- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- analen problem
s moqta priqtelka sme ot 7 meseca tq e na 15 a az na 16. tq mnogo obi4a analniq sex okolo 80% ot sexa koito pravim e takav a kolminaciqta e da mi napravi dalga svirka sled kato sam svar6il v dupeto i . predi 2 meseca tq poiska da q raztvorq s prasti tam, i az go napravih no predi 2 dni poiska da q raztvorq tolkova 4e da si pahna rakata a men me e strah da nei napravq ne6to tq spomena 4e sled kato si pahna rakata trqbvalo da q raz6irq o6te i da si pahna drugata no men me e strah mnogo za6toto moga da i napravq ne6to da pravq li tova koeto tq iska ili da i otkaja pomognete hora
spored men ne trqbva da go pravi6.
abe 4ovek 6tom tq iska pahai ,samo leko da ne q scepi6 4e 6a stane lo6o :P
![]()
![]()
![]()
wooow....pravilno go kazaha malko po nagore ot men , ti napravo celiq 6e se zavre6 we,priqtelkata ti k`vo iska
spored men - ne go pravi , t`va e otka4eno) stiga temata da ne e ebavka-baq me 6okira :P hehe ...
taq normalna li e da iska da i paha6 race u gaza![]()
Що бе? Просто е улучил на извратенячкаПървоначално написано от djodi
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Заеби тва с ръцете... Пробвай да и вкараш ТИР на задна заедно със 18 метровото ремарке.Първоначално написано от Анонимко
ebati gaza ima taq
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
lele 4ove4e q zemi seriozno da si pogovori6 s tvoita priqtelka tva e mn izvrateno stiga naistina temata da ne e ebavka e dosta gadno samo da si go predstavq....6to verno ne zeme6 celiq da se puhne6 tam i posle da kaje6 kak e bilo a ...
lele 4ove4e q zemi seriozno da si pogovori6 s tvoita priqtelka tva e mn izvrateno stiga naistina temata da ne e ebavka e dosta gadno samo da si go predstavq....6to verno ne zeme6 celiq da se puhne6 tam i posle da kaje6 kak e bilo a ...
кат иска - давай уе - по принцип най-много да получи вътрешен кръвоизлив и да умре![]()
Мояткабинет ееее в адаа
Пъхни я до лакътя,ама внимавай,че може да се насере![]()
2т.
ei pi4 vqrvam ti i az imah predi podobna priqtelka naistina i haresva6e na onaq razvratnica koga to go pravi6 nejno i haresva zatova badi po brutalen da q zaboli i tq sama 6te se otkaje makar az da ne vijdam lo6o v tova da i zadovoli6 jelanieto s pove4ko vazelin
ei pi4 vqrvam ti i az imah predi podobna priqtelka naistina i haresva6e na onaq razvratnica koga to go pravi6 nejno i haresva zatova badi po brutalen da q zaboli i tq sama 6te se otkaje makar az da ne vijdam lo6o v tova da i zadovoli6 jelanieto s pove4ko vazelin
davai le pi4 ragai vednaj v jivota ti se e padnala izvratena ku4ka kasmetliq si podludiq
яко фантасмагорий
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Боже мой ...... тва сигурно е поредната ебавка .....
,,Дали си или не си щастлив,е свързано не толкова с обстоятелствата,колкото с начина,по който ги възприемаш.''
Колко декара гъз има твойта![]()
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Според мен няма нищо смешно. Това с ръцете в г*за му се вика фистинг. Просто мацката е малко по-хард
Абе напрао й ръгни един крак !
No Brain No Pain!!!