- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Поклон
Доста съм изненадан, че някои от феновете на Хип - Хопа още не са пуснали тази тема а уж слушат този стил, както и да е.
Както знаете преди 10 години на тази дата почина най - големия и най - продавания и до наши дни рапър Тупак Шакур едва 25 годишен след седем дневна борба срещу смъртта, второто покушение срещу него за съжеление успява и той загива от раните си. Който и да е направил това дали е Шуг или някой друг това няма значение сега, това, което е важно, че той ще остане в сърцата ни и няма да бъде забравен, а да не забравяме,че има доста не издадени тракове които чакаме.
Почивай в мир и нек никои да не осквернява теб и твоито творчество.
![]()
![]()
Мир братя
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
не слу6ам хип-хоп от години, но мога да кажа 4е Тупак Шакр действително е един от най-зна4имите хора в жанра си
поклон пред паметта му
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
R.I.P.!
Не съм му фен ама си е заслужил уважението.
po4ivai v mir
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Поклон пред пометта му.
Няма да превръшам темата в дискусия, но държа да споменна, че тупак не е най-великият и е 7-8 пъти по-продаван след смъртта му, което показва, че е велик с това, че са го гръмнали.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Поклон пред паметта му.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е гаден си !Първоначално написано от Mo6nо
вапреки че в думи те ти има нещо вярно не е нужно постоянно да го натяккваш ... аи като се замислиш има доста рапари които са умряли но не са чак толкова известни ..(абе маи не са много).... както и да е ...
Rest In Peace ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не съм фенка,но си е бил велик човек,супер талантлив.Гадно е,че толкова малко хора го помнят.Все пак е постигнал много в музиката.
R.I.P.
R.I.P.
Поклон пред паметта му!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Определено Тъпак е най-великия рапър на всички времена.Нека почива в мир! [-o<![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Поклон пред паметта му...![]()
[-o<