- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Бихте ли правили секс с обрязано момче?
именноПървоначално написано от miloto_girl-4e
пък и не виждам чий ше го д*рви в турция..
а по темата някой каза вече - стига да не спада в горе избориените - все ми е тая.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Защо не. Какво като е обрязан не виждам нищо лошо в това. Ако го обичам бих спала с него...
-Хитлер спрял трима еврейчета и ги питал.
-Какви искат да станат,1-то еврейче иска да стане Милионер,2-то Доктор,3-то Програмист.
-И Хитлер казъл! Абе вии много нахални бе ас ви питам на САПУН или на ВЕРО!![]()
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
аз пък бих !!!.. щото са мн по-чистички !!!
smeshna si ... tva che si izrasnala v Ruse ti e povliqlo na zdravetoПървоначално написано от ELiTyYy
В какъв смисал чистички?Кат са им урязали ......
Господ им дава к*р те го режат!
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
Как може изобщо да има спор по такава тема вие българи ли сте кви сте бе ? Как може това са рязани боклуци и животни трябва по конституция да бъде забранен бракът с турци или евреи. РЯЗАНИ УМРЕТЕ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
вие луди ли сте вебати простата тема мисля че коментара е излишен и отговора е САМО ЕДИН!!!! бати гадните рязани вмирисани който са ожени/омъжи за рязан вече да не се нарича българин!
![]()
![]()
бате аз съм рязан и бая путки съм изпляскал
die..
Супер зле сте бе хора!
Как може да не искате да спите с някого само защото е обрязан. Моят приятел е обрязан сексът си е супер... нито по-зле от другите, нито по-добре. Всичко си е нормално. Много си го обичам без въобще да ми пука, че е по-различен. Това за обрязването е супер тъпо. Да си обрязан не означава да си турчин...
Да, бих.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Тая събота май беше даваха по Нова ТВ на Мартин Карбовски предаването именно за обрязването.Там сюнетчията (демек човека дето прави обрязването) каза,че около 300 българи доброволно са си го направили (освен ако не се бъркам).Тъй,че къв е проблема?Като ги питаха(мюсулманите) защо го правят,всички отговориха,че първо-от религиозна гледна точка,второ,че е хигиенично.Няма минус!И човека надълго и на широко обясня как ако майките ви не ви дърпат кожите на чурките като малки след време ще имате проблеми.Само погледнете във форума,цяла тема са оставили за фимозните проблеми.Всяко второ момче има проблем със забелването,като оставим на страни че този бял секрет,който се образува в между кожичките е доказано медицински,че е канцерогенен-друг е факта,че в мюсулманските страни степента на мъжете,които заболяват е почти нищожен.Дай като си християнин-демек БЪЛГАРИН да се гърчиш,щот не можеш да наебеш кат хората или пукнеш щото те хванал рак на хуя.Супер остро се изказвам,защото съществуват СУПЕР ТЪПИ индивиди.
Спах с едно гадже и се оказа,че не му се заголвала главичката-ми да ви кажа,направо ми се отщя да се занимавам повече с него.Дето ще ми се гърчи като червей от болка,докато му правя свирка,щот съм му го оголила-то по добре БЕЗ него.Още една причина да харесвам обрязани МЪЖЕ.НЕ ТУРЦИ,НЕ АРАБИ,НЕ ЕВРЕИ,НЕ БЪЛГАРИ,НЕ ЯПОНЦИ,БРАЗИЛЦИ ИЛИ ЕСКИМОСИ-А МЪЖЕ.С ГЛАВНО М и О (като Обрязан)
Това се опитвам да обясня.'
ULTRA
Са па имало рак на кура![]()
.
2т. системно
еми и аз сам образян но несам турчин но до някаде ме е срам че сам обрязан несам искал но стана.... но вече неме ебееее
РАСИСТ 3:Първоначално написано от Анонимко
1.И от какво по-точно ще се гърчи от болка?2.Как по точно се получава рак на хуя?3. Знаеш ли кви тъпотий написа...? Аиде със здраве от расиста![]()
когато на някои от незабелване на хуя му се получи "рак" на хуя ела ми звънни по домашния
Циганите на СапунПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ми дам бих... що да не![]()
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Разбира се, че бих. Защо да е пречка това...![]()
Да и аз споделям мнението.....Първоначално написано от Просто Гост
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Нз дали съм писала в тази тема, може и да съм писала, но ме мързи да чета сега.
Да, бих го правила всеки ден с това момче. Да, момчето, с което спах и ми беше повече от хубаво , е обрязано. Да, той е невероятен в леглото и това няма нищо общо с обрязването. Но не, не е турчин.
И каквооооо - да е станало нещо фатално ?
Дори и турчин да беше, това за мен няма да е пречка. Аз гледам човека, не религията или народността му.
Определено бих правила.Даже смятам ,че обрязването трябва да се наложи и в България от хигиенична гледна точка.