- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- tovasumaz:)
4akame s neturpenie ...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
hey now !!!
ем..дай снимка да те видим ти колко си секси?Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
не, благодаря, някак не ми харесва идеята да си разпрострянавам снимките из някъф умрял...ъм... тийн форумвъпреки че всеки, който ме е помолил досега за снимка, съм му давала, сега няма да го направя
![]()
алелуя.
егати дискриминацията..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Леле колко прост народ има тук , не е истина .
каза ли нещо..?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
че кой я закача? Ние само си говорим.. нали i'm so excited! ?![]()
![]()
е ти сега да ме бият ли искаш? Може ли да си толкова лоша... аз ше лъжа, ти ше мажешИ все пак... дължиш ми един пик
![]()
бе остаи ме да свалям момчето бе .!.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
алелуя.
БОЙ БОЙ БОЙ !!!!
ИСКАМЕ БОЙ
да гледаш как пияни озверяли скинове бият малък и беззащитен скейтър... how sweet![]()
![]()
ми и ти си ебати малоумното лапе, на което не му писна да пуска едни и същи снимки тип АУ ЩЕ СИ ПРЕРЕЖА ВЕНИТЕ, ама никой нищо не ти казва, нали.Първоначално написано от Whisskas
щото тука е пълно с отрепки, дето се кефят на позъорчета като теб
седнала да критикува ЛОЛ
не си хаби пръстите да ми отговаряш(или айде може за пред хората), аз отдавна съм се върнал от пътя, който ти сега извървяваш
prostaci
такива сме си. никой не го отричаПървоначално написано от svilena
![]()
алелуя.
аз не съм простак...![]()
![]()
за теб знаеме..![]()
аз пък съм дебил