- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Бихте ли правили секс с обрязано момче?
http://www.harunyahya.com/bulgarian/...d.php?id=17641
70mb file za Islqma.Interesen e koito iska moje da si go downloadne
http://www.islam-bg.net/modules.php?...p=getit&lid=64 -330mb - link za Koranut i naukata!Interesen e koito iska moje da si go downloadne!!
http://www.islam-bg.net/modules.php?...ownload&cid=10 (ako ne podeistva linka eto go siteto)
http://www.religia.hit.bg/ =>Islqm=>11.Filmut"Strasnite Hrsitovi"-komentari ot Harun Qhu
http://www.religia.hit.bg/passioni.htm (mislq che tova trqbva da e linka, koito iska da go prochete)
P.S.na koito e na neogranichen ako sa mu interesni tiq ne6ta da si go downloadne ako se interesuva ot Religiq.Sushto mnogo 6te se zaradvam ako nqkoi drug mi prati links s hristiqnski movieta ;Pppp
10xz predvaritelno
Veche nali ne ste pod robstvo, tochno tui e che povecheto bulgari se vru6tat v minaloto a ne mogad da go vuzpriemat tova che tova e samo minalo.Pak s taq zloba v surcata na bulgarite kum turcite i ne samo kum tqh Bulgariq do nikade nqma das stigne. Abe ko i komentiram a3 vseki si ima mnenie,koito jivee s omraza kum ne6to to si e za nego , men ne me grei ama vuob6te .Mai e po hubavo veche taq tema da se zatvarq, che suvsem drugi nasoki razvi!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Стига с тоя расизъм...ако обичам момче,няма значение какъв е.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
abe koeto momi4e e pravilo sex sas obrqzan 4ovek znqe za kakvo stava vapros i 6te go pravi kolkoto se moje pove4e
OPITAITE SE DA ASIMILIRATE 4E NE VSI4KO OBRQZANI SA TURCI ILI ARABI
pak tiq det ne iskat da se ebat s obrqzani da si karat kakto znaqt, kato ne sa vijdali po dobre da se zadovolqvat s malko
Я дай филмчета как взривяват кулите близнаци. Те тва ако не е чудото на корана незнам...Първоначално написано от no-name!!!
2т. системно
сексът не е толкова разл, но свирките - да. Аз мисля, че е по-готино с обрязан
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Я дай филмчета как взривяват кулите близнаци. Те тва ако не е чудото на корана незнам...[/quote]
Abe kakto v Hrsitiqnstvoto taka i v Musulmanstvoto (pri Evreite neznam dali e taka) nai-golemiq grqh e samoobiistvoto!!!
Pak tiq kamikadzeda edva li sa s dobra psihika che da otidat da da se samoobiqt!!!
Ako ima na nqkogo na kogogo nenavijdam tova e OsamaBilLaden!!!
боже кви са тези изказвания.......Първоначално написано от Анонимко
каква е тази дискриминация?
този човек има ли същите очи, има ли същите ръце, органи, мерки, привличане, страсти.Яде ли същата храна?Нараняват го същите оръжия и го лекуват със същите методи, сгрява го и го охлажда същата зима и лято както нас.Ако го ободеш не кърви ли? Ако го гъделичкаш не се ли смее? Ако го отровиш не умира ли ? И ако го нараниш няма ли да отмъсти?![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Кремчето:
Нещата наистина понякога са доста субективни.Не казвам,че всички необрязани си приличат,но пиша всичко от опит и това което съм видяла.
Мила,не се хваля с какви съм си лягала,било то бедни или богати,някой от хлапаците тук обиждаше човека ми като го наричаше мангал,мръсни гащи и т.н.Просто исках да му "покажа",че преценката му определено е грешна.Всъщност ми е все тая какво си мислят хората тук,понеже никой не ме познава и ми е през оная работа.Нека не забравяме,че по света като кажат БЪЛГАРИН и веднага хората си правят кофти изводи.Така,че първо нека си променим мнението за останалите народи и чак тогава тръгнем да им търсим кусури.Не искам да говоря за кулите близнаци,Бен Ладеновци и тем подобни уникати.В исляма се проповядват много по-различни неща,от тези да се самоубиеш в името си на нещо или да бъдеш фанатик.Всичко,страни от това си е един вид сектанство,така както го има и в християнския свят и в католицизма и т.н.
ТУК НЕ Е ТЕМА ЗА ТАКИВА НЕЩА.
btw-ULTRA e.
прочетох неимоверно количество глупости и ще ви споделя своя личен опит-на 28 години съм и в момента живея с турчин от Бурса ,ами никой българин не може да му се равни по секс и чистота ,повярвайте ми...много по издръжлив, по-чистоплътен и повече мъж.В сърцето си съм голяма националистка ,но когато стана въпрос за моя избор и живот избрах това.Не искам да ви обидя -явно обрязването играе своята роля и са по-добри любовници.Неслучайно масово рускини ходят в Турция за да се оженят![]()
ultra mneniqta ti me kefqt stra6no mnogo
a sega kum temata,obru6tam se kum amayo i podobni "individi",ot kade ste tolkova sigurni 4e prez tezi 500 godini tursko robstvo nqkoy ne e naebal(sujalqvam za grubiq izraz) pra baba ti?ta tiy 4e moje i ti da ima6 turska kruv,a![]()
28 godini - kat ta gleam - me4tai si da si na tolkoz. vsy6nost sled 10 godini moje ida stane6 na tolkoz. i sym ta e... i v nacionalistkata. zemi da se grumne6 i iz4ezvai. za6to trugnah da narejdam li se pita6 ? 6toto az se nari4am nacionalist i da hodq s turkinq ? xaxaaaaa, 4e tva e nai-golemiqt bulgarski vrag be. 4istoplaten vika. samo da ta namerq az za teq ti dumiПървоначално написано от Кака
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
и какво ще направиш...да ти оставя телефон? искаш ли ? не се заканвой пикльо...не само съм на толкова ами и съм на път да стана 29 и мога да ти натроша ръцете и кръката..недей се изпуска да говориш на непозната..капиш? българино...вие сте абсолютен срам за тая държава...с какво са ти врагове тия хора? знаеш ли че притежават повече ум и никога не обиждат българите....просташка работаПървоначално написано от WindWaker
xaxaxaxa smehoriq xaxaxaxaxaxa 6tqla mi natro6i rycete.......xaxa ti osven 4e ne si na tolkova, mai i kym mom4ence bie6 a ? sram za durjavata ? maleeeeee ne6tastnik/co ... TI SI POZOR ZA NACIQTA NI. predi vek i polovina teq sy6tite hora sa ni iznasilvali jenite, a sega ti po jelanie s tqh ? xax, umri ve ! ne ti 6ta telefona, nito da te vijdam - ne 6ta da se mursq s takiva kato teb. te ne ni obijdat li ? tva be6e nai-golqmata sme6ka koqto moja da kaje6 ! bil sym dostaty4no pyti v taq dolnoprobna durjava i mn dobre znam kak vse o6te ni mislqt za svoq provinciq i kak ni se smeeha i zapla6vaha na6ta grupa. tva e gnusna naciq i takava 6te si ostane ! a ti - za6titniko na turcite po hubu mlukvai i spri da se izlaga6 pred foruma
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
WindWaker ti slu4aino da ne se kazvah Volen Siderov![]()
![]()
А и ... тая 28-годишната ... националистката... където живее с турчин .. ти луда ли си ква си?Толкова ли свършиха българите?
Пък и ти незнаеш ли защо сме толкова изостанали в сравнение с западните европейски страни.. може би защото сме били 5 века под робство от народа на твоя приетел... абее няма да говоря пойче![]()
Ама НЕДО майчино говедо,ти лУда ли си?Що не помислиш малко,а?
До всички,които си мислят че да спиш с обрязан е непростимо и извращение:ЗАЩО ТАКА БЕ ХОРА?ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ,че няма българи с рязани пишки?А????????А????А????
Колко много именно такива писаха в тази тема,нито веднъж не се зачекнахте с тях.ЗАЩО?
Що не разберете,че има турци на които им е през оная работа дали едно време са поробвали българите или не?
На нас българите все някой ни е виновен.Що не потърсим вината в себе си?Чакаме все някой да ни оправи.АМИ ОПРАВЯТ НИ,ТАКА ЩЕ Е и за напред,щом не спрете да хленчите и да мрънкате че 500-те години робство са ви виновни...Има държави,които са демократични от 20,30 години и пак са светлинни години напред от нас.А ние кво?120 години свобода-УЖ и кво се е направило в тая държава?НИЩО.По Тошево време,сигурно много помните какво е било..Да не кажа,че 90% от вас са родени след 89 година хахаха.Смехория.
И кви националисти ,кви 5 лева?Ква АТАКА в мрака?
Що едно време като толкова много са им пречели турското население в Бг,не са ги изселили всичките?Къде е била тъпата АТАКА?Що се появява след 15 години?И кво си мисли че ще постигне?
Че ще разкара циганите от махлите ли?Ми няма да стане!Що не се примирите?
Аз не съм се примирила,по простата причина че ЗНАМ-те ще си ги има и след нас,след 134984 години даже.Тъй,че да ВИ ГО НАЧУКАМ В ПРОСТИТЕ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ,щото много ме нервите.
ще си правя свирки на обрязания ЩОТ МИ Е КЕФ.
хахахаах
ULTRA E
Не, аз ще го обичам, ще го искам, но ще му кажа "Ти си обрязан, не става."
Ако това може да е някакъв критерий, то не искам и да знам какви са останалите.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Lelee...prochetoh cqlata tema ot-doHora, ta vie ste dosta izostanali!S teq vashte predrazsadaci dokade shte stignete ne znam.Az lichno sam turchin i sam obrqzan, no samo da kaja che dosega sam nqmal absoliutno nikakvi problemi v intimniq jivotI oshte neshto-ako ne ste chuvali, obrqzanite sa v PATI po chisti ot neobrqzanite..
Вие май нещо бъркате расите с етносите! Вие изкарахте всяка държава различна раса бе хора! А защо говорите само за турчаляните? Ми то в Америка вече също е практика това! И да ви кажа "нашите турци" са много различни от тия в турчландия. Тука са толкова назад, че не е истина. Тяхния турски е остарял. Ако отидат в турция ще ги гледат с отворена уста. Все едно някоя дядка им говори.
А ти знаеш ли от къде е тръгнало това с обрязването? Аз не съм чел темата за разлика от теб. Не ме засяга пряко. Мошло вече спомена!Първоначално написано от Анонимко
това исках и аз да кажа .Благодаря ти! Аз съм тази с турчина ,дето ви засегна толкова много националистите. Имам родословно дърво в музей 300 години назад и знам коя съм А ВИЕ Г-ДА И Г-ЦИ БЪЛГАРИ НЕ ЗНАЕТЕ ОТКЪДЕ СТЕ И КОИ СТЕ.... и какво от това ,че е турчин ..та той е човек и вярвайте ми не по лош от мен или вас...наистина са промити мозъци и струи така просташтина и невежество ,та чак ме досрамяваПървоначално написано от Анонимко
верно е-....турците в Бг говорят някакво подобие на турски и не се разбираПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
,ама и те не са лоши хора.....добре че са те да бачкат ,че ние и циганите сма такива мързели ,че не знам докъде ще стигне държавата...ходили ли сте в родопите там където са само турци,скалисти местности и засяти...а на полето всичко е в плевели.Да не говорим ,че в Турция и в Европа няма пустеещи земи....
"Аз съм БЪЛГАРЧЕ"
Znachi kakto v BG v razlichnite krai6ta bulgarskiq se govori po razlichen nachin i dialekta e razlichen ,tui e i s turcite v Bulgariq,ama kato otida v Turciq se razbirat kolkoto i da e ne e kato da ne se razbirat.
pak za obrqzvaneto neznam ot kude idva ama mislq che e ot Evreite ili sled rajdaneto na posledniq prorok Muhamed(Allah da go blagoslovi i s mir da go dari), ama ne sum mnogo siguren ako ne te izluga.Ako ti mi kaji6 6te buda radosten, tukmo 6te naucha ne6to novo.