.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Супер фен

Fergie-London Bridge - припев !!!

хора кажете ми как да напрая така че на мобилния ми като ми звъни някой да ми звъни само определена част на някоя песен?Слагам темата в този раздел защото доколкото знам няма начин и за това моля ако някой има само припева на Fergie-London bridge да казва.Мн ви се моля кефи ме песента но докато почне и докато се чуе човекът ще спре да звъни Пък и припева най-много си ме кефи.Та някой случайно да може да ми прати линк само към припева ??

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...FF%E7%E0%ED%E5

тук има една програмка за рязане на mp3, която би трябвало да ти свърши перфектна работа
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...FF%E7%E0%ED%E5

тук има една програмка за рязане на mp3, която би трябвало да ти свърши перфектна работа
    мерси мерси мерси мерси ...... само дано да стане но и да не стане пам мерсииииииии

Guest
    еми ако тази програма не ти съврши работа си запиши на телефона само припева от песента и си я направи като тон на звънене. разбира се ако телефонът ти може да записва .. ама ако има mp3 едва ли не може да записва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми ако тази програма не ти съврши работа си запиши на телефона само припева от песента и си я направи като тон на звънене. разбира се ако телефонът ти може да запи
    сва .. ама ако има mp3 едва ли не може да записва
    да бе за това не се сетих.мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си