- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne me Ostavq na miRa...
Vliubena sam v edno mom4e koeto sega e v moq klas(poznawame se otdavna)...Predi sme hodeli...No sega si mislq 4e toi me mraziza6toto postoqnno mi pravi gadno...Vlqzoh v nowo daskalo i now klas i nikoi ne poznawam osven nego i mi e mn trydno,A toi pravi taka 4e da mi e o6te po trydno!Skasahme s nego predi 3 meseca no toi ne me ostavq da si jiveq jivota,a gleda da sam spr ne6tastna.Kazal na nqkwa ot ikonomikata(nowoto mi daskalo)da mi dawa morkowi,haresah si edno mom4e ot moq klas i P.(Biw6oto mi)my razpravql nqkwi prostotii za mene i sega toi ne me poglejda.......Au naprao e YJs!neznam za6to go pravi ne sam i go pitala ,6te go pitam,no posavetwaite me i vie....Az o6te go obi4am vpo4em no se opitwam da go zabravq,a toi ne mi dawa tazi vasmojnost!Daite mi nqkakw savet
![]()
![]()
Mersi predvaritelno!
Да знаеш, че го е яд, че сте скъсали![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Първоначално написано от piska_
mn vqrno
Towa 6te ozna4awa li 4e ima o6te 4yvstva kam mene???Da my priznaq li 4e go obi4am o6te?????
Май иска да си те върне ... !!
напълно съгласна за това ти прави и мръсноПървоначално написано от No|Problem
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Май си те иска обратно.Смятам че нарочно е разправял глупости на момчето което си си харесала за да го отстрани като конкуренция и да си бъдеш пак негова.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Ти имаш ли чувства към бившото ти гадже,което ти прави гадно?Според мен той ревнува и иска да стае заедно.Защо не поговориш с него?
Ami da ti kaja az kato vsi4ki drugi tuk mislq 4e toi iska da ste pak zaedno,NO... Az 6tqh da mu eba maikata,ako me obi4a6e 6te6e da iska nai-dobroto za men,a ne da mi otmy6tava ili pyk po nai-typiq na4in da se opitva da si me vyrne ili da mi pokaje 4e iska o6te da e s men.xaxaxaxaxa o6te edin ot vsi4kite typanari
понякога трудно се примиряваме, че нещо или някой вече не ни принадлежи!
Определено. Няма друго обяснение за държането му.Първоначално написано от piska_
![]()
TnX za savetite!6te pogovvorq s nego...Az go obi4am,no ne mislq 4e 6te ima ne6to m-y nas otnowo...6te vidq kakwo da pravq a na vas pak MersaJ
)
То4но такаПървоначално написано от No|Problem
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
A всъщност защо сте се разделили?
Кой от двама ви прекъсна връзката, ти или той?
Ami nie vsa6tnost ne se razdelihme a si dadohme po4iwka cqlo lqto da ne sme zaedno a posle pak.....No lqtoto mina i prosto mn ne6ta se promeniha i taka razbrah 4e nqma da se saberem...Malko e obarkwa6to
twa bqh azПървоначално написано от Анонимко
)
mi i spored men go qd 4e ste skalsali,ama ako tolkova te drazi nai dobre se premesti v drugo daskalo ili i ti mu pravi mrasno kakto toi na teb![]()
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от piska_
Хъм ако бях на твое място някой път като пак ми каже или направи нещо да му заявя пред целия клас нещо от рода на 'виж виждам,че те е яд,че не сме заедно вече,но да ми разваляш живота не е начин да си ме върнеш...А и м/у другото се целуваш ужасно/не те бива в леглото'...нещо такоз..тъй че да млъкне фо'ева'
Emi,...prosto ne moga da my pravq gadno......Az ne sam takaw 4owek,pak i mn go obi4am...Znam 4e e malko tapo ot moq strana oba4e prosto ... ne moga da sam kato nego()
Няма човек, просто няма такъв който да не може да прави гадно. Това е част от кръвта на човек. Част от неговата ДНК. Но ако чак толкова не може да правиш гадно, започни да го сваляш и когато те попита дали искаш да ходите заедно, тогава го заеби тоя. Аре успех и по здраво...
10x)
Az sam se obedila 4e go obi4am...Първоначално написано от sladkata_hilary