- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва да видиш това..
Пратиха ми този саит и направо бях потресена от това , което пише в него ... а картинките ... нямам думи .. вижте сами... http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
П.С: Незнам дали темата беше за тук , но незнаех къде точно да я сложа![]()
гадното е. 4е не е от в4ера. Още преди години баща ми потресено ми разправяше как видял нещо подобно по телевизията.. одирали животин4етата живи за да ставало по-бързо!!
Бумащина. Някой голЕм е решил да направи пари...
Благодаря, че ми скапа настроението.
Има си закони и власти за тая работа. Не виждам с какво можем да помогнем.
ha ha ha ha, 6te se pr1sna ot smqh!!! a za6to ne sport! ako na nqkoi mu dostavq udovolstvie da go pravi-ok! to ne e za sporta, ot kojite im stavat nau-krasivite obuvki i 4anti, koito bih nosila s udovolstvie, no za s1jalenie na tozi etap nemoga da si go pozvolq...![]()
no zapomnete, horata ne sa maloumni! ne biha gi ubili prosto za sporta! tezi jivotni se qd1t i der1t! moje da e jestoko, no e fakt!!!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
o4ite mi se nasalziha mn e gadno![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не съм против убиването не тюлени, против съм нереглментираното им убийство! Разбирам ако е за прехраната на хората, но тогава освен да ги убиват, трябва и да се грижат за тях!
Хаха, мислиш ли, че имат нужда от грижи. Освен да ги вчесват сутрин не виждам с какво ще им...помагат.Първоначално написано от WILD__BOY
бе хора кви са тия чанти и обувки бе????х ти ненормална ли си ??тия животни са напълно беззащитни и не правят зло поставете се на тяхно място-как бихте се чувствали ако някой искаше да ви убие просто за кеф или защото искал да си направи обувки от кожата ти!!никога няма да си взема такива неща дори и милиарди да имах![]()
Ужас.....много гадно![]()
![]()
![]()
Да ги пазят от бракониери, невтени разливи, да пазят храната им и територията в която живеят. Да ги закрилят по време на размножителния периот. Не бъди толкова късоглед.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Tezi koito sa go izmislili tova ne6to mogat spokoino da si s4yp1t glavite v nqkoq stenasamo za sporta.
mainata im na takiva jovotni!
Е, дерат ги живи, защото така им се запазват кожите. За да могат разни фешън кифли да се разкарват с още по-фешън палтенца за три-четирицифрени суми...
ААААААААААаааааа нееееееееееее..![]()
![]()
![]()
Де*а тъпите хора...
х, интересно мнение ...
Чудно ми стана как ще се почувстваш, ако някой поиска да "поспортува" със някой от близките ти по същият начин, дали пак мнението ти ще е такова? Знаеш ли, чувала съм, че човешкото месо също е вкусно...
по тематанямам думи просто докъде достига човешката жестокост...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kato misli6 taka neka vsi4ki izmislim takuv sport i da te izderem jiv{a} neka da te ubiem i neka napravim ot teb nai hubavata kojena 4anta...iska6 li ne se pravi na mn... 6toto ne si...ne go pokazva6, no i ti si potresen{a} vutre6no...neka da te izderem jiv{a} i da vidim kakvo mnenie 6te ima6 po vuprosa!!!Първоначално написано от х
Razplakah se ....Mnogo e tyjno... Horata koito izvyrshvat tova sa jalki... egoistichni i offff... sichko tova mi skapa nastroenieto... no e fakt... Tova zasqga celiq svqt... Zasqga i samite hora, koito izvyrshvat tova... Tova sa samo bebeta tuleni... na kogo biha navredili... Oh.... sega mi e mnogo tejko...
Верно е това...ще се ужасяваме малко и ще забравим даже след 5 минути...Първоначално написано от exploitedteen
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
хахахахахахахахаха...
"Какъв спорт е това? Никого не съм наранил. Просто си плувах..."
"Моля ви да помогнете на мен и приятелите ми..."
доживях тюлен да се обръща към мен чрез сайт...тез емоционални 14 годишни ще ме уморят от смях, ей...
Ужасно, очите ми се засълзиха. Това е ужасна постъпка.
Как може това нещо да се нарече спорт и ми е чудно на кой му доставя удоволствие. А това, че ставали хубави обувки и чанти, не благодаря. Имам пари, попадала съм на такива неща, но никога не бих си го купила. Да погубиш един живот заради няколко скапани чанти.Първоначално написано от х
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
минах възрастта, в която циврих за такива неща, защото е.. някак лицемерно. ползваш животински продукти (от храна до дрехи и обувки), ама като видиш как наистина се получават - аууу, бедните животинки.
не знам кво се вкарвате просто... като ви е толкова гадно - направете нещо.. баси!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Много кофти работа,но като цяло сме безсилни да направим нещо по въпроса.
За още по-голямо съжаление, тюлените не са единствените животни, с които се постъпва по този начин.
Аве кви сте вие бе ревли?! Ще разправяте колко съчувствате ама нищо няма да направите. Едно голо нищо! Дори няма да се поинтересувате за проблема истински.