- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Бихте ли правили секс с обрязано момче?
kazvaite
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
mi chestno kazano neznamama naistina mi e chudno dali s neshto shte e po-razlichno
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Tova nqma nikakvo zna4enie-ne si s tozi 4ovek zaradi tova,a za6toto go obi4a6.
бих ако дупето му не е обрязано
не бих..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
boje tova dalu mu sedi zabelena pi6kata po cql den ili samo po vreme na sex, nqma nikakvo zna4enie,za tova dali 6te spq s dadeniq 4ovek!![]()
Ако си е обрязан, но не е турчин - да![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mi moje da mi e malko stranno v nachaloto,no az ako go obicham nqma da me interesuvat podobni podrobnosti.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Az sam s tozi 4ovek,za6toto go obi4am,a ne da sledq dali e obrqzan ili ne.
ami ako go obi4am da razbira se az 6te sam s nego za6toto go obi4am i darja na nego i nqma da mi puka ot podobni drebolii... \/ a i plus tva obrqzvaneto pri nqkoi mom4e e vupros na religiq tva sam go 4ela v mnogo knigi...a i v kraina smetka za6to te trqbva da sa po razli4ni ot drugite mom4e kato obrqzvaneto se pravi o6te kato bebe i toi ne e vinoven i ne go e iskal taka 4e nqma da mi puka ako go obi4am...
1 въпросче ако мога да ти задамПървоначално написано от miloto_girl-4e
Пример:Отиваш в Турция и срещаш някой супер готин пич,който е турчин по народност и който няма нищо общо с наште "турци" това че е турчин дали ще те спре ли да правиш секс с него?Имам предвид по народност ли ги определяш?![]()
Не защитавам турците просто ми е интересно![]()
Турцте под ножаааа![]()
2т. системно
По дяволите !Гласувах за "НЕ" 'щото съм момченци
![]()
Ама като се замисля...май и да бях моме пак нямаше![]()
предпочитам една![]()
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
Първоначално написано от Просто Гост
Да ти кажа ... падам си расистка... такаче турци, араби, цигани, негри.. не са ми много по вкуса![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пича говореше примернооо....хммм - рус турчин, чистоплътен, християнин, европейски тип, но има турско гражданство и живее в турция![]()
Точно!miloto_girl-4e имам 1 приятел които е ИСТИНСКИ турчин,не е черен живее си в Турция няма нищо ама нищо общо с нашите "турци" и да ти кажа ако го видиш няма да познаеш че е турчин..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Да наистина. Аз имам един приятел, за който чак след 5-6 месеца разбрах че е турчин - изобщо не му личи.
А по темата - да бих. И съм правила.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Съгласна съм!
Кака ви да ви отговори...
Като изключим расистките отговори и тези от рода.."ако го обичам достатъчно.."..ще допълня,че всичко това са глупости.Как ще пускате такава тема,след като повечето изобщо не знаят за какво става въпрос и то от хигиенна гледна точка?Това едно на ръка,второ е че при много голям процент обрязаните мъже(независимо от тяхната националност) половият акт протича доста по-дълго отколкото при необрязаните.Това оставам вие да прецените за себе си дали е + или -.И трето..всичките кожи,които трябва да се издърпат докато му немерите главичката-там просто такива проблеми-надървя се и готово.
Така,че отговаряйте малко по-подготвено.
Ти да мълчиш турчино. Ние в европейските страни имаме течаща вода.Първоначално написано от ultra
2т. системно
Напълно правилно. Тъкмо и аз се чудех на всичките тъпи отговори и най-вече на тези от рода "ако го обичам" все едно ще се жертвате в името на "любовта" а момиче въобще няма да разбере дали момчето е обрязано или не. Както каза ULTRA кожата така или инъче трябва да слезе под главичката. Еи понякога мн се дразня като има такива необмислени отговори.Първоначално написано от ultra
MY KIND OF GIRL =D>Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
"Хайде малко да говорим за история..............."(Румънеца и Енчев)Първоначално написано от Th3WildAng3l
Моме,
Ще ми се да има начин да погледнеш през очите на българКИТЕ живели преди 1878 година да те вида тогава дали ше искаш да ЛАПАШ ТУРСКИ ПИШКИ????????