.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Омръзване

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София

Омръзване

Той мисли че си омръзваме със какво да разнообразя връзката ни и да не е така

Повече от фен

Re: Омръзване

Цитирай Първоначално написано от naia
    Изнеси му цирково представление.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    и това сме го пробвали

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    айде бе, tX ,на клоун ще се прави момичето...
    ами мила,нз от колко време сте заедно,обаче то винаги идва 1 момент на 'зацикляне' и от вас зависи дали ще му позволите да прецака отношенията ви по-нататъка(защото и това съм го виждала).започнете да правите неща,които досега не сте правили(нямам предвид сама в спалнята,айде сега ).кино,разходки,тея неща сигурно и те са ви омръзнали..ми кво ще кажете да се вдигнете събота и неделя някъде на хижа примерно,цените не са толкоз високи..нз на колко години си,ама ако си ученичка ще спестяваш примерно 2 седмици от закуски и готовонз друго какво,ти си го познаваш,шокирай го с нещо(ама не примерно нов татус или оранжева коса..)
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен
    Град
    Варна
    Направи му един стриптийз да видим дали ще ти каже нещо

Мега фен Аватара на koalka
    По принцип няма такива неща,ако И двамата се обичате много силно.Никога не ви е скучно.А така ли е?

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако той ти е казал,че във връзката ви няма разнообразие,вероятно ти е намекнал,че иска да скъсате.Не си му бавачка,нито подвижен цирк.Ако иска разнообразие трябва двамата ЗАЕДНО да измислите нещо.Ако не се получи,може да пробвате да се разделите за известно време и после,ако все още се обичате,пак да сте заедно.Така ще си липсвате известно време и може би после няма да е еднообразна връзката ви.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    sex na publichno mqsto ! .... neznam ne si li gledala reklamata za too shampooo za kosa ... napravi podobno !

Повече от фен
    Az sa6to sam na mnenie,4e dvamata trqbva da izmislite ne6to,s koeto da raznoobrazite vruzkata si-vse pak ste dvama i zaedno trqbva da re6avate problemite,koito imate.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    По принцип няма такива неща,ако И двамата се обичате много силно.Никога не ви е скучно.А така ли е?
    Не съм съгласна с теб,мила.Понякога и до болка да се обичат,хората малко или много си омръзват.Най-вече това зависи от характера на дадения човек.А по темата - отидете на място,на което не сте ходили двамата,ако спортувате правете го заедно.Веднъж с гаджето ми пък правехме заедно курабийки(беше забавно ),Винаги ще намерите занимание,което до сега не сте практикували.Успех!
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами не се виждайте всеки ден-ако днаеш 2 дни раздяла каква чудодейна сила имат върху връзката.Има за какво да си говорите,липсвали сте си и не можете да се нарадвате 1 на друг.И аз съм била в така наречения коловоз и нещата не са особено приятни-просто трябва да се постараете повечко.Да гледате ТВ да спортувате,да се запишете на театър или пък на танци,то ест да правите нещо интересно двамата.Даже 1 съвместен курс ще ви се отрази добре-ще си помагате и няма да ви е скучно.Сега и гаджето ми е студент и макар само 2 дни да ходи на очни виждам,че интересите ни си припокриват.Още повече,че учим в 1 ВУЗ.

Той не си мисли, че си омръзвате, ти му омръзваш.
    vengeance knows no mercy

Голям фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    Той не си мисли, че си омръзвате, ти му омръзваш.
    ее стига са..не отчайвай момичето.хубави съвети сати дали тези по-горе.просто правете повече неща заедно..по-различни..и му показвай не само с думи колко много го обичаш,ами с жестове..подаръчета и изненади

Мега фен Аватара на iiirish
    ако ти наистина си му омръзнала едва ли би имало нещо, с което да го заинтригуваш пак. защото каквото и да направиш то все ще е до време! а после пак ще чуеш същите думи, ако не и по-лоши!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си