- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзване
Изнеси му цирково представление.Първоначално написано от naia
айде бе, tX ,на клоун ще се прави момичето...
ами мила,нз от колко време сте заедно,обаче то винаги идва 1 момент на 'зацикляне' и от вас зависи дали ще му позволите да прецака отношенията ви по-нататъка(защото и това съм го виждала).започнете да правите неща,които досега не сте правили(нямам предвид сама в спалнята,айде сега).кино,разходки,тея неща сигурно и те са ви омръзнали..ми кво ще кажете да се вдигнете събота и неделя някъде на хижа примерно,цените не са толкоз високи..нз на колко години си,ама ако си ученичка ще спестяваш примерно 2 седмици от закуски и готово
нз друго какво,ти си го познаваш,шокирай го с нещо(ама не примерно нов татус или оранжева коса..)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Направи му един стриптийз да видим дали ще ти каже нещо![]()
По принцип няма такива неща,ако И двамата се обичате много силно.Никога не ви е скучно.А така ли е?
Ако той ти е казал,че във връзката ви няма разнообразие,вероятно ти е намекнал,че иска да скъсате.Не си му бавачка,нито подвижен цирк.Ако иска разнообразие трябва двамата ЗАЕДНО да измислите нещо.Ако не се получи,може да пробвате да се разделите за известно време и после,ако все още се обичате,пак да сте заедно.Така ще си липсвате известно време и може би после няма да е еднообразна връзката ви.
Az sa6to sam na mnenie,4e dvamata trqbva da izmislite ne6to,s koeto da raznoobrazite vruzkata si-vse pak ste dvama i zaedno trqbva da re6avate problemite,koito imate.
Не съм съгласна с теб,мила.Понякога и до болка да се обичат,хората малко или много си омръзват.Най-вече това зависи от характера на дадения човек.А по темата - отидете на място,на което не сте ходили двамата,ако спортувате правете го заедно.Веднъж с гаджето ми пък правехме заедно курабийки(беше забавноПървоначално написано от koalka
),Винаги ще намерите занимание,което до сега не сте практикували.Успех!
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ами не се виждайте всеки ден-ако днаеш 2 дни раздяла каква чудодейна сила имат върху връзката.Има за какво да си говорите,липсвали сте си и не можете да се нарадвате 1 на друг.И аз съм била в така наречения коловоз и нещата не са особено приятни-просто трябва да се постараете повечко.Да гледате ТВ да спортувате,да се запишете на театър или пък на танци,то ест да правите нещо интересно двамата.Даже 1 съвместен курс ще ви се отрази добре-ще си помагате и няма да ви е скучно.Сега и гаджето ми е студент и макар само 2 дни да ходи на очни виждам,че интересите ни си припокриват.Още повече,че учим в 1 ВУЗ.
Той не си мисли, че си омръзвате, ти му омръзваш.Първоначално написано от naia
vengeance knows no mercy
ее стига са..не отчайвай момичето.хубави съвети сати дали тези по-горе.просто правете повече неща заедно..Първоначално написано от vladi_addict
по-различни..и му показвай не само с думи колко много го обичаш,ами с жестове..подаръчета и изненади
![]()
ако ти наистина си му омръзнала едва ли би имало нещо, с което да го заинтригуваш пак. защото каквото и да направиш то все ще е до време! а после пак ще чуеш същите думи, ако не и по-лоши!