.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Moderated:Той свършва, а при мен няма грам удоволствие...

От месец водя полов живот с новият си приятел ... но нещо все не е наред ... дори и аз не мога да си го обясня. При силен натиск от негова страна усещам някаква много тъпа болка ... и в крайна сметка става така , че той свършва , а за мен няма дори грам удоволствие , освен това , че в началото ме е лизал ... Какво трябва да направя ? Явно проблема е в мен , не мога да се отпусна или ... ?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и според мен е от това,че просто не можеш да се отпуснеш.Не мисли за болката,нормално е да те боли,но не мисли за нея.

Понеже все още си в началото на половия си живот е нормално да те боли, но може и да е от дължината на пениса на приятеля ти. Ако влиза до край и съвсем леко докосва края на вагината ти тогава сте един за друг

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Понеже все още си в началото на половия си живот е нормално да те боли, но може и да е от дължината на пениса на приятеля ти. Ако влиза до край и съвсем леко докосва края на вагината ти тогава сте един за друг
    хаха,ще ме умориш
    един за друг ... мхм ... обаче не изпитвам нищо ( освен тази болка на моменти ) ... което си е гадно , а не мога и да му кажа .Не бих могла да знам как ще реагира може да му стане много тъпо и да се засегне ... а и какво може да направи горкия след като просто пенисът му си е по-голям

Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    хаха,ще ме умориш
    един за друг ... мхм ... обаче не изпитвам нищо ( освен тази болка на моменти ) ... което си е гадно , а не мога и да му кажа .Не бих могла да знам как ще реагира може да му стане много тъпо и да се засегне ... а и какво може да направи горкия след като просто пенисът му си е по-голям
    хах бъзиках се разбира се. Трябва да му го кажеш, в тези първи моменти трябва да бъде по-снимателен. След време ще можете да се отдадете на див, животински секс ама докато свикнеш нека да се грижи за теб.

Повече от фен
    Ми дефектна си нещо...посуветвай се с генеколог.Ние тука едва ли можем да ти кажем защо изпитваш болки...

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    aide vednaga "defektna si , hodi na lekar"
    deibi tapacite

Yupeeee !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мацко,моят приятел не е от най-надарените и пак си ме боли.И аз изпитвам болко при проникване и в началото на акта.Сега съветите ми са 2-кажи му го.Нека той да знае,че те наболява и да е по-внимателен в началото и да не прониква до край,докато вагината ти не се отпусне напълно.И второ-да постои малко без движения-5 минути да речем-това отпуска и болката минава.После е хубаво.И пак повталям да не прониква до край след като е по-голям.Зболи ли те-помоли го да спре!

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Ми дефектна си нещо...посуветвай се с генеколог.Ние тука едва ли можем да ти кажем защо изпитваш болки...
    ахахахах ако влагалището ти още е в гаранция иди и го смени ;щ

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Замълчи моля те!

Мила имам същия проблем. Пениса на приятеля ми е доста голям и понякога вярвай ми болката е непоносима. Мога да те посъветвам да му кажеш. Аз го направих и вече е доста по внимателен и се старае много повече. Поговори с приятеля си. Иначе ще изгубиш всякакво желание за секс.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

love-helper```
    Guest
    не отделяте достатъчно време на любовната игра, а тя е много важна особено при първия полов акт. Когато усетите, че сте достатъчно възбудени (навлажнени) тогава вече сте готови и няма да ви боли много (освен ако партньора не е няк'во животно от гората)

Тряя се шибаш бързо и мощно за да получиш удоволствие
    Моят кабинет ееее в адаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си