Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Ееее,бах маа му,ся що ти беше да се гавриш с момичето...
Тъпо й е.
Сигурна съм.
Еми Емо...Само като прочетох двата ти пост-а ми стана ясно кое би избрала На 15 си...Звучи грубо и много егоистично,но се порадвай на следващите дни от връзката ти,порадвай се на обичта си и тогава кажи на пича всичко,което мислиш.Имам странното усещане,че ще те разбере.Имам странното усещане,че знам какво ще стане...
Както и да е...Когато той ти каже,че добре,всичко е свършило ти ще започнеш да плачеш,после той ще ти каже да се успокоиш,ще ти каже,че те разбира и т.н. ...Ти ще си тръгнеш...И ще летиш-защото ще си свободна.Ще си щастлива и освободена да направиш всичко.Ще има 2-3 седмици,в които животът ти ще бъде мечта,ще бъде прекрасен и изпълнен с чувства.Когато мине повече време ще започнат да се промъкват мисли като "И какво?Имам още 10 години да направя всичко,което пожелая,включително и прекрасната връзка с моят човек"И ще поискаш да се върнеш...Но той няма да бъде кученце на каишка..И няма да го има повече.Ще ти трябват още 2-3 седмици да се оправиш и да приемеш това,че вече човекът който обичаш няма да е с теб и ще трябва да живееш "изпълнен с емоции живот"..както и той неговият.И накрая,2 месеца по-късно ще имаш животът,който си имала и преди,без промяна към добро и по-вълнуващо...Дори по-сиво.
Помисли дали искаш свободата на тази цена точно сега.
Ако не искаш..Имаш още 10 години
Странно защо,знам всеки ред от мисълта ти...
Странно защо ми се е случвало преди....

Адски си прав!