Първоначално написано от
Анонимко

Първоначално написано от
iskamTe_vednaga
nemoga da povqrvam 4e 6te napi6a tema v tozi razdel..

,no i do tam go dokarah za ne6tastie.ve4e nz kakvo da pravq..samata az nz za6to pi6a taq tema moje bi imam nujda da spodelq s nqkogo da bada izslu6ana...
....4oveka koito obi4ah i misleh 4e obi4a men se promeni taka drasti4no i neo4akvano ne e sa6tiq...boli me ot tova........prosto za nqkolko dena cqloto mu otno6enie kam men se promeni.;( sno6ti ne6tata vzeha kolominacionata si to4ka...i az samata nz kakvo stana ..stana mi tolkova tajno i gadno(bqh na pat da se razpla4a,no nqmah nikavo jelanie toi da razbere) ,a toi prodaljava6e da se darji gadno i prenebrejitelno i az neizdarjah i mu kazah:"darji6 se gadno i studeno,ti ne si 4oveka koito obi4am" i stanah i bez pove4e obqsneniq si tragnah...TOi po nikaf na4in nereagira nito napravi ne6to..NI6tO...osaznah 4e na nego ne mu puka i ot tova me zabolq o6te pove4e i do momenta toi ni6to ne mi e kazal.....
ve4e nz kakvo da pravq....
Номално. Ако и на него му пишеш на кирилица с числа 4 и 6, не знаеш правописа на думата 'кулминация' и ползваш съкраштения като 'nz', напълно нормално да му е писнало на човека от теб.

Брей,каква злоба може да предизвика тъпотията,липсата на обща култура и задълбочени познания по психология...
А бе, отворенгяс, като не можеш да дадеш смислен отговор на момичето,що изобщо си губиш времето да пишеш,а и нашето-да ти четем боклуците??!И кат си толкоз отворен,ходи си отвори читанката някъде към последните страници,щото бацо Кирил и Методий са измислили и за тулупи като теб буква 'Щ'.и когато се научиш да я използваш правилно в думата 'съкраштения' тогава ще се натискаш да ми даваш частни уроци по правопис!дотогава у лево и без хън-мън!
а колкото до твоя проблем мила,според мен не е престанал да те обича.просто всеки човек е на периоди,пък и никога не можеш да знаеш какво мисли този до теб,ако той самият не реши да ти каже.тъй че моят съвет е прост(като госта

) и не толкова ангажиращ-седнете и поговорете!чувствата са константа,те не изчезват никога!!само се променят-днес може да те обича,утре да реши,че иска да сте само приятели..за това няма какво да се обвиняваш-нищо не зависи от теб..
успех и горе главата,каквото и да се случи!бъди играч,а не играчка!!