.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: analen problem

Guest

analen problem

s moqta priqtelka sme ot 7 meseca tq e na 15 a az na 16. tq mnogo obi4a analniq sex okolo 80% ot sexa koito pravim e takav a kolminaciqta e da mi napravi dalga svirka sled kato sam svar6il v dupeto i . predi 2 meseca tq poiska da q raztvorq s prasti tam, i az go napravih no predi 2 dni poiska da q raztvorq tolkova 4e da si pahna rakata a men me e strah da nei napravq ne6to tq spomena 4e sled kato si pahna rakata trqbvalo da q raz6irq o6te i da si pahna drugata no men me e strah mnogo za6toto moga da i napravq ne6to da pravq li tova koeto tq iska ili da i otkaja pomognete hora

Guest
    spored men ne trqbva da go pravi6.

Голям фен
    Град
    sofia
    6to ne probva6 da se zavre6 celiq v guza i?
    tfa sigurno e porednata tupa ebavka

dim4o
    Guest
    abe 4ovek 6tom tq iska pahai ,samo leko da ne q scepi6 4e 6a stane lo6o :P

vodka`Smirnoff
    Guest
    wooow....pravilno go kazaha malko po nagore ot men , ti napravo celiq 6e se zavre6 we,priqtelkata ti k`vo iska
    spored men - ne go pravi , t`va e otka4eno ) stiga temata da ne e ebavka-baq me 6okira :P hehe ...

djodi
    Guest
    taq normalna li e da iska da i paha6 race u gaza

Цитирай Първоначално написано от djodi
    taq normalna li e da iska da i paha6 race u gaza
    Що бе? Просто е улучил на извратенячка

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен

Re: analen problem

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    s moqta priqtelka sme ot 7 meseca tq e na 15 a az na 16. tq mnogo obi4a analniq sex okolo 80% ot sexa koito pravim e takav a kolminaciqta e da mi napravi dalga svirka sled kato sam svar6il v dupeto i . predi 2 meseca tq poiska da q raztvorq s prasti tam, i az go napravih no predi 2 dni poiska da q raztvorq tolkova 4e da si pahna rakata a men me e strah da nei napravq ne6to tq spomena 4e sled kato si pahna rakata trqbvalo da q raz6irq o6te i da si pahna drugata no men me e strah mnogo za6toto moga da i napravq ne6to da pravq li tova koeto tq iska ili da i otkaja pomognete hora
    Заеби тва с ръцете... Пробвай да и вкараш ТИР на задна заедно със 18 метровото ремарке.

Супер фен
    ebati gaza ima taq
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    lele 4ove4e q zemi seriozno da si pogovori6 s tvoita priqtelka tva e mn izvrateno stiga naistina temata da ne e ebavka e dosta gadno samo da si go predstavq....6to verno ne zeme6 celiq da se puhne6 tam i posle da kaje6 kak e bilo a ...

Guest
    lele 4ove4e q zemi seriozno da si pogovori6 s tvoita priqtelka tva e mn izvrateno stiga naistina temata da ne e ebavka e dosta gadno samo da si go predstavq....6to verno ne zeme6 celiq da se puhne6 tam i posle da kaje6 kak e bilo a ...

кат иска - давай уе - по принцип най-много да получи вътрешен кръвоизлив и да умре
    Моят кабинет ееее в адаа

Пъхни я до лакътя,ама внимавай,че може да се насере
    2т.

doobri
    Guest
    ei pi4 vqrvam ti i az imah predi podobna priqtelka naistina i haresva6e na onaq razvratnica koga to go pravi6 nejno i haresva zatova badi po brutalen da q zaboli i tq sama 6te se otkaje makar az da ne vijdam lo6o v tova da i zadovoli6 jelanieto s pove4ko vazelin

doobri
    Guest
    ei pi4 vqrvam ti i az imah predi podobna priqtelka naistina i haresva6e na onaq razvratnica koga to go pravi6 nejno i haresva zatova badi po brutalen da q zaboli i tq sama 6te se otkaje makar az da ne vijdam lo6o v tova da i zadovoli6 jelanieto s pove4ko vazelin

doobri
    Guest

doobri
    Guest

doobri
    Guest

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не сте добре!!!!!

Guest
    davai le pi4 ragai vednaj v jivota ti se e padnala izvratena ku4ka kasmetliq si podludiq

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    яко фантасмагорий
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Боже мой ...... тва сигурно е поредната ебавка .....
    ,,Дали си или не си щастлив,е свързано не толкова с обстоятелствата,колкото с начина,по който ги възприемаш.''

Град
    Varna

Re: analen problem

Колко декара гъз има твойта
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Град
    In your dreams
    Според мен няма нищо смешно . Това с ръцете в г*за му се вика фистинг. Просто мацката е малко по-хард
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Абе напрао й ръгни един крак !
    No Brain No Pain!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си