.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    FiRe_LaDy
    Guest

Momicheta ne vi li pisna !?!?!?

Momicheta q se zamislete kolko pyti sme stradali zaradi momcheta i tehnite greshki.A te za nas?Pukalo li im e izobshto?Zashto prodyljavame da vqrvame na lyjlivite im dumi,kogato znaem,che utre shte otrichat sichko i nqma dori da iskat da chuvat za nas?Ima i takiva,koito sa stradali za nas,no tova sa tvyrde malko i se namirat mnogo trudno.I v kraina smetka da se zamislim `` struva li si da prodyljavame da plachem,da stradame,da im se otdavame izcqlo na tqh i t.n. sled kato te na nas ne ni davat nishto?Ne moje li prosto i nie da bydem silni i nepreklonni? ``

P.S.Moq otgovor e,che trqbva da sprem da im vyrvim po svirkata i da sa vzemem v race.

P.S.2 Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega che en vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Малко... безмислена ми се струва темата ...
    Каквото и да си говорим, ние не можем без тях, както и те без нас ...
    Какво да направим сега ние момичетата .... да обърнем резбата ли?
    Никой не те кара да плачеш за някого или да му тичаш след задника, аз лично съм го правила само за 1 момче, но тогава определено си заслужаваше ...
    И грешиш, че момчетата не страдат заради нас ... , миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Обрати винаги има. Или някой страда за нас, или ние страдаме. Това е неизбежно, това е част от живота. Или се отдаваме или стоим настрана. Всеки сам преценява на кой колко да дава и от кой колко да взима. Ако мислиш, че мъжете са единствените, които ще те наранят грешиш. Ако трябва да се отделиш от всичко, което ще те нарани, значи трябва да не живееш.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Повече от фен

Re: Momicheta ne vi li pisna !?!?!?

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Momicheta q se zamislete kolko pyti sme stradali zaradi momcheta i tehnite greshki.A te za nas?Pukalo li im e izobshto?Zashto prodyljavame da vqrvame na lyjlivite im dumi,kogato znaem,che utre shte otrichat sichko i nqma dori da iskat da chuvat za nas?Ima i takiva,koito sa stradali za nas,no tova sa tvyrde malko i se namirat mnogo trudno.I v kraina smetka da se zamislim `` struva li si da prodyljavame da plachem,da stradame,da im se otdavame izcqlo na tqh i t.n. sled kato te na nas ne ni davat nishto?Ne moje li prosto i nie da bydem silni i nepreklonni? ``

P.S.Moq otgovor e,che trqbva da sprem da im vyrvim po svirkata i da sa vzemem v race.

P.S.2 Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega che en vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni.
    Себеподобни може да намериш тук -- http://www.bg-lesbian.com/ , а като разберат, че си и мъжемразка, направо модератор ще те направят.

Желая ти попътен вятър в лявото платно.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото...
    Как хубаво го каза!

Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega che en vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni.
    Тогава за какво въобще пусна тази тема?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Momicheto qvno e iskalo da spodeli nqkakav izvod do koito moje bi skoro e stignalo.Ponqkoga kogato kajesh neshto naglas, ili kakto v slucheq go napishesh, go usmislqsh i se nasuskvash da budesh silen, kakto v tozi sluchei...
    Moeto mnenie obache e che trqbva da mojem da precenqvame kam koi da se darjim studeno, kam koi da budem po-nastoqtelni i na koi da se otdadem... a na tova samo jivota moje da ni nauchi.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

FiRe_LaDy
    Guest
    HahaHAah karate ma da sa smeq.Levi platna i t.n. ??? Vie nared li ste ??? Ai po dobre tihu.Nito mrazq momchetata,nito iskam da kaja obyrnem rezbata,ama kakto obiknoveno i nai chesto sa sluchva nqkoi kat pusn itema i vednaga da e napadnat,a ne da se pomychi nqkoi da ta razbere ... pff i az sam chakala syveti ot vas ... ohh ohh na kade otiva sveta ..

Може да бъдем силни и непреклонни. Аз поне мога и не вървя по свирката на никой. Повярвай ми това че пред тях си силна и непреклонна не значи че вътрешно не се разкъсваш на хиляди парченца. Нищо не е по-различно като си силна и непреклонна с тях. Пак се чувстваш наранена, пак плачеш. То си е до характер всъщност. В тази насока, така както те са "силни и непреклонни" и се държат като изроди, не знаеш какво става вътре в тях. Така че те също страдат по свой си начин.

Мега фен Аватара на iiirish

FiRe_LaDy
    Guest
    kAdrOkoSkaA ti mai uspq da me razberesh,a za tova koeto kaza Th3WildAng3l i tova imah predvid,no qvno sam se izkazala taka,che pochti nikoi ne me razbra,no kakto i da e

Повече от фен
    Никой не те кара да плачеш за някого или да му тичаш след задника, аз лично съм го правила само за 1 момче, но тогава определено си заслужаваше ...
    И грешиш, че момчетата не страдат заради нас ... , миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото...
    absoliutno sym syglasna i iskam da dobavq 4e ne biva da se ot4aiva6 ot 2-3 neuspe6ni opita prosto si popadnala na kofti mom4eta...sledva6tiq pyt gledai da preceni6 dali si struva da si sys syotvetniq individ predi da se obvyrzva6 s nego

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ем чакай ся...момчетата са виновни а ние кфи сме ангелчета ли???... Не ме разсмивай ние понякога сме хиляди пъти по-лоши от тях Дам нараняват ни,но такива момичета като теб явно преживели нещастна любов намират всички отрицателни черти в момчетата и ги излагат...Всяко момче е яко по свой начин и това,че не им пукало са неписано закони...Както ние много страдаме за тях,не по-малко страдат и те...мъже са това не значи,че нямат чувства...а не забравяй че и жените сме Кучки от класа...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Lubov..................tva sa savsem obiknoveni neshta!vseki e plakal za nqkogo,vseki e sajalqval poniakoga,kakvo sega da se otkajem ot momchetata li?
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    absoliutno sym syglasna i iskam da dobavq 4e ne biva da se ot4aiva6 ot 2-3 neuspe6ni opita prosto si popadnala na kofti mom4eta...sledva6tiq pyt gledai da preceni6 dali si struva da si sys syotvetniq individ predi da se obvyrzva6 s nego
    Така е.

Голям фен
    Ами мен лично много пъти са ме наранявали,но точно това ме е направило по-силна.Точно тези техни грешки са ме накарали да бъда по недоверчива и да се вглеждам хубаво преди да хлътна до уши.В смисъл сега се чувствам много по-уверена в себе си,защото съм осъзнала,че един човек,който наистина държи на мен няма да ме накара да страдам.Само някой на който не му пука може да ми причини болка, а в крайна сметка защо да страдам за някой на който не му пука аз какво чувствам и т.н..
    Признавам си,че не само аз съм била наранявана.Много пъти ми се е случвало и аз да бъда "кучката".Но такъв е живота.Всичко е индивидуално,зависи си от самия човек,от ситуацията и такам.Не може да твърдиме,че само момчетата допускат грешки и само те ни карат да страдаме,защото има и много момичета,които също не са цвете за мирисане.Така че темата е много спорна.Има както наранявани момичета, така и наранявани момчета.Но.. всичко се връща - рано или късно.;-)

Повече от фен
    HahaHAah karate ma da sa smeq.Levi platna i t.n. ??? Vie nared li ste ??? Ai po dobre tihu.Nito mrazq momchetata,nito iskam da kaja obyrnem rezbata,ama kakto obiknoveno i nai chesto sa sluchva nqkoi kat pusn itema i vednaga da e napadnat,a ne da se pomychi nqkoi da ta razbere ... pff i az sam chakala syveti ot vas ... ohh ohh na kade otiva sveta ..
    Факта, че се опитваш да намериш решение на личните си проблеми -- A.K.A. "az sam chakala syveti ot vas" -- във форум в който не познаваш никой, вместо да седнеш и да си ги решиш сама е доста показателен накаде върви света.
    На зле върви.

Живота не е карта с пътища по която всеки може да те упъти. Той е за да се изживее индивидуално. /и въпреки, че звуча като учителя Yoda и седя -- съм прав./

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    mojem li bez tqh da izvyrshem grqh
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Повече от фен
    Град
    ;]
    каза тя и стана лизбийка ;щ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    каза тя и стана лизбийка ;щ
    Лесбийка. Остров 'Лесбос' в Гърция /Гърците са нещастници/, ring any bells ?

Град
    In youre smile
    няма момиче,което да не си е казвало че трябва да спре да вярвя на момчетата и да бъде непреклонна.но всички си оставаме с решението.извода е,че няма да спрем да им вярваме и да им играем по свирката
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Град
    Don't know!
    Ми като си падате по гъзарите дето се прават на големи мъжкари така ще е има много по стойностни момчета които може и да не са толкова красиви но са истински и никога не биха наранили по какъвто и да е начин момиче!! Тъй че ваш си е проблема ходете при надутите пичове дето утре ще ви зарежат
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Vsqka jena e ku4ka bsqka jena naranqva i biva naranqva tova e 4ast ot jivota ni tova go pravi po dinami4en i zabaven alko nqma6e bolkanqma6e da ima i 6tastie ednoto nemoje bez drugoto.

Град
    In your dreams
    При мен в повечето случай аз съм наранения .
    В всяка връзка е различно!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: Momicheta ne vi li pisna !?!?!?

P.S.2 Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega cheen vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni.

4e koi te kara da strada6 za nqkoi da mu ti4a6 po gaza ?? kato smqta6 ne6to za neredno ne go pravi kvo ni zanimava6 s glupostite si ??
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Бургас
    Абе аре няма докрай да казвам кво мисля за темата, щото може и страшно да стане.Абе кво праите Вие бре???Някой наранил авторката на темата и арееее...сички сме лайнарииии...чай да се дръпна на страна от компота, да не ви засмърди на лайна докато пиша.А аз ако взема да разправям момичетата на кво са ме правили???Че няколко дни не съм знаел кво става наоколо???Кво???значи всички момичета за мен са гадни така ли???Аре чао, довиждане...направо простотии ми пишете...ама няма смисъл...то човек и да падне не трябва да обвинява другите...нито да стои на земята...като паднеш, ставаш и си продължаваш нали???Аре и ти си продължи живота без такива плиткоумни мисли из главата си...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си