.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли правили секс с обрязано момче

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 58,70%
  • не

19 41,30%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 158
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Ако си е обрязан, но не е турчин - да
    1 въпросче ако мога да ти задам
    Пример:Отиваш в Турция и срещаш някой супер готин пич,който е турчин по народност и който няма нищо общо с наште "турци" това че е турчин дали ще те спре ли да правиш секс с него?Имам предвид по народност ли ги определяш?
    Не защитавам турците просто ми е интересно

Да ти кажа ... падам си расистка... такаче турци, араби, цигани, негри.. не са ми много по вкуса
    именно пък и не виждам чий ше го д*рви в турция..

а по темата някой каза вече - стига да не спада в горе избориените - все ми е тая.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Защо не. Какво като е обрязан не виждам нищо лошо в това. Ако го обичам бих спала с него...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

omfg

-Хитлер спрял трима еврейчета и ги питал.
    -Какви искат да станат,1-то еврейче иска да стане Милионер,2-то Доктор,3-то Програмист.
    -И Хитлер казъл! Абе вии много нахални бе ас ви питам на САПУН или на ВЕРО!
    ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
    АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз пък бих !!!.. щото са мн по-чистички !!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз пък бих !!!.. щото са мн по-чистички !!!
    smeshna si ... tva che si izrasnala v Ruse ti e povliqlo na zdraveto

В какъв смисал чистички?Кат са им урязали ......
    Господ им дава к*р те го режат!
    ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
    АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!

РАСИСТА
    Guest
    Как може изобщо да има спор по такава тема вие българи ли сте кви сте бе ? Как може това са рязани боклуци и животни трябва по конституция да бъде забранен бракът с турци или евреи. РЯЗАНИ УМРЕТЕ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

расист2
    Guest
    вие луди ли сте ве бати простата тема мисля че коментара е излишен и отговора е САМО ЕДИН!!!! бати гадните рязани вмирисани който са ожени/омъжи за рязан вече да не се нарича българин!

бате аз съм рязан и бая путки съм изпляскал
    die..

Гостенка
    Guest
    Супер зле сте бе хора!
    Как може да не искате да спите с някого само защото е обрязан. Моят приятел е обрязан сексът си е супер... нито по-зле от другите, нито по-добре. Всичко си е нормално. Много си го обичам без въобще да ми пука, че е по-различен. Това за обрязването е супер тъпо. Да си обрязан не означава да си турчин...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Да, бих.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    Тая събота май беше даваха по Нова ТВ на Мартин Карбовски предаването именно за обрязването.Там сюнетчията (демек човека дето прави обрязването) каза,че около 300 българи доброволно са си го направили (освен ако не се бъркам).Тъй,че къв е проблема?Като ги питаха(мюсулманите) защо го правят,всички отговориха,че първо-от религиозна гледна точка,второ,че е хигиенично.Няма минус!И човека надълго и на широко обясня как ако майките ви не ви дърпат кожите на чурките като малки след време ще имате проблеми.Само погледнете във форума,цяла тема са оставили за фимозните проблеми.Всяко второ момче има проблем със забелването,като оставим на страни че този бял секрет,който се образува в между кожичките е доказано медицински,че е канцерогенен-друг е факта,че в мюсулманските страни степента на мъжете,които заболяват е почти нищожен.Дай като си християнин-демек БЪЛГАРИН да се гърчиш,щот не можеш да наебеш кат хората или пукнеш щото те хванал рак на хуя.Супер остро се изказвам,защото съществуват СУПЕР ТЪПИ индивиди.
    Спах с едно гадже и се оказа,че не му се заголвала главичката-ми да ви кажа,направо ми се отщя да се занимавам повече с него.Дето ще ми се гърчи като червей от болка,докато му правя свирка,щот съм му го оголила-то по добре БЕЗ него.Още една причина да харесвам обрязани МЪЖЕ.НЕ ТУРЦИ,НЕ АРАБИ,НЕ ЕВРЕИ,НЕ БЪЛГАРИ,НЕ ЯПОНЦИ,БРАЗИЛЦИ ИЛИ ЕСКИМОСИ-А МЪЖЕ.С ГЛАВНО М и О (като Обрязан)
    Това се опитвам да обясня.'

ULTRA

Супер фен
    Са па имало рак на кура .
    2т. системно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Са па имало рак на кура .
    Нови неща излизат на мода

По темата : Кво ми е притрябвало на мен отсега да мисля с кого бих спала и с кого не .. като му дойде времето , на момента ще се решава

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ognqn
    Guest
    еми и аз сам образян но несам турчин но до някаде ме е срам че сам обрязан несам искал но стана.... но вече неме ебееее

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тая събота май беше даваха по Нова ТВ на Мартин Карбовски предаването именно за обрязването.Там сюнетчията (демек човека дето прави обрязването) каза,че около 300 българи доброволно са си го направили (освен ако не се бъркам).Тъй,че къв е проблема?Като ги питаха(мюсулманите) защо го правят,всички отговориха,че първо-от религиозна гледна точка,второ,че е хигиенично.Няма минус!И човека надълго и на широко обясня как ако майките ви не ви дърпат кожите на чурките като малки след време ще имате проблеми.Само погледнете във форума,цяла тема са оставили за фимозните проблеми.Всяко второ момче има проблем със забелването,като оставим на страни че този бял секрет,който се образува в между кожичките е доказано медицински,че е канцерогенен-друг е факта,че в мюсулманските страни степента на мъжете,които заболяват е почти нищожен.Дай като си християнин-демек БЪЛГАРИН да се гърчиш,щот не можеш да наебеш кат хората или пукнеш щото те хванал рак на хуя.Супер остро се изказвам,защото съществуват СУПЕР ТЪПИ индивиди.
    Спах с едно гадже и се оказа,че не му се заголвала главичката-ми да ви кажа,направо ми се отщя да се занимавам повече с него.Дето ще ми се гърчи като червей от болка,докато му правя свирка,щот съм му го оголила-то по добре БЕЗ него.Още една причина да харесвам обрязани МЪЖЕ.НЕ ТУРЦИ,НЕ АРАБИ,НЕ ЕВРЕИ,НЕ БЪЛГАРИ,НЕ ЯПОНЦИ,БРАЗИЛЦИ ИЛИ ЕСКИМОСИ-А МЪЖЕ.С ГЛАВНО М и О (като Обрязан)
    Това се опитвам да обясня.'

ULTRA
    РАСИСТ 3:
    1.И от какво по-точно ще се гърчи от болка?2.Как по точно се получава рак на хуя?3. Знаеш ли кви тъпотий написа...? Аиде със здраве от расиста когато на някои от незабелване на хуя му се получи "рак" на хуя ела ми звънни по домашния

Пример:Отиваш в Турция и срещаш някой супер готин пич,който е турчин по народност и който няма нищо общо с наште "турци" това че е турчин дали ще те спре ли да правиш секс с него?Имам предвид по народност ли ги определяш?

Да ти кажа ... падам си расистка... такаче турци, араби, цигани, негри.. не са ми много по вкуса
    Циганите на Сапун
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat

Циганите на Сапун
    Арабите на веро

Ми дам бих... що да не
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Голям фен
    Неща да си ми фенка повече !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Разбира се, че бих. Защо да е пречка това...

Да и аз споделям мнението.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Да ..бих опитала , защо пък не

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нз дали съм писала в тази тема, може и да съм писала, но ме мързи да чета сега.
    Да, бих го правила всеки ден с това момче. Да, момчето, с което спах и ми беше повече от хубаво , е обрязано. Да, той е невероятен в леглото и това няма нищо общо с обрязването. Но не, не е турчин.
    И каквооооо - да е станало нещо фатално ?
    Дори и турчин да беше, това за мен няма да е пречка. Аз гледам човека, не религията или народността му.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Определено бих правила.Даже смятам ,че обрязването трябва да се наложи и в България от хигиенична гледна точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си