.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Napravihme go i..

ssexy`girl`sad
    Guest

Napravihme go i..

Hora molq za 4etsni mneniq bez podigravki pls
    Napravix go predi nqkolko dena za pryuv put no bez prezervativ
    sled tova se spekox i si zeh postinor duo izpih go i sega se nadqvam vsi4ko da e ok no da vi pitam vyzmojno li e ot vse pak da sum bremenna? Vzeh postinor-a sled okolo 24 4asa...

Re: Napravihme go i..

Поредната такава тема. Абе ти търсачката знаеш ли я? Мога да ви запозная ако искаш.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

6tom si pila postinor vs 6te e ok...ne se pritesnqvai tfa hap4e moje da golqma nabutka (smisal za organizma ti) no deistva i e edin ot nai sig na4ini za predpazvane sled nebezopasen sex

Guest
    dobre prosto mi otgovori ? vmesto da pi6e6 tfva moje6e prosto da mi otgovori6 razberete 4e mi e pritesneno..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anity666
    6tom si pila postinor vs 6te e ok...ne se pritesnqvai tfa hap4e moje da golqma nabutka (smisal za organizma ti) no deistva i e edin ot nai sig na4ini za predpazvane sled nebezopasen sex
    mersi mila nadqvam se d ae taka...

Guest
    oba4e pi6e6e 4e po golqm efekt bi imalo ako se vzeme do 12 4asa a az go vzeh sled pove4e ot 24 4asa i za tova se pritesnqvam

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А защо правиш секс без презерватив-само се притесняваш.А и бремеността е най-малкият проблем.Има СПИН!След като си пила Постинор до 72 часа би трябвало всичко да е ок.Ако не-изчакай 1 седмица още и си направи тестче.

Guest
    hora nqkoi drug ako dade mnenie 6te sum mu blagodarna

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А защо правиш секс без презерватив-само се притесняваш.А и бремеността е най-малкият проблем.Има СПИН!След като си пила Постинор до 72 часа би трябвало всичко да е ок.Ако не-изчакай 1 седмица още и си направи тестче.
    aim i az ne znam za6to go napravih oba4e sega sujalqvam za tova dano vsi4ko e ok...

Супер фен
    аз подкрепям мнението на krem4et0 ..айде мила дано сичко е ок
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    blagodarq vi mnogo i na dvete dori i za tova 4e me uspokoihte

malka_ligla
    Guest
    mi mila presmetni koga ti e bil poslednia cikal.. smetni 28 dena na pred vij koga trea ti doidi (ako ti e redoven) ama ne vijdam smisal za pritesnenie.. vzela si hap4eto 24 4asa sled tfa..no vse pak si go vzela.. a ako tolkova se pritesnqva6 ni6tu ne ti pre4i da idi6 do aptekata i da si napravi6 test .. aide uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    Пие се до 72 часа,така че спокойно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За нищо-просто не прави повече така.На момчето може и да му харесва повече,ама ти сега страдаш и не само психически,а и организмът ти ще пострада от постинора.

Супер фен
    Град
    sofiq
    spokino nqma opasnost ot bremenost no drugite sa pravi ima СПИН i mnogo drugi gadno zabolqvaniq drug pat se pazi!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

...

Abe ne si bramenna ama ima bolesti 10000 a Postinora ne moje da te predpazi ot tqh. za tva za da nqma tolkova pritesneniq si ima prezervativ.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си