.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ............
    Guest

anticelulitni kremove??help???

znaete li za nqkuv anticelutiten krem, gel ili ne6to dr koeto da pomaga.pls ako znaete preporu4aite mi ne6to.na koq marka e kolko struva i imate li efekt ot nego?az polzvam na Avon no nikuv efekt nqma......

tezi preparati na vishi sa mnogo efikasni.. az lichno ne sum gi polzvala, no imam priqtelki, koito sa mnogo dovolni!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

hm..i mene me int toq vupros....drugi predlojeniq??

Супер фен
    Nivea...този,който го рекламираха преди време Цената варира между 15-16 лв и лично аз съм доволна,но определено за да има резултат трябва да се ползва повече от месец и то редовно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Майка ми си купи на LeoCrema и е много доволна.Мисля,че е някъде колкото Nivea.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    na Dove e strahoten. mislq,4e ne be6e pove4e ot 10lv.
    moq nevinnost i greh.....

kk
    Guest
    na4i az taka sa6ty iskam da probvam i na4i znam nqkolko kato na4alo 6t ti kaza samo edno gledai naistina da e nqkoi kypen ot apteka i nz kak si s finansite oba4e ako iskash da ima nekaf rezyltat 6t trqa se izrysih dosta .. znam na4i ampulite na LIERAC sa mn xybavi sa6tu na vichi sa6ty leocrema znam 4e sa dobri a te sa i dosta po eftini sravnenie s drygite...eto za tezi namerix edna statiq sa mn dobri (Phyto Sculptural на Sisley, Bikini Anti-Cellulite на Christian Dior, Gel Speciale Cellulite от серията Aroma Fit на Lancome, Celluli-Zone на Biotherm, Сelluli Mask на Phytomer, Phytophyline Gel/Ampoules на Lierac, Profile Shaper на Lumene) ,,,,no iskam da ti kaza 4e stava vapros za dosta pari ...dano sam ti pomognala

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ползвах около 5 месеца на Дева - супер обикновено е , струва около 4.5 лв. Освен това понякога съм правила и оная процедурка с утайката от кафето и имаше доста добър ефект. Сега ми свърши Девата и мисля да са купя на Нивеа , доста хора познавам , които са страшно доволни .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Мии на Орифлейм..вуйна ми го ползва и беше казала че е доволна! ..сори не знам колко струва..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    на Дав е мн яко кремчето
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Чела съм че помагало ако се натъркваш с утайката на кафе.Незнам до колко е вярно де

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ползвах около 5 месеца на Дева - супер обикновено е , струва около 4.5 лв. Освен това понякога съм правила и оная процедурка с утайката от кафето и имаше доста добър ефект. Сега ми свърши Девата и мисля да са купя на Нивеа , доста хора познавам , които са страшно доволни .
    ХОРА МОГА ДА ВИ КАЖА чЕ ТОЗИ КРЕМ НА ДЕВА ВЪРшИ чУДЕСА. САМО 4 и 50 Е . КУПЕТЕ СИ ГО . НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    nqma nikuv efekt ot tezi anticelulitni kremove dokolkoto znam
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    Az polzvam (polzvah....ne sum nm. redovna ) gela na LIERAC (50lv) i sum dosta dovolna!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си