minalata sedmica s kompaniqta hodihme na piknik gore na Vitosha.
kato cqlo kompaniqta ni beshe sustavena samo ot 2ki i sled kato hapnahme vsi4ki se razprusnahme po otdelni mesta v polqnata gorata i tn. da pravim sex
az i moita priqtelka petq otidohme na visoko v edna borova gora.zapo4nahme da se subli4ame no se 4u nqkakuf shum ot strani
pomislih si 4e e nqkoi ot na6te priqteli pak si pravqt 6egi4ki i viknah "hei prestanete" nikoi ne mi otvurna a 6umoleneto produlji. re6ih 4e taka nqma da se razberem dignah si dunkite i otidoh da vidq koi se ligavi v hrastite
kato otidoh prosto onemqh.. v hrastalaka si igrae6e malko me4e moje bi novorodeni s 6i6arki i e4emik.Proviknah se na petq da doide da vidi kakvo sum otkril i dokato se ozurna se 4uha kanski vikove i pisuci. 3 pobesneli i osvirepeli ot glad me4ki se bqha nahfurlili i razkusfaha gadjeto mi kato kozunak na velikden.Otnovo ne izdurjah na visoko decibelniq 6um i neznaino ot kude do hrastalakut kudeto be6e malkoto me4e se podvizava6e ogromna 6tanga slujesta za otbrana na 6ofiori na jiguli. vzeh 6tangata i se zaputih napravo kum mqstoto na me4e6koto pir6estvo zasilih se pravo kum tqh padnah i me razkusaha..