Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Не искам да бъда критична,но не може да се съди за таланта ти по една прерисувана рисунка.
Сега за самата рисунка-добра е,но има доста работа по нея-устните са на криво,носа нещо се разминава с веждата,има няква бръчка или нещо подобно,която според мен не е на мястото си,ръката не е добре направена-доста е права,а пръстит са прекаленно дълги и тънки и не изглеждат добре,а малкия пръст е в доста странно положение.
На колко години си?
Аз исках искрени мнения, така че не се обиждам че си била кртилична или нещо подобно, дори напротив! Аз също мисля че това не е от най-добрите ми "призведения". Първо - да,наистина си права че за таланта ми не може да се съди по една прерисувана картина, но наистина това ми харесва,а и така човек може да научи доста тънкости... Определено обаче не мога да нарисувам читаво човешко лице(или ако съм го правила, то все едно гледаш човека право в очите - тогава става най-добре при това само женско лице, мъжко май не мога да нарисувам добре) - признавам си!
Устните са криви,да - това е от положението на самата глава, както вече казах трябваше да изглежда че момичето се е навело на страната на окото, което "избърсва". Но няколко пъти ги трих и на ново ги рисувах и понее това се получи най-добре реших да не ги бутам че може да станат по-зле
За "бръчката" както ти я нарече - за нея съм сигурна че мястото на оригиналната рисунка беше точно там и според мен тя е в следствие лекото свиване на веждите на момичето, нещо като "намръщване",разбираш ли ме?
За пръстите аз пък си мислех дори че са малко по-дебелички във върховете, от колкото е неободимо, не знам
Ами 18, ако това има някакво значение - работата е там, че аз нито се занимавам с рисуване, нито мисля да го правя. Просто това(да рисувам) ми се случва изключително рядко или когато нямам какво да правя, или ако не съм в настроение и ми се иска ей-така да си драсна нещичко. И тогава ако нямам идеи нали ако не мога да си измисля какво да нарисувам, търся си някаква картинка и си я прерисувам - времето минава, докато аз съм улисана до най-малката подробност(поне се старая да се доближава до оригинала...), а това наистина ми действа много успокояващо. Сама можеш да съдиш за настроението ми по рисунката Та затова ти казвам, че не мисля да се занимавам с рисуване, просто исках да чуя мнения за рисунката те и наистина ми помогнаха да осъзная недостатъците й! Мерси много на теб и всички останали!