- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Izlagacia ..
като ти е сиренясъл мнооо ясно че ще избяга я няма да се чука с некъв смръдлив пор
бал съм му майката
Имах предвид че ми е жал за момичето на което го е причинил бе умнико!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
ХАХАХАууууахахаххХАхахАХх ауауахххаАХхааууаХ
оле НЕ ше се побъркам от смях... оле .... хахахха
Сега сериозно .... ПЪРВО: сещай се да се къпеш. Нормалния човек се къпе сутрин и вечер или поне веднъж дневно , ако си по-мързеливичък... и ВТОРО: Защо момичето ти е душило задника ???![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам ,но ако на мен ми се случи това просто бих се издрайфала ..
Хахаха и с право би го направилаПървоначално написано от Swetty
![]()
Темата е ебавка много ясно..ма как да не се засмее човек...сигурно следващата ще бъде:"Одрезах си го преди малко...казвайте какво да правя че кръвта ми изтича!?"
Ма това ме сети как един приятел прокле на ебавка един друг френд и му каза :"Боза да пиеш....кура да ти сиреняса!"Е направо се разбих!![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
za da ne ti se slu4vat takiva ne6ta pove4e,spazvai li4na higiena-mii se redovno 1-2 puti dnevno! nikoe momi4e nqma da iska da pravi sex s mom4e ,koeto e ne4istoplutnojalko 4e si izpusnal vazmojnostta...
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...