.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли правили секс с обрязано момче

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 58,70%
  • не

19 41,30%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 158
    Какво е значението за мен обрязан ли е или не ?

Цитирай Първоначално написано от the^one
    Определено бих правила.Даже смятам ,че обрязването трябва да се наложи и в България от хигиенична гледна точка.
    Я да духаш по водва ма,не дразни расистите ти еба майката,тва никъде не тряаа да е задължително!!!Дееба простата пачавра ше стааме турци тука,кат искаш са ебеш с обрязани бягаи в турция говно такоа...тряаало се наложи и в Бълария,не НЕ тряаа да се наложи в Блгария,ние Българите сме "смръдливи",бягаи в турция да са ебеш с чистници ае еби си майката,о-голяма простотия не можа да изръсиш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Определено бих правила.Даже смятам ,че обрязването трябва да се наложи и в България от хигиенична гледна точка.
    Я да духаш по водва ма,не дразни расистите ти е** майката,тва никъде не тряаа да е задължително!!!Дееба простата пачавра ше стааме турци тука,кат искаш са ебеш с обрязани бягаи в турция говно такоа...тряаало се наложи и в Бълария,не НЕ тряаа да се наложи в Блгария,ние Българите сме "смръдливи",бягаи в турция да са ебеш с чистници ае еби си майката,о-голяма простотия не можа да изръсиш

Скъпи ,Дрисльо,първо се научи да пишеш и после изказвай дълбоко интелектуални мнения Не се чувствам обидена от твоя пост ,защото подхождам с разбиране към некомпетентните и слабо интелигентните кретени като тебе Ще ти кажа просто да прочетеш и научиш нещо повече за обрязването и за културите ,които го прилагат и след това може да си поговорим пак Но тъй като предполагам ,че умственият ти багаж е твърде оскъден ще ти спестя "ходене по мъките"като те информирам ,че не само турците се обрязват .Лека вечер ,драги ми,Смехурко!

Я да духаш по водва ма,не дразни расистите ти е** майката,тва никъде не тряаа да е задължително!!!Дееба простата пачавра ше стааме турци тука,кат искаш са ебеш с обрязани бягаи в турция говно такоа...тряаало се наложи и в Бълария,не НЕ тряаа да се наложи в Блгария,ние Българите сме "смръдливи",бягаи в турция да са ебеш с чистници ае еби си майката,о-голяма простотия не можа да изръсиш

Скъпи ,Дрисльо,първо се научи да пишеш и после изказвай дълбоко интелектуални мнения Не се чувствам обидена от твоя пост ,защото подхождам с разбиране към некомпетентните и слабо интелигентните кретени като тебе Ще ти кажа просто да прочетеш и научиш нещо повече за обрязването и за културите ,които го прилагат и след това може да си поговорим пак Но тъй като предполагам ,че умственият ти багаж е твърде оскъден ще ти спестя "ходене по мъките"като те информирам ,че не само турците се обрязват .Лека вечер ,драги ми,Смехурко!
    Ама ти вярно си много тъпа,аз умствен багаж си имам даже предостатъчно,но въпросе не късае колко умствен багаж имам,щото съм чел много повече от теб за тия прословути обрязвания,и който иска да си го праи ПО ЖЕЛАНИЕ.Ние тука в България нито сме мюсюлмани нито някога ще се правим на тях,аиде сега еми си майката миля ти се щото ми писна,повтарям като искаш да си с "хигиенични ходи в ТУРЦИЯ,скоро България няма да предлага тия ексти.Аиде със здраве

не на такива простотии! България на българите, турците си имат страна и земя! а за Америка идва от евреите, все пак това им е втората държава след Израел
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

da
    There's Curses Lurking in our heads
    but we don't want to find them
    We need to come back down and face what we've become

Повече от фен

Ама ти вярно си много тъпа,аз умствен багаж си имам даже предостатъчно,но въпросе не късае колко умствен багаж имам,щото съм чел много повече от теб за тия прословути обрязвания,и който иска да си го праи ПО ЖЕЛАНИЕ.Ние тука в България нито сме мюсюлмани нито някога ще се правим на тях,аиде сега еми си майката миля ти се щото ми писна,повтарям като искаш да си с "хигиенични ходи в ТУРЦИЯ,скоро България няма да предлага тия ексти.Аиде със здраве

Много си готин ,но не си ми от класата и няма да ти отделя нито секунда от времето си

Повече от фен
    И между другото българките преди 20 години не са се поддържали отдолу ,но ханъмите са го правили!!!!!Айде родолубците да наредят на приятелките си да не се бръснат отдолу ,защото сме в България ,а не в Турция!

Супер фен
    Град
    Burgas
    И между другото българките преди 20 години не са се поддържали отдолу ,но ханъмите са го правили!!!!!Айде родолубците да наредят на приятелките си да не се бръснат отдолу ,защото сме в България ,а не в Турция!
    ae ti turkinq li si e kva si ? malko 4uvstvo za patriotizam, ne6to takova nqma6 li e ? ai vzemi mlukni nai-setne i spri da za6titava6 toq gnusen susednski narod

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    ae ti turkinq li si e kva si ? malko 4uvstvo za patriotizam, ne6to takova nqma6 li e ? ai vzemi mlukni nai-setne i spri da za6titava6 toq gnusen susednski narod
    Не съм туркиня.Идеята ми е ,че обрязването не се практикува САМО В ТУРЦИЯ!!!!И няма да млъкна ,защото форума е за СВОБОДНО изказване на РАЗЛИЧНИ мнения.И обрязването при някои мъже не е въпрос на религия ,а на хигиена .

Супер фен
    Град
    Burgas
    mi qvno 6tom tolkoz mn razbira6 qvno ili ti si mom4e ili si gledala tolkova mnogo p*6ki 4e tolkova mn znae6 koe bilo higiena koe ne i t.n. da - drugite mesta kudeto se praktikuva pak sa musulmanski durjavi. se su6toto. kolkoto do higienata - tva dali 6te si obrqzan ili ne - nqma da ima golqmo zna4enie ako se kupe6 vednuj na mesec naprimer. tyi 4e ai

Повече от фен
    mi qvno 6tom tolkoz mn razbira6 qvno ili ti si mom4e ili si gledala tolkova mnogo p*6ki 4e tolkova mn znae6 koe bilo higiena koe ne i t.n. da - drugite mesta kudeto se praktikuva pak sa musulmanski durjavi. se su6toto. kolkoto do higienata - tva dali 6te si obrqzan ili ne - nqma da ima golqmo zna4enie ako se kupe6 vednuj na mesec naprimer. tyi 4e ai
    Eвреите сигурно и те са мюсюлмани.Не искам да се карам с никого .Просто изказах мнение .Не разбирам защо толкова се палите.Не съм разглеждала цялата тема ,но ми е чудно как повечето момичета искат да правят секс с обрязано момче и не осъждат обрязването ,а всички момчета се явяват най-големите патриоти на България събрани в този форум!

Супер фен
    Град
    Burgas
    v koeto ima ne6to lo6o li ? (za mom4etata ot foruma)

a te evreite 6toto sa mnogo 4ist narod. i 6toto sigurno sa pravoslavni hristiqni. aideeeee mar6

Повече от фен
    v koeto ima ne6to lo6o li ? (za mom4etata ot foruma)

a te evreite 6toto sa mnogo 4ist narod. i 6toto sigurno sa pravoslavni hristiqni. aideeeee mar6
    Няма нищо лошо да сте родолюбци,даже е похвално.Ти само православните християни ли смяташ за хора?Няма нищо лошо според мен да възприемем някои полезни навици от другите народи .И аз спирам,защото не искам да се караме.

Супер фен
    Град
    Burgas
    spora e to4no tam kolko sa "polezni" teq navici.

Супер фен
    Град
    Burgas
    takiva statii kato se razrovq moga da namerq dosta v za6tita na tova 4e ne e polezno......ne mi se habqt nervi. ako ti se pozovava6 na tova ..... na takiva propagandi ..... np, 6te vodim spor kato si paste-vame takiva statii

Повече от фен
    Не обичам да споря и ще приема твоето мнение относно обрязването.

ами тук където живея аз сме смесено населние мисюлмани и християни,при всички мисюлмани е задължително обрязването и доколкото сам слушала се възбуждаш много повече с такъв отколкото с някои необрязан
    Ne vsichko e pari!

Глеите ся,щом господ е напраил човека с кожа по хуя начи има неква нужда от нея,ако нямаше нямаше вобще да я има.Друг е въпроса че някои ги мързи да се къпят и им е по лесно да се обрежат
    ото било "по-хигиенично".Еми кат са къпеш 1 път на седмицата как няма да ти се вижда нехигиенично да си с кожа?Самата истина...

Глеите ся,щом господ е напраил човека с кожа по хуя начи има неква нужда от нея,ако нямаше нямаше вобще да я има.Друг е въпроса че някои ги мързи да се къпят и им е по лесно да се обрежат
    ото било "по-хигиенично".Еми кат са къпеш 1 път на седмицата как няма да ти се вижда нехигиенично да си с кожа?Самата истина...

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)

и кво толкова

,.....

ami az mislq 4e tova samo po sebe si naistina ne e ot golqmo zna4enie(pone taka si mislq,ne sam probvala), no tuk vav foruma to se prevarna po-skoro v etni4eski vapros. vseki si ima mnenie otnosno turci i evrei, ama da se varnem kam temata,a?
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

OMFG....баси темата....аре телл ме ква е разликата дали е обрязан или не бе баси...

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    pravih sex s tur4in,i izpitah takova udovolstvie,kakvoto dosega ne bqh izpitvala mnogo po qko e s obrqzan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си