.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    IntoYourSystem
    Guest

Какво искат момчетата

vsi4ki mom4eta sa razli4ni

EnJoY^CRY FOREVER
    Guest
    Има два вариянта

- КОГАТО ОБИЧАТ
    - КОГАТО НЕ ОБИЧАТ

при пьрвия когато обичат искат да бьдат с приятелката си нон стоп да я обичат и тя тях и вс свьрзано с любовта

при втория когато не обичат искат да минат вьзможно най много и да се насладят на всяка свалка и.т.н.

има и др но тези са най често срещаните - ЛИЧЕН ОПИТ ей момче сьм

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vseki chovek tyrsi lubov - istinski i chista.. Koqto da napravi sashtestvuvaneto mu po-pylnocenno i da go napravi po-shtastliv..

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    искат някоя хубава жена да им готви и чисти, да имат много деца и куче
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    po tazi tema ne trqbva li da pi6at predimno mom4eta ... za6toto te si znaqt nai dobre kakvo iskat i moje da ni svetnat nas momi4etata

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Всяко момче си е строго индивидуално и следователно има различни мечти и желания.Едни искат добра работа,други искат много пари и са обсебени от това,трети искат секс за една нощ,четвърти искат да намерят истинската любов,пети искат всички изброени...

Мега фен Аватара на koalka
    Всяко момче иска различни неща.

Град
    София
    imashe edna pesen : umna i krasiva , sladka i dobra

zabravih da spomena ,che i trqbva da moje da gotvi )
    puk i kakto kazva edin priqtel , da mojesh da si govorish s neq za vsichko, za da moje kato ostareete da ima za kakvo da si govorite
    Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!

Guest
    Има два вариянта когато са под 18 и когато са над мухахах
    когато са под искат секс когато са над нищо неискат каквото дойде а след 25-30 може и една жена домакиня.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    искат някоя хубава жена да им готви и чисти, да имат много деца и куче
    момчетата или мъжете
    едва ли нормално момче от 14-17 ще мисли за това
    пък може и да греша

сяко момче иска по нещо за себе си секи е различен и неможеш да знаеш какво иска

Какво искаме ами ще дам пример със себе си искам момиче с което да се обичаме истински ма не само ебане и др неща разбиране искам също така да ме прави щастлив , да се чувствам себе си и да има усмивка на лицето ми , когато съм с нея.От написаното мога да благодаря , че я има моята приятелка от която получавам тези неща само дето казват старите хора пу пу да не фане очи връзката ни с нея тя също пише в този форум и сега и казвам обичам те
    Don't hate the player , hate the GAME!

Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    Какво искаме ами ще дам пример със себе си искам момиче с което да се обичаме истински ма не само ебане и др неща разбиране искам също така да ме прави щастлив , да се чувствам себе си и да има усмивка на лицето ми , когато съм с нея.От написаното мога да благодаря , че я има моята приятелка от която получавам тези неща само дето казват старите хора пу пу да не фане очи връзката ни с нея тя също пише в този форум и сега и казвам обичам те

миличко и аз мн мн те обичкам ама ай спирам дотук че да не занимаваме хората излишно
    а по темата не само всяко момче ами всеки човек има различни желания а на всичкото отгоре собствените ни желания се променят мн често така че само като съвет мога да кажа разговаряйте повече с хората и ги опознавайте все по-добре така ще разберете какво искат

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Всяко момче си е строго индивидуално и следователно има различни мечти и желания.Едни искат добра работа,други искат много пари и са обсебени от това,трети искат секс за една нощ,четвърти искат да намерят истинската любов,пети искат всички изброени...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Много труден въпрос , защото дори самите момчета в повечето случаи не знаят какво искат и когато усетят, че мн жестоко са сгафили казват винаги заучените фрази"Не съм искал да стане така" или "Никога не съм искал да те нараня" бля бля момчета ще ..

Град
    Градът на кауните!
    Искам да е богата с умиращи родители, да е красива, да е умна, да е предана, да готви и чисти, да прави това, което аз й кажа и... да не говори-много. Тоест ще си остана ерген.
    Сатаната е пич.

Повече от фен
    Искат власт.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз мисля че повечето от момчетата незнаят какво искат докато не се намери някое момиче което да им заварти главата и да хлатнат много яко.пък и зависи от възраста - по малките мислят прекалено бебешки и не са готови за нещо сериозно а по големите почват да осазнават какво искат и търсят това което да им хареса наистина но и аз мисля че всяко едно момче си има напълно идивидуално мнение по въпроса затоа трябва момчеатат да си кажат думата.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Незнам какво искат другите момчета, но аз каквото искам го правя ... поставям си го за цел и го правя, ако не успея, опитвам пак Има адски много неща, които искам, но най-важните са приятелката ми, намирането на страхотна работа и хобито ми - футбол
    обичам дениту ми {}

iskat sex vsi4kite!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    какво търсят момчетата ли?! ами всеки има различни мечти и надежди, които желае някой ден да се осъществят. разбира се има и момчета без особени перспективи в бъдеще, които гледат само как да .... момичетата

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Da ta tup4at otzad kvo moje ...
    Sometimes escape on time means that you win ...

Ми всеки човек е строго индивидуален, всеки иска различни неща, колкото до момчетата ще дам моето мнение...
    Ако обичат някое момиче са страхотни даржат се мило с нея, глезят я, искат да са непрекаснато с нея, и са готови на всичко за нея...
    Ако е просто един флирт, едно малко харесване... искат само едно, да я вкарат в леглото си...и ако това стане я зарязват след като им омразне, а ако не стане...пак я зарязват...

aX

Na myj nikoga nemoje da ugodish ... v tova sym se obedila ve4e .. prosto kakvoto i da pravish VINAGI ima kosur .. no nai ve4e trqbva da go predrazpolagash .. da moje da govori ... myjete nemogat da govorqt za 4uvstvata si .. ili pone im e mnogo trudno :P
    p.s. edin myj vinagi se razmekva kato po4nesh da go galish :P navsqkyde ;}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си