.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ревност?

Голям фен
    Град
    София

Ревност?

ЗдравейтеПредполагам ,че има много такива теми,но все пак..
    Ревнувате ли половинките си?Изразявате ли го често?А как?Знам ,че не ви се иска,но понякога правите скандали,когато ревнувате(поне при мен е така)..Та,контролирате ли ревността си?Защото всички знаем,че тя пречи на една връзка.Опитвате ли се да не я показвате толкова много?Защото аз съм адски ревнива и не искам..И се чудя по какъв начин да се спра.Вярвам на приятеля си ,както на никой друг.Знам,че не би ме предал или поне ще ми каже..откровен еКвотот му е на душата тва му е и на устатаТа вие как се справяте с ревността?Как я преглъщате?Защото аз искам,но все не успявам...

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi vij sega,az poprincip ne sum revniva,no puk i moje bi gadjeto mi poznava mnogo malko momi4eta zatova ne sum revniva.ina4e toi opredeleno me revnuva,nqma kak da ne go pravi,vse pak u4a v u4ili6te s mnogo mom4eta i opredeleno se karame 4esto za tova.nqma na4in da se izbegne revnostta pri polojenie 4e ima lubov.puk i predpolagam znae6 4e ako edin 4ovek revnuva,zna4i obi4a.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    typata revnost vinagi provalq nestata ....i peri men e taka
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    typata revnost vinagi provalq nestata ....i peri men e taka
    пх да..и аз за тва питам.знам че когато се обичат 2ма,има любов.но все пак има ли начин да не я "натрапваш" и това да не проваля отношенията ти с дадения човек..?щот от едно известно време съм нетърпима,сама се усещам ,че ставам досадна и гадна

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Хмм...познато. Само че при мен не е голям проблем, щото и той ме ревнува, даже повече, така че ме разбира. И винаги когато ревнувам му казвам и той прави всичко възможно да не ми дава поводи, както и аз.
    Как да го преодолееш? Щом му имаш доверие няма страшно. Щом не се съмняваш в него, значи не се притеснявай излишно. Когато стане пак така си кажи, че така вредиш както на себе си, така и на връзката ви и че няма смисъл. А ако стане нещо, ще разбереш и тогава явно не си е заслужавал. С тази ревност няма да му попречиш да направи каквото и да е било, най-много да го предизвикаш.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от emociika:)
    Хмм...познато. Само че при мен не е голям проблем, щото и той ме ревнува, даже повече, така че ме разбира. И винаги когато ревнувам му казвам и той прави всичко възможно да не ми дава поводи, както и аз.
    Как да го преодолееш? Щом му имаш доверие няма страшно. Щом не се съмняваш в него, значи не се притеснявай излишно. Когато стане пак така си кажи, че така вредиш както на себе си, така и на връзката ви и че няма смисъл. А ако стане нещо, ще разбереш и тогава явно не си е заслужавал. С тази ревност няма да му попречиш да направи каквото и да е било, най-много да го предизвикаш.
    Всичко това ми е ясно.Кофтито е че не се контролирам достатъчно в такива ситуации.Пробвала съм даже и да броя(колкото и тъпо да звучи),за да не кажа нещо,за което ще съжалявам след това.Щот като си помисля как той може да е с някоя друга и ми се преобръща всичко.Но трябва май постоянно да си припомням,че тва би го предизвикало и да навредя на връзката ни.Трябва си.Ше се уча май...Само да не избие тва в един момент.

Мега фен Аватара на koalka
    Това е доста глупаво да вдигаш скандали заради ревността,особено ако и нямаш причина.Аз не ревнувам много,много приятеля си.В умерени граници,но това е нормално все пак го обичам.Ревността в повечето случаи пречи на връзката и я разваля.Не е готино постоянно да ти вдигат скандали за щяло и нещяло.Опитай се да го преодолееш и още по-малко,че нямаш причина да му вдигаш скандали,защото се замисли как той се чувства,когато ти правиш така.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Все едно ме описваш мене,аз признавам си че съм много ревнива затова ти съчувствам,но честно казано няма как да пренебрегнеш това чувство,аз съм на принципа че моето си е мое и никои няма право да го пипа.няма начин да пренебрегнеш това чувство просто трябва да го криеш
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Все едно ме описваш мене,аз признавам си че съм много ревнива затова ти съчувствам,но честно казано няма как да пренебрегнеш това чувство,аз съм на принципа че моето си е мое и никои няма право да го пипа.няма начин да пренебрегнеш това чувство просто трябва да го криеш
    И как се крие?Аз сигурно ще бъда бомба със закъснител...

Фен
    Град
    У Нас!
    Ааа тука вече е болната ми тема Аз моята приятелка я ревнувам ужасяващо неконтролируемо много.Начи попринцип мн се обичаме и тя не ми дава поводи за ревност,но незнам кво ми става на мен.Значи най-пресния пример е от вчера,значи говорехме си за един мой приятел и тя ми сподели че излежда готин,не е някав тъпанар,и аз веднага си я представих с него и щях да умра,почнах да и говоря грубо,да и викам ми отивай при него и разни ракива,абе нямам думи,психопат пълен,кат оридем на някой купон заедно,ако седне до някво момче и очите ми са на 4,винаги я следя и такива работи,като се поздрави с някав неин приятел и пак ми става кофти,постоянно си мисля нещо за което да я ревнувам,а всъщнос въобще няма за какво.Имаше само преди 2 месеца един случай,на един купон пак,ма тогава бяхме напрайли един месец,и аз отидох за малко в другата стая,а тя беше съвсем леко подпийнала и гледам,че един тежкар такъв я хвана и я замъкна в спалнята насила,и след 3 секудни се озовах там и му изпочупих мутрата общо взето,бая зор видяха да ме разтрват от него.И от тогава може би си я наглеждам невероятно много,ама тва с ревността си ебало мамата,не мога да се сдържам

Аз не ревнувам много, но предим когато е пияна и е далеч от мен щото тогава први глупости. Не с момчета, ама просто не може да се пази.
    Иначе тя ме ревнува страшно много... и тва си е само моч вина - веднъж се разделихме ... за известно време. Важното е че пак сме заедно

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И ние с моя се ревнуваме ужасно много. Какво да се прави - любов
    Понякога не крия, че ревнувам, но друг път се опитвам да бъда по - силна и да си скрия емоциите. Не винаги успявам... Знам, че трябва да му имам повече доверие и да не се сърдя за глупости, но просто много си го обичам и не мога да си контролирам винаги чувствата...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ммм виж сега..ревноста не е много хубаево нещо..аз също съм доста ревнива но..какво да се прави приятеля ми също ме ревнува,но от една стрна това малко или много ми харесва защотото виждам,че има чувства кам мен и това ме рада,..Разбира се ревноста трябва да бъде в границите на нормалното иначе вече става кофти ..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Винаги съм се чудила как да се справя с ревността, но все не намирам начин. Това ми е болното място. Мога да избухна адски много заради това чувство. И до тук казаните неща са ми ясни, но не мога да го променя.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Все се питам дали има лек срещу тая ревност?

Estestveno,4e revnvuvam 4oveka koito obi4am:'REVNOSTTA SE RAJDA S LIUBOVTA,no ne vinagi umira s neq'. I ne sum suglasna 4e revnostta susipva edna vruzka,osven ako ne e v nepremereni koli4estva.Zavisi i kak q izrazqva6,kolko 4esto.Ot vreme na vreme se 4uvstva6 dobre ako te porevnuvat ot ne6to ili ot nqkogo.Estestveno pagubno e ako e onazi boleznena revnost na 4oveka do teb koqto te kara da se zadu6ava6 vuv vruzkata vi i ti suzdava use6tane 4e toi te priema kato nqkakva sobstvenost,ve6t,igra4ka s koqto e sviknal i se strahuva nqkoi da ne mu q otkradne.Sledovatelno vsi4ko e otnositelno.Az li4no se staraq da ne demonstriram revnost za 6tqlo i ne6tqlo,su6to taka kogato q pokazvam da ne prekalqvam.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ревнив съм, ако има за какво. Попринцип моите връзки се препят на доверието между нас, затова ревността е на заден план

Еми аз съм адски ревнива и си го признавам дори даняма за кво пак си ревнувам и си правя скандали от тва но понякога ми се иска да не ревнувам но няма начин то азсъм болна от тоая болест и хич не си я прикривам то и няма и за кво да си я де ама е хубаво все пак отвреме на време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си