- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нали това е равностойно на "НЕ"
С едно момиче от 4 месеца излизаме само двамата, но не ходим. Тя знае, че я харесвам. Вчера докъто се разхождахме реших да я хвана за ръка, а тя си дръпна ръката и избяга на един метър.Мога ли да смятам този жест за "не" ?
да.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
хмм може и да се е притеснила. Ама знаеш ли ги жените. Те и те не знаят какво точно искат![]()
съгласна съм.Може и да й е харесало,но си е казала - аз не ходя с него и ако се държим за ръце,няма ли да ме помисли за кърва.Ако бях в нейното положение и те харесвах щях да се дръпна точно по тази причина.Първоначално написано от WILD__BOY
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
или може би все още не е готова да бъдете нещо повече от приятелиПървоначално написано от olive_oil
![]()
lol 6a6nala se eПървоначално написано от SummerJAM
nie tuk moje samo da gadaem za6to e postupila taka, za6to ne q popita6?
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
требва да има разводачи и ебачи ти си от разводачите
Ами според мен тя или не е готова за това или не иска!!!!!!![]()
Ами може и да е от притеснение,а може и това да е ясен отговор.Щом знае,че я харесваш защо не попиташ?
Emi govori s neq...samo taka moje6 da razbere6![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Абе... да ти кажа ... явно не те иска за повече от приятел или се е притеснила.. знаем ли какво и е било в главата ...
По-добре я попитай, а не тук да гадаем![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mда така еПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
ами поговори с нея ние тука освен да гадаем и да предполагаме нищо повече неможеме...трябва тя да ти каже за кво се е дръпнала...![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Почни да нахалстваш яко. Накрая ше размисли гаранция.![]()
2т. системно
според мене не може да се каже че със сигурност е "не"!не се отказвай!а най-добре поговори с нея за да разбереш защо го е направила
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Чаках я 3 месеца, защото ходеше с друг. Напоследък вървеше добре, имаше целувки по бузката и прегръдки и това, което направи хич не го разбирам.Ще поговоря с нея, но ме е страх да не я отблъсна още повече
такива смеееПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
povervai mi,az bqh v podobno polojenie,no ot stranata na momi4eto.tova opredeleno ne e ne,pone spored men.Qvno ti si mn sramejliv.A tq ili e kato teb ili ne znae kakvo iska.zatova moje da q popita6 kakvo e otno6enieto i kam teb.samo taka 6te moje6 da razbere6 vsa6tnost 4uvstavata i kam teb![]()
![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
saglasna samПървоначално написано от Ensnare Forever
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Може да е била нервна и да не е искала да я пипат.
Мерси на всички. Оказа се, че още е заедно с приятеля сиЗа какво подяволите тогава излиза с мен
![]()