.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: iskam sex

pffffffffff
    Guest

iskam sex

E ve4e ne moga da go proumeq i tova si e .Abe hora kajete mi ve4e ko da praq neznam. Hodq s gadjeto si ot 7 meseca i kakvo nikakyv sex ne pravim ama nikakyv , to sigurno monahinite po-4esto ot nas go pravqt. Vse ne6to se slu4va i ne stava , napravo se pobyrkvam. Ve4e kakvo li ne mi minava prez uma, 4e mi izneverqva, 4e ne iska da spi s men i kakvi li ne o6te podobni prostotii.I nai interesnoto e 4e ne e devstven predi men e bil s mnogo momi4eta.Ne e vyzmojno da ne mu se prai sex nali, nikoi normalen ne moje da izdyrji tolkova dylgo ta tova sa celi sedem meseca za boga. Vyzmojno li e da mi izneverqva i samo da se prai uj 4e me obi4a malii 6te go prebiq toz ako e taka . Kakto i dae pls hora kajete ko da praq .Ne sam grozna nito sam nqkakva debela, az si se haresvam i ne stradam ot lipsa na obojateli, kakvo stava s nego ????

Повече от фен
    хм... може би възрастовата граница?
    ти на колко си.. той на колко е
    ако ти си на 13 , а той на 17 мисля, че няма нужда да ти обяснявам що не иска

Guest
    Uspokoi se mila s moq priqtel hodim 8 meseca i nikakav sex ne sme pravili .Nikoga ne mi e kazval ei taka ela v nas da go pravim ili dali go iskam.Prosto znae 4e sam detstvena i me iz4akva i si trae i izob6to ne zasqga temata.A ina4e e stranno ako izob6to ne mu se pravi Zashto ne pogovorish s nego i ne go pitash dali bi iskal da zadalbo4ite vrazkata si...ili pak ne6to takova.Pone kogato se natiskate ne mu li stava?Nqkakav priznak 4e go jelae nqma li?Govori s nego nai-dobre dali iska ne6to po-seriozno i taka natatak uspeh

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mi pogovorete kaji mu kvo mislish i toi nqma da ti otkaje ako mu predlojish da go napravite 100 procenta sym siguren

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

pfffffffff
    Guest
    az sam na 17 ,a toi na 18. Po4ti vseki pat mu stava kato se natiskame , no sqka6 ne jelae ni6to pove4e ot edno natiskane.Nqkolko pati sam govorila s nego na taq tema poneje i az sam devstvena i toi do edno vreme me iz4akva6e .E da de , ama az ve4e sam gotova i mu go kazah dosta otdavna , no ot togava nikakva promqna .Samo si se natiskame i tolkoz. Neznaq ve4e i az ko da praq.moje da e v men vinata znam li....

Супер фен
    поговорете..нека ти обясни защо не иска..така ще е най-добре
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Ботевград
    moje i 4aka da navyr6i6 18 i 4ak togava da iska da go napravite

1. Пиши на кирилица
    2. Може би ти изневерява
    3. Може би не си достатъчно привлекателна за да иска да спи с теб. Напъни се и ти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Еми случват се и такива неща-може би просто не иск да те насили.Като той не иска-понасили го ти де.А и още нещо-сигурна ли си за другите момичета.Може да те е излъгал,а сега да се стеснява,че ще се изложи.Знам ли?

Супер фен
    Може да се притеснява от факта,че ще ти е първия...от отговорността,която поема и тн
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ti mai iska6 samo sex ot nego gorkiq

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    ti mai iska6 samo sex ot nego gorkiq
    да.. тя е с него само заради секса след това ще го зареже ;щ

Momchil
    Guest
    Nqam predstava... Moje da se pravi na nedostypen 4e posle da ti se priiska ooo6te pove4e . xax. Ne, 6eguvam se, moje da ima nqkakyv veneri4eski problem naprimer i da go e sram da ti kaje/pokaje

Град
    Don't know!
    Цитирай Първоначално написано от pa4o_89
    moje i 4aka da navyr6i6 18 i 4ak togava da iska da go napravite
    Абсолиутно съм съгласен с тоя пост!

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мен направо трябва да действаш,Не да говорите!Някой път като сте у вас или у тях...понатискаи го малко!Направи ти първата крачка!

Супер фен
    Град
    София
    лелее и аз тия момчета не ги разбирам....имах една такава връзка доста дълго време и как ли не съм му показвала,че ми се иска....даже срокове поставях....в 1 момент и аз се чудех кво става...още не си го обяснявам,освен с това,че човекът ме е обичал страшно мн,за да не бъде това на дневен ред

Цитирай Първоначално написано от Momchil
    Nqam predstava... Moje da se pravi na nedostypen 4e posle da ti se priiska ooo6te pove4e . xax. Ne, 6eguvam se, moje da ima nqkakyv veneri4eski problem naprimer i da go e sram da ti kaje/pokaje

Naistina moje da ima nqkakva bolest i da ne iska da ti kaje,a 4aka da se opravi. Ne znam kakvo moje6 da napravi6 osven da govorite pak... ina4e nz kak 6te razbere6 kyde e problema.
    (Sorry 4e pi6a na latinica, no mi se skapa kirilicata...)
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Град
    In Da Infinity
    Значи според мен много е срамежлив тоз човек we.Така де ако си го поискаш няма начин да откаже освен ако просто не го е срам от неговата нали сещаш се от кое
    The Fallen Shall Rise In A River Of Blood

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отидете на хотел и нищо няма да ви притеснява.Странно,ако имате връзка да не стего правили от 7 месеца.Говори с него,ако смяташ,че има друга причина.

Guest
    MOje kato e bil s drugite momiche da ne se e spravql dobre i tova ne6to da go pritesnqva

Супер фен
    Няколко варианта, а може би и всичките.
    1. Много момчета ги е гнус от девствени и изобщо не им минава през ума за секс с такова
    2. може да си има малко черно тефтерче останало от добрите стари дни и да си задоволява хормоналните нужди с негова помощ докато тебе те е запазил за душевен покой.
    3. Може да не ставаш изобщо за ебане (и да си хубава просто някои момичета като ги видиш и ти се отщяват всякакви дейности включващи пишки, цици, вагини и др...)
    4. Може да е галфон
    5. Може да е от клана Кришна
    6. Може да е твой таен брат близнак и да не иска да изърши грехопадение
    Причините са много...
    2т. системно

kaji mu kakvo iska6 i 4e ako ne ti go dade 6te go zareje6, ili go pitai za6to ne iska

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Няколко варианта, а може би и всичките.
    1. Много момчета ги е гнус от девствени и изобщо не им минава през ума за секс с такова
    2. може да си има малко черно тефтерче останало от добрите стари дни и да си задоволява хормоналните нужди с негова помощ докато тебе те е запазил за душевен покой.
    3. Може да не ставаш изобщо за ебане (и да си хубава просто някои момичета като ги видиш и ти се отщяват всякакви дейности включващи пишки, цици, вагини и др...)
    4. Може да е галфон
    5. Може да е от клана Кришна
    6. Може да е твой таен брат близнак и да не иска да изърши грехопадение
    Причините са много...
    Според мен е 1-вото.Познавам мн момчета,казвайки доста явно на приятелките си "Отиди при някой друг да те отвори и после ми се обади".Малко е глупаво според мен,ама все пак да си 1-вия на едно момиче си е голяма отговорност.Може да мисли че няма да се справи или и аз незнам си кво

Guest
    бате и аз искам секс с коч ама нема нали?

Guest
    Аз съм насреща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си