- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат момчетата
vsi4ki mom4eta sa razli4ni
Има два вариянта
- КОГАТО ОБИЧАТ
- КОГАТО НЕ ОБИЧАТ
при пьрвия когато обичат искат да бьдат с приятелката си нон стоп да я обичат и тя тях и вс свьрзано с любовта
при втория когато не обичат искат да минат вьзможно най много и да се насладят на всяка свалка и.т.н.
има и др но тези са най често срещаните - ЛИЧЕН ОПИТ ей момче сьм![]()
Vseki chovek tyrsi lubov - istinski i chista.. Koqto da napravi sashtestvuvaneto mu po-pylnocenno i da go napravi po-shtastliv..
искат някоя хубава жена да им готви и чисти, да имат много деца и куче![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
po tazi tema ne trqbva li da pi6at predimno mom4eta ... za6toto te si znaqt nai dobre kakvo iskat i moje da ni svetnat nas momi4etata![]()
Всяко момче си е строго индивидуално и следователно има различни мечти и желания.Едни искат добра работа,други искат много пари и са обсебени от това,трети искат секс за една нощ,четвърти искат да намерят истинската любов,пети искат всички изброени...
imashe edna pesen : umna i krasiva , sladka i dobra
zabravih da spomena ,che i trqbva da moje da gotvi)
puk i kakto kazva edin priqtel , da mojesh da si govorish s neq za vsichko, za da moje kato ostareete da ima za kakvo da si govorite![]()
Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!
Има два вариянта когато са под 18 и когато са над мухахах
когато са под искат секс когато са над нищо неискат каквото дойде а след 25-30 може и една жена домакиня.
момчетата или мъжетеПървоначално написано от santRi
![]()
едва ли нормално момче от 14-17 ще мисли за това
пък може и да греша![]()
![]()
сяко момче иска по нещо за себе си секи е различен и неможеш да знаеш какво иска![]()
Какво искаме ами ще дам пример със себе си искам момиче с което да се обичаме истински ма не само ебане и др неща разбиране искам също така да ме прави щастлив , да се чувствам себе си и да има усмивка на лицето ми , когато съм с нея.От написаното мога да благодаря , че я има моята приятелка от която получавам тези неща само дето казват старите хора пу пу да не фане очи връзката ни с нея тя също пише в този форум и сега и казвам обичам те![]()
Don't hate the player , hate the GAME!
Първоначално написано от Heartbreaker
миличко и аз мн мн те обичкам ама ай спирам дотук че да не занимаваме хората излишно
а по темата не само всяко момче ами всеки човек има различни желания а на всичкото отгоре собствените ни желания се променят мн често така че само като съвет мога да кажа разговаряйте повече с хората и ги опознавайте все по-добре така ще разберете какво искат
Първоначално написано от LP_girl_14
Много труден въпрос , защото дори самите момчета в повечето случаи не знаят какво искат и когато усетят, че мн жестоко са сгафили казват винаги заучените фрази"Не съм искал да стане така" или "Никога не съм искал да те нараня"бля бля момчета ще ..
Искам да е богата с умиращи родители, да е красива, да е умна, да е предана, да готви и чисти, да прави това, което аз й кажа и... да не говори-много. Тоест ще си остана ерген.![]()
Сатаната е пич.
Искат власт.
ами аз мисля че повечето от момчетата незнаят какво искат докато не се намери някое момиче което да им заварти главата и да хлатнат много яко.пък и зависи от възраста - по малките мислят прекалено бебешки и не са готови за нещо сериозно а по големите почват да осазнават какво искат и търсят това което да им хареса наистина но и аз мисля че всяко едно момче си има напълно идивидуално мнение по въпроса затоа трябва момчеатат да си кажат думата.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Незнам какво искат другите момчета, но аз каквото искам го правя ... поставям си го за цел и го правя, ако не успея, опитвам пакИма адски много неща, които искам, но най-важните са приятелката ми, намирането на страхотна работа и хобито ми - футбол
![]()
обичам дениту ми{}
iskat sex vsi4kite!!!
какво търсят момчетата ли?! ами всеки има различни мечти и надежди, които желае някой ден да се осъществят. разбира се има и момчета без особени перспективи в бъдеще, които гледат само как да .... момичетата
Da ta tup4at otzad kvo moje ...
Sometimes escape on time means that you win ...
Ми всеки човек е строго индивидуален, всеки иска различни неща, колкото до момчетата ще дам моето мнение...
Ако обичат някое момиче са страхотни даржат се мило с нея, глезят я, искат да са непрекаснато с нея, и са готови на всичко за нея...
Ако е просто един флирт, едно малко харесване... искат само едно, да я вкарат в леглото си...и ако това стане я зарязват след като им омразне, а ако не стане...пак я зарязват...![]()
Na myj nikoga nemoje da ugodish ... v tova sym se obedila ve4e .. prosto kakvoto i da pravish VINAGI ima kosur ..no nai ve4e trqbva da go predrazpolagash .. da moje da govori ... myjete nemogat da govorqt za 4uvstvata si .. ili pone im e mnogo trudno :P
p.s. edin myj vinagi se razmekva kato po4nesh da go galish :P navsqkyde ;}![]()