Ааа тука вече е болната ми тема Аз моята приятелка я ревнувам ужасяващо неконтролируемо много.Начи попринцип мн се обичаме и тя не ми дава поводи за ревност,но незнам кво ми става на мен.Значи най-пресния пример е от вчера,значи говорехме си за един мой приятел и тя ми сподели че излежда готин,не е някав тъпанар,и аз веднага си я представих с него и щях да умра,почнах да и говоря грубо,да и викам ми отивай при него и разни ракива,абе нямам думи,психопат пълен,кат оридем на някой купон заедно,ако седне до някво момче и очите ми са на 4,винаги я следя и такива работи,като се поздрави с някав неин приятел и пак ми става кофти,постоянно си мисля нещо за което да я ревнувам,а всъщнос въобще няма за какво.Имаше само преди 2 месеца един случай,на един купон пак,ма тогава бяхме напрайли един месец,и аз отидох за малко в другата стая,а тя беше съвсем леко подпийнала и гледам,че един тежкар такъв я хвана и я замъкна в спалнята насила,и след 3 секудни се озовах там и му изпочупих мутрата общо взето,бая зор видяха да ме разтрват от него.И от тогава може би си я наглеждам невероятно много,ама тва с ревността си ебало мамата,не мога да се сдържам