- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос към мацките
Момичета да ви питам - случвало ли ви се е да ви дойде без ПМС(предменструалния синдром)-болки и чувствителност в гърдите,болки в корема???И задължително ли винаги менструацията трябва да идва с такива предупреждения?
na men vinagi mi idva s PMS
Kogato nebeto stane zeleno,a vodata rozova.
Kogato cvetqta stanat grozni,a angelite lo6i.
Kogato sarceto mi spre da bie,togava 6te spra da te obi4am!
mi az imam cikal ot 2 godini po4ti i ne sam imala PMS...a moje da ne si go use6tam
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
ne e zaduljitelno da ima PMS.pri nqkoi jeni nqma nikoga,a drugi se oplakvat ot golemi bolki.zavisi si ot jenata.na men su6to nqma ni6to kogato mi idva za 6tastie. \/
По принцип аз си имам,ама сега нямаше и изведнъж ми дойде и за това питам може ли да дойде и без ПМС![]()
Аз почти никога нямам ПМС
Здравейте,
Не е задължително да има ПМС. Аз по начало имам, но от 1 г не съм усещала такова нещо. ака че зависи от мн неща.
pri men samo parviq pat nqma6e
dori mn se u4udih kat vidqh 4ervenoto petno po belioto mi 6tot nito me bolq korema nito ni6to
no sega e razli4no vseki pat me boli i se 4uvstvam ujasno![]()
При мен всеки път е различно, нз защо, може би зависи от психическото ми състояние![]()
i pri men e takaПървоначално написано от nataliq_91
ами по-често имам ... но се случва и да нямам разбира се.
обикновено болки в корема в деня точно преди да ми дойде.
и зърната супер много ме болят ...така е то.
алелуя.
mm ne vinagi e taka
na men mi stava kofti v denq v koito mi doide
vinagi mi idva s PMS
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Ами при мен е еразлично.Понякога идва с ПМС,а понякога-не.
и азПървоначално написано от Heili
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
не е задължително да има,на мен също ми се е случвало да ми доиде без никакви болки тъй че споко това е съвсем нормално![]()
Delata govorqt poveche ot dumite!
така е, при мен има,ма не е болка за умиранеПървоначално написано от TheArchEnemy
![]()
Mi az za 6astie mnogooo rqdko imam PMS! \/
е мене пък попринцип не ме боли корема...много рядко имам ПМС...
зависи от човека![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Мда, идвало ми е и без ПМС особено в на4алото - първата половин-една година. А то тогава изобщо - ами правеше си квот си иска - я дойде,я не..![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами може и да има,а може и да няма.При мен понякога има,но понякога няма.Усещам леки болки в корема.
Радвай се, че нямаш ПМС, гадно нещо е това. Напълно нормално е това, дори на много момичета и жени им се иска и при тях да е така. Това е все едно да питаш дали е нормално да не те боли, като ти дойде - ми нормално е.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
da ...az rqdko imam PMS.mene me boli stomaha (i to mn qko) po vreme na ovulaciq ama predi samiq cikyl-rqdko![]()