.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Запази ми бъбреците и дай некъв телефон за връзка !
    No Brain No Pain!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Дай на лично че получих много заявки за тех ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Моля те продай ги на мен , защото приятелят ми на снимката ина голяма нужда от тях ... в ранен стадий на кретенизъм е и ще става все по-зле !
    No Brain No Pain!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Тоя пък!Бе нема да си давам бъбреците на некав дет има нужда от мозъчна трансплантация.
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JorJos
    vah zletaci ste all !! axaxxa kecovete sa super qki i ako mislite 4e za 50kinta se precakvate 1vo zna4i 4e ne razbirate ot sport ! PALQCI !
    Това се скеит кецове circa ,но явно наистина не сте запознати с материала естевствена кожа модел 2006 чистата цена е цената е 190лв
    Не е карано скеит с тях и са много запазени НЕ МИРИШАТ.
    И да знаете че цената е много добра ако намерите по евтини от тези браво ви казвам
    ТЕЛЕФОНА МИ Е 0889 408479 САМО ЗА ПЛОВДИВ

ЗА МОДОВЕТЕ знам че не е за тук обявата ,но нямате купувам-продавам няма да е лошо да направите секи се нуждае от подобен форум не ми триите или заклиучваите темата а просто я преместете в новия раздел КУПУВА-ПРОДАВА
    С уважение baigeipatrondaja

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си