- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли ляв и десен чорап ?
Има ли разлика между двата чорапа ?
Life sux cocks, а?
мммммммдааааааааааааааа има зависи колко време си ги носилПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
има разлика.ените требе да са по-изрязани от ляво или от дясно май...
ама не ме ебе особенно![]()
Като ги свалиш след цял ден трамбоване по улиците ще забележиш разликата.
Аз пък мисля че няма. Въпреки че оня ден си мислех че трябва да има и как да ги различаваме. Май щяй да питам някой кой кой е![]()
При мен левия чорап е жълт, а десния оранжеф.Е може и обратното
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ти от цирка ли идваш?Първоначално написано от Eleonora
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Много просто - при някои модели чорапи се различава ляв от десен - при други няма никакво значение
Стандартът е да са еднакви.. доста малко модели са направени като да се различават )
Да и се подвизавам във форума, като клоуна ДжоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
само не можах да разбера как ще зависи от това колко време съм ги носел ? левия крак мирише повече от десния ли, какво ?![]()
machok и аз така забелязох![]()
Като носиш повече време един чорап на точно определен крак - по форма започва да личи на кой е )))Първоначално написано от LunaTriCk
хахах тва е бъзик.. като носиш много дълго време чорапи и се втвърдяват и все едно обуваш гипсПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
дали ? според мен са легенди. не ме карайте да си правя експеримент сега, зимата.![]()
Ами ако са чорапки с пръсти - има разлика.
Ползва търсачката.
ne experimentirai,4e posle tiq okolo teb(ako ostanat takiva) ... ne im zavijdam osobeno...Първоначално написано от LunaTriCk
hey now !!!
ХАХАХАХА коПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
ами ако ги носиш толкова че да ги оставяш прави на стената може да си личи кой кой е
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Темичката не е от най-умните,но няма значение.Няма никаква разлика.
Разлика има само в тия с картинки и в японските чорапи за джапанки - Таби (където палеца им е отделен)
2т. системно
v na4aloto nqma razlizaka no posle da kato gi obue6 edin put i prusta ti se otpe4atva hah![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
![]()
Аз лично не правя никаква разлика...дори не гледам дали е наопаки или не
...дори не носа еднакви чорапи
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Има разлика, но по-скоро се усеща, от колкото се забелязва.![]()
Никога не ги гледам, когато ги слагам, 'щото всеки път бързам