- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nelovko..
a be sno6ti dokato pravih sex(v misionerskata)i malko mi se prucka6e...mn 6te me e sram ako vzema da prudna po vreme na sex-momi4e sum.i temata ne e ebavka,molq bez izli6ni mneniq.na vas slu4valo li vi se e i ako da kak moje da se izbegne?
a i o6te ne6to-kogato pak sme v su6tata poza,no krakata mi sa na ramenete mu pronikvaneto e po-dulboko nali?
mersi
еми внимавай какво ядеш!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ТЪова с пръцкането е съвсем нормално и се появява при повечето жени.
Ако краката са ти на раменете наистина проникването ще е по-голямо, което увеличава и удоволствието. Поне при мен е така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
e dobre 6te umra ot sram ako vzema da prucna( nqma li kak da se izbegne?
Em nz dali moje da se izbegne. to tva daje mai ne e pryckane stava nqkav vakuum nz to4no i as.ama nai 4esto se polu4ava kogato krakata ti sa varhu ramenete mu i na zadna sy6to.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
ne i govorete gluposti na momi4eto <kato onova za zapu6vaneto s vibrator>.........mila, prosto si prudni i da se prikliu4i s vaprosa......6e se opravdae6 4e matraka skurca i tfa e........a ako zamiri6e 6e kaje6 4e ste razmazali nqkoq mirizlivka <primerno ako e otvoren prozoreca moje da vlizat podobni bubole4ki> ili, 4e e ot nego i go izgledai prenebrejitelno i osuditelno...............
![]()
как ни нагласи само все 1 ние сме пръцнали зтзт кучки сте си(в добрия смисъл на думатаПървоначално написано от LoNdOn DrY gIn
) и това си е .
ми пръдни си ве жена то си е човештинка
По малко фасул или зеле преди секс.![]()
Ne che se hvalq no mi se e sluchvalo - zvuchno i mirizlivo i da ti kaja nishto drugo ne se sluchi osven che se schupihme ot smqh.. e vqrno che sexa spira dokato mine burniq smqh no puk kakvo tolkova.. taka che - momche sum i ne bi imalo zashto da se sramuvash ako dokato te chukam "prucnesh" shte te ebavam izvestno vreme i posle daje nqma da pomnq.. predpolagam povecheto sme taka tuk..Първоначално написано от LoNdOn DrY gIn
Като ти се пръцка - пръцкаш внимателно! Да няма звук/вкус/мирис!
Проникването е по-голямо,естествено.Това с газовете предполагам е нормално,на мен не ми се случвало.
Беше зимата(тази зима),аз под одялото между краката му,той по гръб легнал,трудя се яко над чурката му и по едно време..ТРррррЪТ....![]()
..
СПРЯХ!
Ослушах се!
След 2 секунди още едно подобно..ТРЪЪЪЪт....че и по-силно от предното... \/
Седя под завивките,уж му го лапам,а се опитвам да си сподавя смеха...![]()
И,ОООО БОЖЕЕЕ миризма,хахахахах
[-o< се да не се удуша под одялото..
Той се смути,но не каза нищо,
а аз си продължих "работата" там долу,с успокоението,че не съм задушена и ,че той не ми е видял изкривената от сподавения смях гримаса.
Това беше втория път като правихме секс..
Такова нещо не ми се беше случвало...
Първоначално написано от ultra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Тва много яко
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Тва направо ми скри шапката..............Първоначално написано от sherry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
На вас ви е смешно,ама на мен под тоновете завививки полузадушена хич не ми беше смешно....))))))
Иначе се радвам че съм ви развеселила) хахахахах
Първоначално написано от LoNdOn DrY gIn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми тва ме разби ..................
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Първоначално написано от ultra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()