- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momcheta kakvo vi vazbujda?
interesno mi e mom4eta koe v darjanieto na momi4eto vi vpe4atlqva nai mnogo 4e 4ak da vi vazbudi?tq trqbva da se darji perverzno li?razkajete nqkakva slu4ka...razgovor s momi4e,koeto vi e vazbudilo?kakvo e kazala tq i vie kak ste reagirali?
Mnogo se kefq kogato nqkoe momi4e govori mrysotii dokato sme dvamata...osobenno ako e nqkoe po nevinni4ka na pryv pogled!Nqma da zabravq pyrviq mi pyt,kogato momi4eto doide do men i mi kaza "Mnogo li ti se e*e a?" ... poludqh![]()
doskoro imah gadze skarahme se i ta kak se vazbyzdah li samo pri po dalboka tzelyvka samo za sekyndi
Mi mene strashno me vuzbujda durjanieto na momi4eto nqkvo nevinno takova govori mnoo sladka auuuu poludqvam i osobenno kato se celuvame strastna mnogo lele..................
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
И аз съм така.Ако не знаете какво е - звънете на секс телефонитеПървоначално написано от voaiora
![]()
страшно ме възбуждат силни момичета, само си мечтая как някоя кака като тази долу ме гърчи
![]()
Жената в спалнята завързана за леглото... а аз в кухнята с тава мусака, шише бира и достатъчно свободно време.Първоначално написано от .....
HEAR ME ROAR -- *ROAR!*![]()
Аз се кефя на зли пички![]()
Мояткабинет ееее в адаа
Тя жена ми знае![]()