Това за мене си е чисто използване. Правите го само, за да задоволите нуждите си, като някакви животни, без да влагате нищо в него. Колкото и да съм задръстена мисля, че за да правиш секс с един човек трябва да имаш чувства. Някой може и да съм тъпо, но не съм някакъв парцал, родителите ми са ме възпитали и имам морал, за да не направя такава постъпка.Първоначално написано от курва
Не ми казвай, че никога не си чувал мнението за момичетата, които правят секс за по една нощ. За това ниво говоря.Първоначално написано от drawers
Първоначално написано от Aleandra
Всъщност съм момиче...
Искаш да кажеш курва? Не всички, които правят секс за една нощ са курви.
Извинявам се, но просто ника не дава яснота дали си момиче или момче. това за к***ата сама го каза, наречи го, ако искаш леко момиче. Не вярвам, че едно разумно, уважаващо себе си момиче, с висок морал би го направила.
Да, всичко зависи от морала, права си.
По-освободените биха го направили, по-консервативните- не.
По-освободените = по-леките, което е равно на определението, за което говорим. А на някои момичета им харесва да бъдат такива, защото се забавляват. Да, неморално, но се забавляват![]()