- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lizah i gaza i....
sno6ti kato bqh s priqtelkata mi i tq poiska da i lija gaza,kaza 4e e 4uvala 4e tam ima nqkvi receptori i iskala da probva...
i az ko da i kaja..i po4vam da go praq i male kato usetih vkusa i napravo 6tqh da i sa izdraifam v anusa?
ako pak poiska takova ne6to ot mene kvo da praq,kak da i kaja 4e e mrasna
kaji i 4e ne ti haresva i ne iska6 da go pravi6 pove4e.![]()
Ami pomoli q da se po4isti !Kaji i 4e ti e nepriqtno ina4e .. Kvo tolkova .Pak ako se zainati poiskai sa6toto ot neq i gotovo
razlikata e tam ,4e az si miq gaza,a tq qvno ne
podari i intimni mokri karpi4ki
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
emi namekni i po nqkakuv na4in ma taka 4e da ne q zasegne6 mn i taka ili prosto i kaji 4e ne ti e priqtno a tq ako te uvajava 6te te razbere i tva e....
hahhaha hahahaha hhahah ti me razbiiiiiiiПървоначално написано от tunko
e t`va e typo momi4e da nqma higiena.Po temata-ako pak te nakara-kaji i 4e neiska6,4e ne ti e priqtno .............. ako neiska6 da q ubidi6 :P Aide
КАто поиска да я лижеш - ти просто и го набухаи вътре да усети тръпката![]()
Мояткабинет ееее в адаа
гаден сии !Първоначално написано от tunko
ами за да и варнеш жеста не си го мии и тва е !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кажи и следващия път:
"Ама оу измий си задника първо че има вкус на лайна уе"
2т.
tvoita ne se e mila ,a moita ot kef mi sa nasra v ustata
tvoita ne se e mila ,a moita ot kef mi sa nasra v ustata
кажи и първо да си измие дупарата и да си направи клизма и тогава![]()
xax tova mi haresa i az taka mislqПървоначално написано от ^sladyranka`
когато те помоли "лижи ми гъза" и кажи "добре ама в банята на течаща вода и сапун" или "ама дай първо да минем през банята да ти го измия"
2, 11 и 8 точка системно - бан
ohh boje...mi obqsni i... sledvashtiq pat se izkapete zaedno i tova e .. pak i drug e vaprosa 4e az ako znaeh 4e i e takava higienata nqma6e da spq s neq ama ti si znaesh
Love you Kris !!!
Man, какъв мъж си щом неможеш да излижеш един женски гъз!
Свиквай! Цял живот това ще правиш...
Кажи й,че не ти е приятно и не искаш да го правиш повече..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Намекни и за хигиената, но не бъди груб.А може би тя нарочно не се е изкъпала, за да ти върне за нещо и за тва да те накара да и лижеш мрусното дупе![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Кажи и да види тази тема!
бати нечистоплътните хора!