.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    bubole4ka_пр
    Guest

Защо го направихте?

Защото момчета вашите приятели вече са го правили....?
    Защото момичета той ви заплашва,че ако не го направите ще ви изостави...?
    Или....
    Аз смятам,че възраста от 11-дори 15 години,не е най-подходящата за първите креватни гимнастики и,че когато ви се е случило не е било защото сте срещнали голямата си любов
    Хайде малко активност не се скатавайте....

Мъж, който иска само секс от жена е никаквец и използвач. Аз лично съжелявам, че го направих на 14. За мен едно момче и едно момиче не са подготвени психически за секс, поне докато не станат на 17-18, ако не и по-късно. Дано съм бил полезен.
    2т. забрана за ползване на профил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защото имах сериозен приятел,защото исках и защото го обожавам.Смятам,че причините са доста основателни!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Направих го, защото го обичах(м), защото го исках, той никога не ме е карал, аз бях инициаторката и първият път като се притесних и го отложихме, той нищо не ми каза, само ме успокояваше и каза, когато съм готова да му кажа ...
    Леле, много се радвам, че не съжалявам за първият си път и че беше с момчето, което обожавах(м)...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: Защо го направихте?

Цитирай Първоначално написано от bubole4ka_пр
    Защото момчета вашите приятели вече са го правили....?
    Защото момичета той ви заплашва,че ако не го направите ще ви изостави...?
    Или....
    Аз смятам,че възраста от 11-дори 15 години,не е най-подходящата за първите креватни гимнастики и,че когато ви се е случило не е било защото сте срещнали голямата си любов
    Хайде малко активност не се скатавайте....
    Е аз срещнах голяма любов, но тя се разви след това, но секса бе защото.. хм тя искаше да го направим. Не сме го говорили въобще, просто се натискахме, тя се възбуди и хопала, тралала. беше правила секс (все пак е по-голям), но нито ми се смя нито ми се цупи че не я докарах до оргазъм. (е сега вече такъв случей няма ) Та никога не съм се ръководил от мнението на другите - то е част от света, е който живея, но не е въздуха и водата.

Защото го исках,направих го с момчето,което обичам,а то ми е доказала,че не трябва да се съмнявам в него

napravih go za6toto usetih 4e tova e 4oveka s koito iskam da go napravq!!! mm ne mislq 4e vazrastta 11-15 god. e nai-podhodq6tata za sex...edno momi4e na 17-18 mnogo po-dobre osaznava i izjivqva palnocenno parviq put,osobeno ako e s praviliniq 4ovek!
    a ako edno mom4e zapla6va priqtelkata si 4e 6e q zareje ako ne go napravqt,to tova e pove4e ot qsen znak,4e ne darji gram na neq i iska prosto da q iz4uka!
    "...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."

Мега фен Аватара на koalka
    Ами приятелят ми никога не ми е казвал такова нещо,че ако не легна с него щеме изостави.Направихме го,защото се обичаме,но осъзнах,че той е любовта на живота ми.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Направих го, защото го обичах(м), защото го исках, той никога не ме е карал, аз бях инициаторката и първият път като се притесних и го отложихме, той нищо не ми каза, само ме успокояваше и каза, когато съм готова да му кажа ...
    Леле, много се радвам, че не съжалявам за първият си път и че беше с момчето, което обожавах(м)...
    за мен се отнася същто ...
    Беше ми казвал хиляди пъти , че никога няма да ме накара или той няма да направи нещо , което не желая ... Никога и до ден днешен не съм съжалявала за което ... Направих го , защото аз го исках и се чувствах готова. Бях на 17год. и му се раздадох изцяло ... и до ден днешен , когато се сетя за случилото се го правя с лека уссмивка ... наистина не съжалявам , обичах го прекалено много ...

Супер фен
    Град
    sofiq
    i az obujavah moq kak da ne go napravq?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си