Zdraveite.Iskam da spodelq s vas edin problem svurzan s moqta priqtelka.Dosta sum oburkana...s tova momi4e se poznavame ve4e 13 godini i si spodelqhme vsi4ko,no se slu4iha nqkoi ne6ta naposleduk i tq se otdrupna ot men,dori neiska da me vijda.Problema e tam,4e tq sega hodi s edno mom4e,koeto taka da se kaje ne e za neq.Otkakto sa zaedno tq se promeni stra6no mnogo,napravo ne e su6tata,nemoga da q poznaq.Otna4alo mi spodelq6e vsi4ko,koeto vur6i i mnogo puti sum i davala suveti kakvo da pravi i sum se opitvala da i pomagam,kogato se nujdae ot priqtelsko ramo.No v edin moment sprq da me slu6a i zapo4na da pravi gluposti,s koito naranqva i roditelite si,dori te ne sa v sustoqnie da se spravqt s neq i nemogat da q poznaqt...kakto vi kazah otna4alo tq mi se doverqva6e i az i pomagah,no predi mesec tq napravi golqma glupost...izbqga ot tqh i neinite roditeli napravo bqha otka4ili ot muka i ne samo te,az i maika mi su6to go prejivqhme tejko,napravo neznaete kakvo mi be6e kato znaeh,4e ne6to lo6o moje da i se e slu4ilo...togava se setih,4e tq moje bi e pri priqtelq si i bqh dlujna da uvedomq tehnite za da q vurnat v tqh i vsi4ki da se uspokoim,4e tq e dobre i ne i se e slu4ilo ni6to...no sled tazi moq namesa tq pove4e ne mi progovori,neiska da 4uva za men,za6toto spored neq az sum q predala...kajete mi kakvo da pravq,predi se vijdahme vseki den,a sega ve4e mesec nesme se vijdali i tq mi e surdita...kak da postupq,predi si misleh,4e postupvam pravilno kato pomognah na roditelite i da q namerqt,no sega ve4e neznam kakvo da pravq i kak da i obqsnq,4e tq e napravila gre6ka
Izvinqvam se,4e napisanoto e mnogo dulgo,no se opitah podrobno da vi zapoznaq sus slu4aq.Blagodarq predvaritelno!

Moderated by miloto
т.1 от Правилника