- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- A picture
Аз исках искрени мнения, така че не се обиждам че си била кртилична или нещо подобно, дори напротив! Аз също мисля че това не е от най-добрите ми "призведения". Първо - да,наистина си права че за таланта ми не може да се съди по една прерисувана картина, но наистина това ми харесва,а и така човек може да научи доста тънкости... Определено обаче не мога да нарисувам читаво човешко лице(или ако съм го правила, то все едно гледаш човека право в очите - тогава става най-добре при това само женско лице, мъжко май не мога да нарисувам добре) - признавам си!Първоначално написано от Анонимко
Устните са криви,да - това е от положението на самата глава, както вече казах трябваше да изглежда че момичето се е навело на страната на окото, което "избърсва". Но няколко пъти ги трих и на ново ги рисувах и понее това се получи най-добре реших да не ги бутам че може да станат по-зле![]()
За "бръчката" както ти я нарече - за нея съм сигурна че мястото на оригиналната рисунка беше точно тами според мен тя е в следствие лекото свиване на веждите на момичето, нещо като "намръщване",разбираш ли ме?
За пръстите аз пък си мислех дори че са малко по-дебелички във върховете, от колкото е неободимо, не знам![]()
Ами 18, ако това има някакво значение - работата е там, че аз нито се занимавам с рисуване, нито мисля да го правя. Просто това(да рисувам) ми се случва изключително рядко или когато нямам какво да правя, или ако не съм в настроение и ми се иска ей-така да си драсна нещичко. И тогава ако нямам идеи нали ако не мога да си измисля какво да нарисувам, търся си някаква картинка и си я прерисувам - времето минава, докато аз съм улисана до най-малката подробност(поне се старая да се доближава до оригинала...), а това наистина ми действа много успокояващо. Сама можеш да съдиш за настроението ми по рисункатаТа затова ти казвам, че не мисля да се занимавам с рисуване, просто исках да чуя мнения за рисунката те и наистина ми помогнаха да осъзная недостатъците й! Мерси много на теб и всички останали!
![]()