- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Продавам кецове
Запази ми бъбреците и дай некъв телефон за връзка !
No Brain No Pain!!!
Дай на лично че получих много заявки за тех ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Моля те продай ги на мен , защото приятелят ми на снимката ина голяма нужда от тях ... в ранен стадий на кретенизъм е и ще става все по-зле !
![]()
No Brain No Pain!!!
Тоя пък!Бе нема да си давам бъбреците на некав дет има нужда от мозъчна трансплантация.
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Това се скеит кецове circa ,но явно наистина не сте запознати с материала естевствена кожа модел 2006 чистата цена е цената е 190лвПървоначално написано от JorJos
Не е карано скеит с тях и са много запазени НЕ МИРИШАТ.
И да знаете че цената е много добра ако намерите по евтини от тези браво ви казвам
ТЕЛЕФОНА МИ Е 0889 408479 САМО ЗА ПЛОВДИВ
ЗА МОДОВЕТЕ знам че не е за тук обявата ,но нямате купувам-продавам няма да е лошо да направите секи се нуждае от подобен форум не ми триите или заклиучваите темата а просто я преместете в новия раздел КУПУВА-ПРОДАВА![]()
С уважение baigeipatrondaja
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love