- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За билетите и простолюдието...
Въпроса ми е как да се сдобия с билети за мачовете на Левски с Барса и Челси,но билетите да са за агидките НЕ на Левски а на чуждите отбори?Аз доколкото знам тука не се продават такива билето,щото е прието 4е щом съм българин съм за Левски.Моля ако знаете нещо по въпроса кажете.И другия въпрос е,ако евентуално не си намеря такъв билет/което е по4ти сигурно/,как да си намеря билет за агитката на Левски,ако нямам клубна карта?Има ли някакъв шанс да са останали такива билети?
![]()
Вече съм склонен да се хвърля,щото един път да дойдат тея отбори тука и аз да не мога да отида
Моля ви пишете,ако можете да помогнете!
[-o<
по-добре да не ходиш ако не си за ЛевскиПървоначално написано от Анонимко
moje 4oveka da ne haresva Levski,a da e fen na Barsa i 4elsi.nqma lo6o.i az mrazq bg otboriПървоначално написано от XePouH
![]()
Ааааа и аз май няма да си намеря билети.В момента съм склонна да се самоубия
.Ако ще да ме закопаят на стадиона,бих отишла.Челси шампион!
Оправяйте се сами.![]()
Браво бе.Ние очакваме подкрепа,а ти...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Аре говорете,говорете \/
Сега не мислиш ли, че е тъпо не че ако имах възможност да отида в другата агитка щях да го направя, но това е гадно. В смисъл хората вместо да си платят по нормалният начин ще трябва да си платят на черно на по-висика цена дори от билетът за чужденците.Първоначално написано от p4elata_brumze
Според мен цените трябва да са еднакви и за българи, и за чужденци.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Maй да си зема билети на черно е единствения вариант...е,колко ше струват?Колко повече от нормалните?
ооооооооооооооооооооооо ЙЕС!!!
Добре че ще останете без билети!!!Никой който няма да подкрепя ЛЕВСКИ да не стъпва на стадиона!!!!!!
и както каза p4elata_brumze, ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ!!!
Левски да ми лижат гъзаПървоначално написано от adi_crazy
![]()
Аз ще тичам гола по стадиона и ще ги псувам![]()
и мене тва кво ме грее!?
ходи се прегледай
САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Първоначално написано от Анонимко
e tuka xodi za tebe bez bilet pri bratiata ti![]()
![]()
iskam snimka na stadiona da se vijda6 i da si s 6alaПървоначално написано от exploitedteen
Ще се прежалят 40 кинта за добрата кауза на Левски![]()
Дано да ти хвърлят бомбичка ей \Първоначално написано от midian
/