- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ax,tezi ochi....
Ами аз предпочитам момчета със зелени очи,защото на приятелят ми са му такива.
as sum na rusi kichuri i s sini ochidali ne ma sum fashion HAHAHAH
po temata.... abee neam si ideq.. ako nekoq macka e s zeleni ili sini ochi pred neq mnoo q gleam v ochite shoto n se kefim na cveta inache nzsichko me kefi
ahahah
ako tregna da izbiram samo po o4ite....!nqma cvqt koito da predpo4itam!zavisi ot izla4vaneto i o6te mn dr ne6ta!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
сини
Az predpo4itam mom4eta s mnogo tumni o4i,po4ti 4erni.Nqkak si tozi pogled te pronizva.Kogato nqkoi me pogledne s takuv pogled napravo iztrupvam,a kolkoto do po svetlite o4i...neznam,moje bi na men ne mi vliqqt dobre,za6toto mi vduhvat nedoverie(no ima i izklu4eniq razbira se)![]()
P.S. I vse pak kakto kazaha i drugite,ne e vajen cvetut na o4ite,a kakvo pro4ita6 v tqh vseki put kato gi pogledne6.![]()
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!
sini![]()
Оби4ам кафевите о4и4ки![]()
Mi nqma zna4enie oba4e mnogo ma kefqt mom4eta sas sini ili zeleni o4i moje i 4erni kato moite
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Mii cveta nqma znachenie za men.Momcheto,koeto obicham ima zeleno-kafenikavi ochi (neopredelen cvet) .. nqma vtori kato negovite.Moite sa kafqvi,ama vinagi priqtelite mi zabelqzvat izkrica v tqh i mi kazvat,che makar i kafqvi ochite mi bile mn hubavi.Taka,che cveta nqma znachenie
![]()
Az sam s kavqvi i takav predpochitam![]()
mn mn tumno kafqvi....i golemi...![]()
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
amiii kato na mom4eto koeto obi4am....iskam da kaja 4e ako haresva6 edno mom4e 6te obi4a6 i o4ite s koito to te gleda vliubeno![]()
Zeleni
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Винаги първото, което забелязвам в едно момче, е погледът. Ако е изразителен и не е празен, въобще не ме интересува какъв цвят са очите. А и очи, които обичат, винаги са красиви![]()
![]()
az mnogo haresvam svetlite o4i-sini,sivi,zeleni i julto-zeleni.Awe ima nai-razli4ni nuansi no s edna duma-svetlite.Obojavam kombinaciqta tumna kosa+svetli o4i i za dvata pola mi e lubimata![]()
аз съм със такава комбинация-черна коса и зелени очи .Иначе предпочитъм много тъмни-черни и светли-сини,зелениПървоначално написано от Karamel
![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Наистина няма зна4ение 4овека с какви о4и е ,стига тои да те оби4а искрено,да вярвя в теб и да държи на теб!!!![]()
![]()
![]()
~Lunna nosht ne moga da zaspia!Ot mene biaga pak sania!Za tebe slance mislia v tozi chas i ne moga da opisha kolko te obicham az!~
Ами няма значение какви са. Няма да тръгна по очите да го избирам яИначе моят приятел има сини и много му ги харесвам.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Наистина няма зна4ение 4овека с какви о4и е ,стига тои да те оби4а искрено,да вярвя в теб и да държи на теб!!!
тва няма голямо значение, но все пак зелените руллз :P
ако не ви харесват нечии очи,ги избочете.
2т.
Зависи от момичето!
В момента съм на зелени.