- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- iskam za 15 gotina pri4eska
za 15 septemvri iskam da si napravq nqkakva gotina pri4eska da ne e ne6to oficilno vse edno 4e 6te hodq na svatba. moqta kosa e dalga i prava i iskam da e kadrava no ne na nqkakvi gadni kadrici mn naviti ami po leko
molq vi za predlojeniq
stoi s rolki po malko ot obiknovenoto ili si nakardi kosata s masha ili nai dobre otidi na frizior
Kogato nebeto stane zeleno,a vodata rozova.
Kogato cvetqta stanat grozni,a angelite lo6i.
Kogato sarceto mi spre da bie,togava 6te spra da te obi4am!
след като я измиеш, докато е още мокра я намажи с балсам сплети я на 2 плит4ици, разплети ги 4ак след като изсъхне 2-3 4аса най-малко и след това не я сресвай щот ще бухнемн става мн яко аз мн 4есто си се правя тъй
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
probvai da si q nakudri6 s qica!az moita si q nakudrqm s 4 qica nz za teb!zima6 qicata,4upi6 gi zima6 samo beltuka i go razbiva6 dokato stane pqna i si slaga6 na kosata i taka ma4ka6 i posle ako iska6 su6i6 s se6uar za dopulnitelna fiksacia!ne e vredno za kosata i stava qko!aide uspeh!
Napravi se s list4eta .Vzemi 2 lista ot nqkoq tetradka ,nareji gi na lenti4ki i si gi navi na kosata.Stoi taka prez no6ta. Stava mn gotino \/
с желатин
приготвяш си желатина (обикновен) но да стане малко по гъст
след тва мажеш косата и я връзваш на кок или нещо такова
после косата е фиксирана като с пяна и е като мокра
мн е ячко
ами иди на фризьор да те направят с дифузер..хем ще си накъдрена,хем ще е яко,хем ще ти държи косата така доста време![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
боже хората кво праат за парвия учебен ден .....
като на сватба баси надувката ..
аз пак да ви кажа ще ходя като пална селянка ...се ми е тая ..
!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абсолютно съгласна, аз поне няма да се вчешаПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Много ясно...се 1 не са ме виждали на какво приличам в 7 сутринта,та ще се глася...Нищо по-специално няма да направя,ще стана сутринта и когато тръгна да излизам ще изглеждам по начина,по който всеки ден изглеждам
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ako ne zabelqzva6 pi6e:"Da NE E kato vse edno 4e 6te hodq na svatba"Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
probvai s presa za kosa i pristavkite za nakudrqne.moqta ima edni s koito stava na 'vafli4ki' i stoi mn efektno i s obem.az taka 6te byda utre.
moq nevinnost i greh.....