- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- daite malko info
priqtelq mi e devstven i az sa6to...i malko me e strah kak 6te se polu4at ne6tata kogato doide momenta?nqkoi koito e bil v takava situaciq bi li mi obqsnil kak sa se spravili??
mersi
кво има да се справяш - стига да има настроение, презервативи и терен всико е точно. Той си слава презерватива
отваря те с пръстче леко и после внимателно![]()
споко
Mi nqma filosofia,prosto trqbva da si vuzbudena i ovlajnena otdolu,toi da te otvori s prust i prosto da bude mnogo vnimatelen.
da bee kvo kato i 2mata sa devstveni- o6te po zle! I 2mata qk sduh,...moje i spuh za mom4eto...Първоначално написано от krem4et0
Bahti stresa! Lo6i spomeni za mackata 6toto toi ne znae kvo da pravi! Nito ediniq moje da vodi drugiq, nito da go uspokoqva.... i prez cqloto vreme 6te mislqt i sega kakvo sledva i sega kak da stane i nakraq nikva romantika, nikvo udovolstvie!
![]()
abe kato cqlo ideqta e izklu4itelno lo6a....![]()
suvet ot menolzvai tarsa4kata
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Има толкова такива теби относно първия път,че просто можеш да потърсиш!
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Абе двамата с гаджето ми бяхме девствени и да ти кажа-не беше много зле.Направо добре си беше.Е,не особено хубаво,но не е болезнено.А и романтика не липсваше-даже мога да ти кажа,че неопитните са доста по-романтични.Сега романтиката в сексът понамалява с натрупване на опита.И двамата се учехме-какво лошо има?Сега знаем как напълно да задоволим другия,точно какво му харесва,кои са ерогенните му зони.Защото всеки човек е индивидуален,а ние не лежим на минал опит,а се учим за конкретният партньор!Първоначално написано от mravkata_z