.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: iskam sex

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Е то кой не иска секс????Питам аз!Кат не иска да те ч**а убий го и направи така че да изглежда злополука!Бал съм ви хора на по 17 и не могат да мислят!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

ООО това да те праща при друго момче за първия ти път е ясен знак , че на момчето не му пука за теб !!!! Момчето , с което изгубиш девствеността си , трябва да е много обичано от теб , пък и той трябва да те обича , за да може да е неповторимо изживяване. Нито за миг не съм съжалявала за първия път , когато правих секс , защото беше с човек , когото обичах и който ме обичаше. И ако наистина е влюбено момчето в момичето , няма да го е гнус от нишо нейно , а още по-малко от факта , че тя е девствена!!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ООО това да те праща при друго момче за първия ти път е ясен знак , че на момчето не му пука за теб !!!! Момчето , с което изгубиш девствеността си , трябва да е много обичано от теб , пък и той трябва да те обича , за да може да е неповторимо изживяване. Нито за миг не съм съжалявала за първия път , когато правих секс , защото беше с човек , когото обичах и който ме обичаше. И ако наистина е влюбено момчето в момичето , няма да го е гнус от нишо нейно , а още по-малко от факта , че тя е девствена!!!!
    ееее ти ме утрепа бе ....кво се хабиш сигурно е поредната тъпа ебавка...на 17 па кво да прави ми много ясно че требва да го скъса!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    ееее ти ме утрепа бе ....кво се хабиш сигурно е поредната тъпа ебавка...на 17 па кво да прави ми много ясно че требва да го скъса!!!
    Да, може би имаш право ...Рядко се среща момче , което да откаже

Ебете се ве хора,да става купона!
    2т.

Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Ебете се ве хора,да става купона!
    ПОДКРЕПЯМ
    Не ме чакай в гората, няма бензин в колата, чакай ме в леглото ще дойда с колелото!!!

Сутрин не мога да ям защото те обичам, на обед не мога да ям защото те обичам, вечер не мога да ям защото те обичам, нощем не мога да спя защото съм гладен!!!

Повече от фен
    mi spored men sa 2 varianta... 1-q e da ti izneverqva... a 2-riq e da te laje 4e e bil s dr da ne go pomisli6 za smotlio zadrastenqk i tn... govori s nego nai dobre
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    ne tiq momcheta sa povredeni we kak nqma da iska sex ... q go fani i go pitai da ne e devstven i toi ......
    basi ;( Neznam i az ot dosta time sam s pr-kata mi .... obicham q mn Naposleduk strashno mn mi se iska da pravim liubov /"sex' no tq ne e na syshtoto mnenie ;( i shte chakam mmmmmm makar che nemislq che nqkoga shte me ogree .... no vse pak ne se jivee samo s nadejda ...... ako taka prodyljava ili shte skusame ili shte i izneverq Poburkvam se ... kaji my go v ochite we .... ili me ebi ili krai ... basi zako go jiveem too jivot! ISKAM Q A TQ NE E GOTOVA E KOGA SHTE BYDE : ....

Що направо не го питаш да не е педал? Какво е т'ва нещо момче да не прави секс?!@?

Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    ne tiq momcheta sa povredeni we kak nqma da iska sex ... q go fani i go pitai da ne e devstven i toi ......
    basi ;( Neznam i az ot dosta time sam s pr-kata mi .... obicham q mn Naposleduk strashno mn mi se iska da pravim liubov /"sex' no tq ne e na syshtoto mnenie ;( i shte chakam mmmmmm makar che nemislq che nqkoga shte me ogree .... no vse pak ne se jivee samo s nadejda ...... ako taka prodyljava ili shte skusame ili shte i izneverq Poburkvam se ... kaji my go v ochite we .... ili me ebi ili krai ... basi zako go jiveem too jivot! ISKAM Q A TQ NE E GOTOVA E KOGA SHTE BYDE : ....

Eдна връзка не е само секс. Със сегашната ми приятелка първите 7-8 месеца не съм търсил секс. Любовта ми към нея е над това да търся сексуален контакт.
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR

Eдна връзка не е само секс. Със сегашната ми приятелка първите 7-8 месеца не съм търсил секс. Любовта ми към нея е над това да търся сексуален контакт.
    DA VRYZKATA NE E SAMO SEX >>> NO IDVA EDIN SKAPAN MOMENT KOGATO NEMOJE BEZ TOVA !!!!!!!!!!! NE SAM MONAH I NEISKAM DA BYDA PODQVOLITE >> CHOVEK SYM NORMALNO I CHOVESHKO E DA SE PRAVI SEX !!!!!!!!!! I DA 7-8-9 mec si bil bez sex .... DALI ... ne si li bil pri nqkoq dr dokato si bil s priqtelkata si ....
    znaesh li normalnite hora pravqt sex to si e absoliutno normalno ..... sled nego vryzkata minava na dr etap ... liubovta e razlichna ..... ne e kato v 5-6 klas celufki i pregrutki primerno !
    Bez sex e edno a sys nego syvsem razlichno ..... Normalno e da traesh i da chakash i na men ne mi pukashe ... makar che naskoro dosta mi zapuka ... no nqma nachin da go promenq
    ... 2 alternativi ili da skusam i da si namerq dr ... ili da i izneverq (a ne go iskam tova) 3-tata veche e da chakam .... a nemoga da razbera kuv vi e problema ..... Kato ne sa malki nqmat proboblemi ... a se dyrpat ei taka za show-to
    !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всеки в този форум ти разбра проблемът мойто момче.Голям зор-голяма нещо.Просто не мисли за това и толкова.Ти се самонавиваш и да знаеш,че стане ли това-нищо няма да направиш защото си прекалено навит.Или приемаш фактът,че това ще стане,когато тя реши,или някой ден я каниш на филмче,притискаш я и действаш бавно и нежно.Ние какво можем да направим-кажи ни?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А ние с гаджето се изчаквахме взаимно година и половина.18 месеца!!!!!!

Guest
    krem4et0
    braoo moito momi4e i az taka s moito samo 4e toi me 4aka 2 godini

Още малко и някой ще заяви,че се е чакал с неговата/нейния 3години.. Ба.. 1 хубаво.. не е чак толкова(разбира се зависи от случая). Но над 1... и без това живота е кратък

Иначе по-конкретно по темичката мисля,че най-вече подобни проблеми идват от непоказването на това,което иска единия и другия. Или пък само единия показва,а другия си притиска скрити желанията,и става някво кофти.. много кофти.. Или и двамата ги крият,и така месеци наред се чудят и пишат из ей такива форуми що половинката им не им пуска или пък не показва еди какво си...
    Такаче към авторката на темата: повдигни въпроса и си поговорете откровенно с него за това.. С предположения не става! Успех! Айде със здраве,пазете се,обичайте се и се забавлявайте! \/
    Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: iskam sex

Цитирай Първоначално написано от pffffffffff
    E ve4e ne moga da go proumeq i tova si e .Abe hora kajete mi ve4e ko da praq neznam. Hodq s gadjeto si ot 7 meseca i kakvo nikakyv sex ne pravim ama nikakyv , to sigurno monahinite po-4esto ot nas go pravqt. Vse ne6to se slu4va i ne stava , napravo se pobyrkvam. Ve4e kakvo li ne mi minava prez uma, 4e mi izneverqva, 4e ne iska da spi s men i kakvi li ne o6te podobni prostotii.I nai interesnoto e 4e ne e devstven predi men e bil s mnogo momi4eta.Ne e vyzmojno da ne mu se prai sex nali, nikoi normalen ne moje da izdyrji tolkova dylgo ta tova sa celi sedem meseca za boga. Vyzmojno li e da mi izneverqva i samo da se prai uj 4e me obi4a malii 6te go prebiq toz ako e taka . Kakto i dae pls hora kajete ko da praq .Ne sam grozna nito sam nqkakva debela, az si se haresvam i ne stradam ot lipsa na obojateli, kakvo stava s nego ????
    Еми така като гледам колко селско си се изразила в темата си ... явно има защо да не правите секс ... и ДА ,може би ти изневерява... офф не може би ами със сигурност !

хайде със здраве

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: iskam sex

Цитирай Първоначално написано от pffffffffff
    E ve4e ne moga da go proumeq i tova si e .Abe hora kajete mi ve4e ko da praq neznam. Hodq s gadjeto si ot 7 meseca i kakvo nikakyv sex ne pravim ama nikakyv , to sigurno monahinite po-4esto ot nas go pravqt. Vse ne6to se slu4va i ne stava , napravo se pobyrkvam. Ve4e kakvo li ne mi minava prez uma, 4e mi izneverqva, 4e ne iska da spi s men i kakvi li ne o6te podobni prostotii.I nai interesnoto e 4e ne e devstven predi men e bil s mnogo momi4eta.Ne e vyzmojno da ne mu se prai sex nali, nikoi normalen ne moje da izdyrji tolkova dylgo ta tova sa celi sedem meseca za boga. Vyzmojno li e da mi izneverqva i samo da se prai uj 4e me obi4a malii 6te go prebiq toz ako e taka . Kakto i dae pls hora kajete ko da praq .Ne sam grozna nito sam nqkakva debela, az si se haresvam i ne stradam ot lipsa na obojateli, kakvo stava s nego ????
    Ами кажи си града,адреса,годините и някой път мога да дойда аз да ти дам СЕКС ЩОТО И АЗ ИСКАМ
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си