- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Къде са ръцете, когато се целуваме ?
Знам,че има много теми ама не видях такъв въпрос....та момиче съм и ся като се целувам за пръв път къде да са ми ръцете?Смисъл да го прегръщам ли,нещо....?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
На задника естественоИли на ктъста.Където си харесаш бе
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
На задника, на кръста, на врата му...
Завързани с шалче на леглото![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен зависи какво искаш да постигнеш и да "кажеш" с целувката си. Иначе може да са навсякъде, да обхождат тялото. Ако си по-срамежлива - на врата.
За първи път - на задника определено !![]()
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Misli prosto za samata celuvka, a ne kyde shte sa ti rycete, edva li ima koi znae kakvo znachenie ..
ако искаш да му покажеш че си влюбена,но не си готова за секс-на врата.ако искаш да му покажеш че искаш ти да командваш нещата във връзката-за кръста.ако искаш да правиш секс с него-за дупето.а,ако си безразлична-може и да не го хващаш никаде.но не ми слушай глупостите.хващай го където ти е удобно![]()
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
няма никакво значение,кадето ти е удобно то ще ти доиде от ввътре ти няма да застанеш и преди да го целунеш да си нагласяш 20мин.ръцете както ти доиде
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
na zadnika mn qsno
ne we zavisi ot momi4eto.. ako e nqkva sduhana i se celuva6 s neq za 1 pat ako q hvane6 za zadnika nai - mn da ti prasne 6amar..![]()
Ами да си призная най-често я хващам мощно за гъза и знам че не е правилно така, ама тез палави ръчички не ме слушкат!
kadeto si izbere6![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Където ти сърцето подскаже........![]()
Моите палави ръчички се движат около врътлето му!\
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Щом не си се целувава со сложи ръцете на врата му.
6to pak tqbva da si ti nqkade,az v pove4eto slu4ei kogato se celuvam racete si gi darja v djobobete ili taka nqkade se vitaqt![]()
Да, да, да- позадника?! Ако на момчето не му харесва и си мисли, че само гейовете ги пипат по гъза?
Ако е по-страстна целувката, може и дланта ти да е по бузката му... абе не знам, то всичко си идва от само себе си....
Не си ли гледала филми? Във всеки филм има целувка.
На врата му е добре...Ама да не го стискаш много, ей![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Saglasna samПървоначално написано от Atika
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
на кръста. може и да обхванеш врата