.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: daite malko info

missing_123
    Guest

daite malko info

priqtelq mi e devstven i az sa6to...i malko me e strah kak 6te se polu4at ne6tata kogato doide momenta?nqkoi koito e bil v takava situaciq bi li mi obqsnil kak sa se spravili??

mersi

кво има да се справяш - стига да има настроение, презервативи и терен всико е точно. Той си слава презерватива
    отваря те с пръстче леко и после внимателно
    споко

Guest
    Mi nqma filosofia,prosto trqbva da si vuzbudena i ovlajnena otdolu,toi da te otvori s prust i prosto da bude mnogo vnimatelen.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,щом и двамата сте девствени-действай спокойно.Нямате базаза сравнение-няма от какво да се плашите.Малко романтика,1-2 презерватива-може и повечко,ако не знаете как се слагат и настроение за любов.Друго не ви трябва.Успех!!!

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е,щом и двамата сте девствени-действай спокойно.Нямате базаза сравнение-няма от какво да се плашите.Малко романтика,1-2 презерватива-може и повечко,ако не знаете как се слагат и настроение за любов.Друго не ви трябва.Успех!!!
    da bee kvo kato i 2mata sa devstveni- o6te po zle! I 2mata qk sduh,...moje i spuh za mom4eto... Bahti stresa! Lo6i spomeni za mackata 6toto toi ne znae kvo da pravi! Nito ediniq moje da vodi drugiq, nito da go uspokoqva.... i prez cqloto vreme 6te mislqt i sega kakvo sledva i sega kak da stane i nakraq nikva romantika, nikvo udovolstvie!
    abe kato cqlo ideqta e izklu4itelno lo6a....

Супер фен
    suvet ot menolzvai tarsa4kata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Има толкова такива теби относно първия път,че просто можеш да потърсиш!

Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    da bee kvo kato i 2mata sa devstveni- o6te po zle! I 2mata qk sduh,...moje i spuh za mom4eto... Bahti stresa! Lo6i spomeni za mackata 6toto toi ne znae kvo da pravi! Nito ediniq moje da vodi drugiq, nito da go uspokoqva.... i prez cqloto vreme 6te mislqt i sega kakvo sledva i sega kak da stane i nakraq nikva romantika, nikvo udovolstvie!
    abe kato cqlo ideqta e izklu4itelno lo6a....
    Абе двамата с гаджето ми бяхме девствени и да ти кажа-не беше много зле.Направо добре си беше.Е,не особено хубаво,но не е болезнено.А и романтика не липсваше-даже мога да ти кажа,че неопитните са доста по-романтични.Сега романтиката в сексът понамалява с натрупване на опита.И двамата се учехме-какво лошо има?Сега знаем как напълно да задоволим другия,точно какво му харесва,кои са ерогенните му зони.Защото всеки човек е индивидуален,а ние не лежим на минал опит,а се учим за конкретният партньор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си