- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Продавам кецове
Продавам кецове CIRCA искам им 50лв може и договорка в цената
само за пловдив
Кецовете са в окаяно състояние.
е кажи ми само тука лии и е мястото на таз тема?!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
хахах паднах![]()
![]()
![]()
![]()
еми да ...точно това е мястото на темата...пича просто иска да преЕБЕ някой с тия кецове за 50 кинта....баси пич...за колко си ги взел...за 20 от някой ...носил си ги и ся ги даваш за 50?![]()
Това да не някакви еротични кецове?Първоначално написано от Готин 21
![]()
Не бе, това са чипици стил инспектор гаджет.При задаване на команда вадят една машинка и ти мажат гъза с вазелин, че де не усетиш как си се преЕБАЛ с тия 50 лева![]()
Що бе за ваза стават
2т. системно
Продавам порцеланова тоалетна чиния за 50 кинта !
No Brain No Pain!!!
XAxaxXAaxaAaxAXXAxxaX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smqqqh ..... oh 4e qko da se hili6 sutrin
![]()
Q si draj mirizlivite obu6ta kat sa tolkoz cenni nosi si gi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
![]()
![]()
Къде са им връзките.
Тях отделно ли ги продаваш
![]()
Раздела е най-неподходящия за тази тема.
Тук всички почнаха да предлагат, обяви ще правиме, а![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе бих ги купила да ти кажа мен ма кефят ...хахаха само дай тел за връзка . хем съм от Пловдив ,отговарям ли на условията ??![]()
vah zletaci ste all !! axaxxa kecovete sa super qki i ako mislite 4e za 50kinta se precakvate 1vo zna4i 4e ne razbirate ot sport ! PALQCI !![]()
![]()
![]()
za 50 lewa 6te si kupq novi kecowe na mania .... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хахаха ми много ясно, че за едни супер яки кецове 50 лв. са нищо,ама аз не виждам тия да заслужават и толкова...Първоначално написано от JorJos
taq circa e qko izby6ena ina4e az imam za prodam kecove
adidas superstar 41 nomer sa sini na cvqt stavat i za momi4e cenata zavisi ot 4oveka koito gi vidi da gi oceni i 6e se razbereme ina4e sam gi kypil ot ispaniq za 60 evro skype-embetsa
brei kecove gumi toaletni i4nii mn ne6ta vseha da navlizat v sexa mai izostavam ei 4e sq se stih za kvo sa im na mom4etata kecovete kato prasnat ne6to da se izparqt barzo ama s teq edva li 6te stignat dale4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чипиците са 20 лева
връзките са 100![]()
Аз продавам дъвка с косъм за 200 кинта![]()
Темата не е за "Любов",а още по-малко за тийн форум.Що пускате тъпи теми бе хора???![]()
Към тоалетната чиния шиткам и три Рена в перфектно състояние само за 1000 кинта парчето !
![]()
![]()
![]()
No Brain No Pain!!!
Еби кецовете, колко искаш за усилвателя на SONY ?
Иначе мнението на Bummer с вазелина изкърти тоалетната чиния от поста на Ghost^Rider.![]()
![]()
xaxa eto nai-novoto prilojenie na saita \
/
Продавам чифт бъбреци и две летящи чинии паднали в СССР през 1972 и 1980...цена по договаряне!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.