.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: lizah i gaza i....

Guest
    Предлагам ти да помислиш сериозно по въпроса. Знаеш ли,мисля си че връзката ви няма бъдеще. Не мислиш ли,че отсега нататък,когато ти и тя започвате да правите секс и ти винаги ще се сещаш за това и това нещо може да повлияе на възбудата ти...

Супер фен
    Град
    sofiq
    zareji q be 4ovek kakva e tazi jena!ujas kak o6te si s neq?da q zavede6 pod du6a e ti li trqbva da se griji6 za higienata i!mahai go tova!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Повече от фен
    Град
    ;]
    АхаХАХаХаХАХаХАхахАХаХАхА Ха ей страшен форум ;щ

Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    АхаХАХаХаХАХаХАхахАХаХАхА Ха ей страшен форум ;щ

Чакай и аз да се включа подобаващо...

Хуу де под душа пък съм 100 % сигурен, че ще ви е адско гот, поне на мен ми е.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    OOhhh... mn kofti tva! Da se smeq li ... da se otvrastavam li....
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

мм за да не я засегнеш можеш да и предложиш за разнообразие да започнете от банята.........

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mi az ti predlagam da i kajesh da se izmie taka shte e po dobre i za dvamata deba kvo tolko shte ovurtash kazvash direktno ako te ureje q zareji ste namerish dr a tq nqkoga shte se osuznae i shte zapo4ne da si go mie zadnika

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от lsd
    tvoita ne se e mila ,a moita ot kef mi sa nasra v ustata

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Окъпете се заедно-хем няма да я обидиш,хем ще ви е приятно,хем проблемът ти ще се реши.3в1!
    Напълно подкрепям поста, и според мен това е най - доброто решение, ако не искаш тя да разбере за случая и за да не я обидиш

Guest
    след като лизах гъза на една овца устата ми воня на лайна 2 седмици! ама какъв секс беше.. еххх

Guest
    амиии слеваштия път и кажи: "ами миличка измии си дупето и ще те лижа отзад колкото искаш даже ще си вкарам езичето в дупето ти"

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Постовете стават все по-мръснишки и по-мръснишки...ууууу...харесва ми продължавайте в същия дух!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

А бе еби кат юнак и т'ва е друго няма
    Не ме чакай в гората, няма бензин в колата, чакай ме в леглото ще дойда с колелото!!!

Сутрин не мога да ям защото те обичам, на обед не мога да ям защото те обичам, вечер не мога да ям защото те обичам, нощем не мога да спя защото съм гладен!!!

kaput
    Guest

...

Ako bqh na tvoe mqsto shtqh da i izqm lainata : shtqh da oblija kosumchetata za da obera hrupkavite lainqni topchenca

Guest
    male na kakvi glyposti se na4etoh samo!vij sega pi4,ako durji6 na madamata nqma da ti pyka tolkova ama ako naistina ti e problem vkysa na dypeto i prosto nameri na4in da i go podskaje6 ama diskretno! a na vas hora 6te vi kaja 4e yspqhte baq da me razsmeete!)yspeh v na4inanieto smel4ago

Фен
    Град
    Смолян
    След темата за самозадоволяване с прахосмукачка нишо не може да ме очуди....

Лижи я след като сте си взели душ заедно...

Фен
    Град
    Където Там
    Ами как да кажа? Значи това за дупето и лизането е по-точно за момчето. Мога да обясня защо, защото простата се намира така да кажа между топките и ануса и притискането там води до офект но при момчетата.

Тфа хубаво, но аз се опитвах да се храня.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Guest
    ibasi fenkata

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от kaput
    Ako bqh na tvoe mqsto shtqh da i izqm lainata : shtqh da oblija kosumchetata za da obera hrupkavite lainqni topchenca

хьхьахаьхьахаХЬХАЬХддхаХД ХЬХАЬХАХЬХ
    Това ме разби!!!
    ХхаХАХхзхХЬХЬХСХХА УЖАС ...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    podari i intimni mokri karpi4ki
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

ГНУС ГНУС
    пууу аман от тапи теми .
    Неможахте ли да си лижите др неща ми точно ануса ЛАПЕТА!
    ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
    АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!

Azis4o
    Guest
    Епа лесно има ! Вкарваш си куро у газо и и после и даваш да лапа ! И се молиш да не и се услади че няма сфане намека ..........

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    ааааааа пич лизал си лайна хахахахаххахаааааа лайновоз

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ахаххха ще ти повярвам да

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си