- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko vreme?
kolko vreme e hubavo da mine sled purviq sex(govorq kogato mi e za pruv put) do sledva6tiq...ne e hubavo da e vednaga na sledva6tiq den nali?kolko e hubavo da se iz4aka ili tova nqma nikakvo zna4enie?
i 2riq mi vupros-tui kato sno6ti go napravih,dnes malko kurvih-tova e normalno nali?
a be sno6ti dokato pravih sex(v misionerskata)i malko mi se prucka6e...mn 6te me e sram ako vzema da prudna po vreme na sex-momi4e sum.i temata ne e ebavka,molq bez izli6ni mneniq.na vas slu4valo li vi se e i ako da kak moje da se izbegne?
a i o6te ne6to-kogato pak sme v su6tata poza,no krakata mi sa na ramenete mu pronikvaneto e po-dulboko nali?
mersi
около седмица,да ти емирна главата(да няма инфекции и т.н.) \/
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами когато си решиш.Никой не е казал кога точно трябва да е втория път.
Изчакай няколко дни, до седмица дори.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
za6to?Първоначално написано от Aleandra
На мен поне са ми казвали, както вече споменаха, за да не се получи някоя инфекция. Също така, за да предодвратиш по-силна болка. Все пак, ако го направиш на следващия ден ще ти е доста гадно, защото мястото е "наранено" и раздразнено и ще те заболи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami i spored men trqbva da se iz4aka pone sedmica!A za kyrveneto e napylno normalno!Prosto zavisi ot organizma!Pri nqkoi vyob6te nqma kryv pri drygi pove4e...prosto nqma nujda ot golemi pritesneniq!
ami a kakvo 6te kajete za metoda v lubovnata igra se stimulirata e dvamata i svur6vate bez pronikvane....i sled tova ve4e e sa6tinskiq sex taka hem si izjivql 2 orgazama hem nqma da te boli i t.n.
emi ne mislq
ne e kazano vreme!no men me bolq dva dni sled otvarqneto i ne mi be6e do sex
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
[color=indigo]Ами при мен първия ми път се падаше някъде четвъртък петък и втория ми беше в понеделник...и нямах никакви проблеми, но и по време на секса нямах абсолютно никакви болки нито кръв..