Цитирай Първоначално написано от emociika:)
Хмм...познато. Само че при мен не е голям проблем, щото и той ме ревнува, даже повече, така че ме разбира. И винаги когато ревнувам му казвам и той прави всичко възможно да не ми дава поводи, както и аз.
Как да го преодолееш? Щом му имаш доверие няма страшно. Щом не се съмняваш в него, значи не се притеснявай излишно. Когато стане пак така си кажи, че така вредиш както на себе си, така и на връзката ви и че няма смисъл. А ако стане нещо, ще разбереш и тогава явно не си е заслужавал. С тази ревност няма да му попречиш да направи каквото и да е било, най-много да го предизвикаш.
Всичко това ми е ясно.Кофтито е че не се контролирам достатъчно в такива ситуации.Пробвала съм даже и да броя(колкото и тъпо да звучи),за да не кажа нещо,за което ще съжалявам след това.Щот като си помисля как той може да е с някоя друга и ми се преобръща всичко.Но трябва май постоянно да си припомням,че тва би го предизвикало и да навредя на връзката ни.Трябва си.Ше се уча май...Само да не избие тва в един момент.