- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Do kolko meseca moje da se pravi abort?
????
май 5..не знам![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
До 3 май...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз мисля че беше до 3
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
на 9-тия правиш аборт
3
Sled tretiq mesec ve4e ne moje6 da pravi6 abort
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
ок моя грешка..но това ми е останало в главата![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
В: Д-р Славов бихте ли ми казали до коя г.с. може да се прави аборт по желание? М. Н.
О: Здравейте М.! Според наредбата за прекъсване на бременност, разрешеният срок за извършване на манипулацията е 12-та /включително/ г.с. - считано от първия ден на последната редовна менструация и/или при ембрион с размери отговарящи на 12-та г.с./от ехографското изследване/ - при нередовен цикъл или неясна дата на последната менструация.
В: Здравейте, интересува ме какъв е най-ранният срок за аборт след секцио. Предварително благодаря! В. А.
О:Здравейте В.! От медицинска гледна точка няма изискване за определен срок след секцио, за да бъде прекъсната бременност по желание. Манипулацията обаче трябва да бъде извършена от опитен гинеколог.
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Защо пишете неща от типа "3 пъти май" ? Ако не разбирате, защо пишете ?!? Прави се максимум 3 пъти.
2т. забрана за ползване на профил
не 3 пъти,а до третия месец..Първоначално написано от LoRinSeR
Не питаше се в темата, до колко пъти може да се направи, след което да няма последствия за организма.Първоначално написано от Lorraine
2т. забрана за ползване на профил
До 12-тата седмица, т.е. до 3-тия месец. Тогава е законно, защото не са се оформили всички системи и органи напълно. Но в някои случаи може и по-късно. Пичините са свързани със здравето на майката главно.
Дано да питаш само информативно, а да нямаш проблем наистина.
До третия месец, или дванадесетата седмица. До тогава все още не са се оформили органите и ето защо не се смята за убийство, по закон де.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi kato ne znae6 ne pi6i da zadlujdava6 momi4etoПървоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
![]()
abort se pravio do 3 mesec
Първоначално написано от Aleandra
3 - ti .. posle samo po medicinsko predpisanie
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
okolo 3 meseca sled za4evaneto. no kolkoto po-rano se napravi,tolkova po-dobre
Аборт в БЪЛГАРИЯ на момиче под 18 години може да се прави до 5тият месец(20 седмици) а над 18 години 3 месеца(12 седмици).Кво само бучите а не отговорите?!
razre6eno e do 3q mesec. sled 3q mesec embriona se smqta za 4ove6ko sy6testvo i abortyt e ubiistvo.
След като решението за аборт е веднъж взето, времето става от особено значение. В нашата страна е разрешено прекъсване на бременността до 12 седмици по закон (или до третия лунарен месец). До 18 годишна възраст момичето заедно с родител минава задължително през комисия преди аборта. Момичетата от 12 до 16 години имат право да прекъснат бременността до 20 седмици или 5 лунарни месеца. Прекъсването на бременността, независимо дали е извършена от лекар, след обозначения период, е престъпление.
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
И аз мисля, че до 3 месеца, но в напреднала такава бременност аборта е опасен.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Do 11-12 sedmica ot bremennostta!!!!