.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    .....
    Guest

momcheta kakvo vi vazbujda?

interesno mi e mom4eta koe v darjanieto na momi4eto vi vpe4atlqva nai mnogo 4e 4ak da vi vazbudi?tq trqbva da se darji perverzno li?razkajete nqkakva slu4ka...razgovor s momi4e,koeto vi e vazbudilo?kakvo e kazala tq i vie kak ste reagirali?

Mnogo se kefq kogato nqkoe momi4e govori mrysotii dokato sme dvamata...osobenno ako e nqkoe po nevinni4ka na pryv pogled!Nqma da zabravq pyrviq mi pyt,kogato momi4eto doide do men i mi kaza "Mnogo li ti se e*e a?" ... poludqh

mitio0867
    Guest

vazbyzdaneto

doskoro imah gadze skarahme se i ta kak se vazbyzdah li samo pri po dalboka tzelyvka samo za sekyndi

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Mi mene strashno me vuzbujda durjanieto na momi4eto nqkvo nevinno takova govori mnoo sladka auuuu poludqvam i osobenno kato se celuvame strastna mnogo lele..................

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Mnogo se kefq kogato nqkoe momi4e govori mrysotii dokato sme dvamata...osobenno ako e nqkoe po nevinni4ka na pryv pogled!Nqma da zabravq pyrviq mi pyt,kogato momi4eto doide do men i mi kaza "Mnogo li ti se e*e a?" ... poludqh
    И аз съм така.Ако не знаете какво е - звънете на секс телефоните

Тодор
    Guest
    страшно ме възбуждат силни момичета, само си мечтая как някоя кака като тази долу ме гърчи

Повече от фен

Re: momcheta kakvo vi vazbujda?

Цитирай Първоначално написано от .....
    interesno mi e mom4eta koe v darjanieto na momi4eto vi vpe4atlqva nai mnogo 4e 4ak da vi vazbudi?tq trqbva da se darji perverzno li?razkajete nqkakva slu4ka...razgovor s momi4e,koeto vi e vazbudilo?kakvo e kazala tq i vie kak ste reagirali?
    Жената в спалнята завързана за леглото... а аз в кухнята с тава мусака, шише бира и достатъчно свободно време.
    HEAR ME ROAR -- *ROAR!*

Аз се кефя на зли пички
    Моят кабинет ееее в адаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си